Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking- 5 dalis

Merginos, aš norėjau paklausti/paprašyti. Dėl konkurso. Kai siųsite scrap8 savo darbelius, ar rašysite trumpą aprašymą apie atlikimo techniką? Kaip padarėt darbelį, kokias priemones naudojot, ką jos simbolizuoja ir pan.? Nes taip bus lengviau vertinti ir suprasti darbą. Pvz. mano neįgudusi akis dar nepamato visų detalių nuotraukoje, dar neįžiūri, kas iš ko padaryta.
nu as tai planavau nusiusti toki trumpa konkretu aprasyma g.gif , o kaip kitos

nu ir as turiu klausimuka skrep8, noriu po konkursinio darbelio pabandyti per du puslapius paskrepinti, bet dabar truputi stringu su nuotrauku isdeliojimu, na mano pasirinkta pagrindine nuotrauka ziurinti i kaire, tiksliau dukriukas vaziuojanti i kaire biggrin.gif ir man kaskaip nesidelioja tuose lapuose tos nuotraukos, gaunasi kad baigta darbeli reiktu pradeti nuo desnes i kaire ziureti, kaip aplamai tokia problemele isspresti, jai noriu padaryti kad ir vienam lape, bet su zvilgsniais i kaire g.gif o gal as cia tik problemu ieskau, gal jokios cia problemos nera, tik kad man kaskaip nesidelioja, tai uztai ir klausineju gal turi ka patarti
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2008 05 21, 14:05)
Aha  drinks_cheers.gif  ten juostelių lobynas  ir visokiausių smulkmenėlių  thumbup.gif  man tenka iš ties dažnai ten lankytis  mirksiukas.gif  Juostelių galima rasti ir Kalvarijų turguje esančioje audinių parduotuvėje (bet pvz. banguotų juostelių jie mažai turi palygint su Mada)  smile.gif

Manau,kad didziausias lobynas tokiu dalyku yra tokioj parduotuvej,kuri yra prie monetu kalyklos, pamirsau adresa ir pavadinima doh.gif .Ten juostu, juosteliu, bet plonyciu 1.5-2mm nu nusauk niekur nemaciau.Buvau kazkada uzklydusi ir i mada.

As butinai desiu aprasyma ir kometara.Zinoma,jei spesiu padaryti.
Papildyta:
Radau tos bazes pavadinima: DANESA, Geležinio Vilko g. 2
Jei kuri nebuvot,uzsukit,ten tikras lobynas visokiu juosteliu, sagu, siulu ir pan.Gal ir SB ka nors prisitaikysit
Atsakyti
Aš ir už anoniminį thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristi13: 21 gegužės 2008 - 14:04
QUOTE(lauramama @ 2008 05 21, 14:57)
Radau tos bazes pavadinima: DANESA, Geležinio Vilko g. 2
Jei kuri nebuvot,uzsukit,ten tikras lobynas visokiu juosteliu, sagu, siulu ir pan.Gal ir SB ka nors prisitaikysit

Mano siuvėjas irgi šią parduotuvę giria ir visoms rekomenduoja ten rinktis medžiagų.

Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 05 21, 13:57)
Manau,kad didziausias lobynas tokiu dalyku yra tokioj parduotuvej,kuri yra prie monetu kalyklos, pamirsau adresa ir pavadinima  doh.gif .Ten juostu, juosteliu, bet plonyciu 1.5-2mm nu nusauk niekur nemaciau.Buvau kazkada uzklydusi ir i mada.

Man teko rasti 3 mm pocio juostelių toje parduotuvėju, kur Mada. Pasidaryk Pats mirksiukas.gif

oi, mūsų net 9 sėdi apačioje thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 21 gegužės 2008 - 14:06
labas rytas 4u.gif --pas mane amzinas rytas kaip rasau biggrin.gif
Kai siųsite scrap8 savo darbelius, ar rašysite trumpą aprašymą apie atlikimo techniką? Kaip padarėt darbelį, kokias priemones naudojot, ką jos simbolizuoja ir pan.? Nes taip bus lengviau vertinti ir suprasti darbą. Pvz. mano neįgudusi akis dar nepamato visų detalių nuotraukoje, dar neįžiūri, kas iš ko padaryta. rolleyes.gif Tas aprašymas galėtų būti tokio tipo, kaip pačios scrap8 jos blog'e.

butinai aprasykite nors minty, ar technika. Kartais visai kitaip ivertini darbely kai supranti is aprasymo, o ne tik pavirsutiniskai is regejimo. Jei as nieko nebuciau rasius apie savajy, ar taip pat iertintumet kaip dabar zinodamos?
Scrap8, tavęs dar klaust norėjau. Ar galima būtų pamatyti kitus 9 darbelius, kuriuos pristatei CK konkursui? ax.gif Ir ar galima būtų pamatyti paskutinį darbelį, kurį siuntei CK pirmadienį? ax.gif

