labas rytas

--pas mane amzinas rytas kaip rasau
Kai siųsite scrap8 savo darbelius, ar rašysite trumpą aprašymą apie atlikimo techniką? Kaip padarėt darbelį, kokias priemones naudojot, ką jos simbolizuoja ir pan.? Nes taip bus lengviau vertinti ir suprasti darbą. Pvz. mano neįgudusi akis dar nepamato visų detalių nuotraukoje, dar neįžiūri, kas iš ko padaryta. rolleyes.gif Tas aprašymas galėtų būti tokio tipo, kaip pačios scrap8 jos blog'e.
butinai aprasykite nors minty, ar technika. Kartais visai kitaip ivertini darbely kai supranti is aprasymo, o ne tik pavirsutiniskai is regejimo. Jei as nieko nebuciau rasius apie savajy, ar taip pat iertintumet kaip dabar zinodamos?
Scrap8, tavęs dar klaust norėjau. Ar galima būtų pamatyti kitus 9 darbelius, kuriuos pristatei CK konkursui? ax.gif Ir ar galima būtų pamatyti paskutinį darbelį, kurį siuntei CK pirmadienį? ax.gif
CK konkurso darbelius nenoriu rizikuot rodyt, smagiau bus visus ikelt i bloga kad matytumet kiekviena su aprasymu, ir t.t...palaukit dar, ateity bus tikrai ivykdyta

o paskutinius du darbelius, niekas dar nenorejo stverti, nors esu begalo laiminga galutiniu rezultatu. Jais galeciau pasidalinti, bet palauksiu kol baigsis si musu uzduotis, tada po viena i bloga ikelsiu.
noriu po konkursinio darbelio pabandyti per du puslapius paskrepinti, bet dabar truputi stringu su nuotrauku isdeliojimu, na mano pasirinkta pagrindine nuotrauka ziurinti i kaire, tiksliau dukriukas vaziuojanti i kaire biggrin.gif ir man kaskaip nesidelioja tuose lapuose tos nuotraukos, gaunasi kad baigta darbeli reiktu pradeti nuo desnes i kaire ziureti, kaip aplamai tokia problemele isspresti, jai noriu padaryti kad ir vienam lape, bet su zvilgsniais i kaire g.gif o gal as cia tik problemu ieskau, gal jokios cia problemos nera, tik kad man kaskaip nesidelioja, tai uztai ir klausineju gal turi ka patarti
jeigu pagrindine nuotrauka ziuri i kaire, tai ja dek desines puses lape kad turetu daugiau erdves kairen ziuret. Jeigu Pagrindine nuotrauka bus didziausia, ir pavadinimas bus desinej pusej, tai naturaliai zmogus nuo ten prades ziuret. Pasiziurek po tas "Page Maps" nuorodas ir CK sketches, nemazai rasi 2-puslapiu kur taip daro.