CK konkurso darbelius nenoriu rizikuot rodyt, smagiau bus visus ikelt i bloga kad matytumet kiekviena su aprasymu, ir t.t...palaukit dar, ateity bus tikrai ivykdyta
pioneer.gif o paskutinius du darbelius, niekas dar nenorejo stverti, nors esu begalo laiminga galutiniu rezultatu. Jais galeciau pasidalinti, bet palauksiu kol baigsis si musu uzduotis, tada po viena i bloga ikelsiu.
noriu po konkursinio darbelio pabandyti per du puslapius paskrepinti, bet dabar truputi stringu su nuotrauku isdeliojimu, na mano pasirinkta pagrindine nuotrauka ziurinti i kaire, tiksliau dukriukas vaziuojanti i kaire biggrin.gif ir man kaskaip nesidelioja tuose lapuose tos nuotraukos, gaunasi kad baigta darbeli reiktu pradeti nuo desnes i kaire ziureti, kaip aplamai tokia problemele isspresti, jai noriu padaryti kad ir vienam lape, bet su zvilgsniais i kaire g.gif o gal as cia tik problemu ieskau, gal jokios cia problemos nera, tik kad man kaskaip nesidelioja, tai uztai ir klausineju gal turi ka patarti

jeigu pagrindine nuotrauka ziuri i kaire, tai ja dek desines puses lape kad turetu daugiau erdves kairen ziuret. Jeigu Pagrindine nuotrauka bus didziausia, ir pavadinimas bus desinej pusej, tai naturaliai zmogus nuo ten prades ziuret. Pasiziurek po tas "Page Maps" nuorodas ir CK sketches, nemazai rasi 2-puslapiu kur taip daro.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 21 gegužės 2008 - 14:14
QUOTE(Scrap8 @ 2008 05 21, 15:12)
CK konkurso darbelius nenoriu rizikuot rodyt, smagiau bus visus ikelt i bloga kad matytumet kiekviena su aprasymu, ir t.t...palaukit dar, ateity bus tikrai ivykdyta
pioneer.gif  o paskutinius du darbelius, niekas dar nenorejo stverti, nors esu begalo laiminga galutiniu rezultatu. Jais galeciau pasidalinti, bet palauksiu kol baigsis si musu uzduotis, tada po viena i bloga ikelsiu.

Tai faina. Svarbiausia, kad kada nors parodysi. clap.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2008 05 21, 14:05)
Aha  drinks_cheers.gif  ten juostelių lobynas  ir visokiausių smulkmenėlių  thumbup.gif  man tenka iš ties dažnai ten lankytis  mirksiukas.gif

man itin organzos juostelės patinka, o ten kaip tik jų pasirinkimas thumbup.gif ir kokybė taip pat. nes esu iš ebay siuntusis, tai prastesnės kokybės, o kaina brangesnė gavosi smile.gif tai va organzos tikrai yra itin plonyčių (2-3 mm), o dėl atlasinių nesu tikra..
Atsakyti
priminkit dar kurios is jusu norejot isskleidziamu zieduku? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 05 21, 17:25)
priminkit dar kurios is jusu norejot isskleidziamu zieduku? ax.gif
merginos atkasiau sarasiuka, prisirasykit kas dar nori ziedeliu
1. LINUTUKĖ (nori žiedų)
2. Evanescene
3. kristi13 (nori žiedų)
4. justess22 (nori žiedų)
5. lauramama
6. Lachesė
7. Arminux
8. Remini
9. Sanrita (nori žiedų)
10. zirafos sese (nori visko)

11. irmulia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LINUTUKĖ: 21 gegužės 2008 - 16:47
Aš noriu dar tų žiedukų jei galima blush2.gif
Atsakyti
1. LINUTUKĖ (nori žiedų)
2. Evanescene
3. kristi13 (nori žiedų)
4. justess22 (nori žiedų)
5. lauramama
6. Lachesė
7. Arminux
8. Remini
9. Sanrita (nori žiedų)
10. zirafos sese (nori visko)
11. irmulia

12. Scrap8 (nori žiedų-tik deimantinių tongue.gif )...nesusilaikiau...sorry. Matosi kad pas mane ne tik kieme kralikai laksto (taip buna po tik 3 valandų miego) blink.gif

eMar: o tu tik ziedu noresi ar dar papildomai apsiprekint
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 21 gegužės 2008 - 16:53