na ne tiek keista, kiek sudėtinga tema blush2.gif gal pradžiai reikėjo ko nors paprastesnio? g.gif aišku pas mus čia visos galvotos, bet nežinau ar mano fantazija ką nors sukurs tokia tema doh.gif na pažiūrėsim kas iš to gausis ax.gif

Nesupratau kodel nors kiek keista ar sudetinga? Ar keista kad tema ne apie besisypsancius vaikus? Norejau labiau su jumis susipazinti todel tema apie savus nusivylimus, bet...suprantu kad daug kas nenori foto rodytis internete tai todel tokia plati tema kad gali pasirinkti is daug ko: Negi visai neturi jokiu nusivylimu? Netikiu

Jeigu sugebetum sugryzti i praeity ir ka nors pakeisti, kitaip padaryti, kitaip pasielgti....Ka kitaip darytum? Fantazijos cia nereikia visiskai. Siuo momentu sededama dar galiu sugalvoti 3 puslapius sia tema. Viena is ju: Gailiuosi kad mociute jau amzinam atilsy; Kada dar vaikas buvau ji man tiek pasakodavo apie kara, apie savo tragiska gyvenima, neivertinau ir neklausiau...o taip dabar noreciau su ja pasedeti ir uzrasyti jos istorija jos pacios zodziais..per velu
iki gegužės 31 d.
ikiuosi kad tai neynes cia nesusipratimu ar pykciu... (man vis fotografu konfliktai vaidenas).
man irgi kraupu kas do elitizmas pas fotografus. Siandien galvojau apie balsavima...ar nesukels isizeidimo ir blogu emociju tarp jusu? Galvojau gal sudet visu dalyviu vardus i krepsiuka ir traukti varda, bet neidomu taip...nesistengsime reikalauti is saves geriausiu darbeliu jeigu visos turite ta pati sanca laimeti. Idomiau turet iniciatyva, nors zinau kad prizas ne esme uzduoties, bet visvien smagu tureti ta tiksla ir dar smagiau zinot kad paste kazkas i tavo namucius keliauja.
--Balsuot galvojau kad nuo 1-5 balu (Geriausiam darbeliui paskyriam 5, ir t.t. jei daugiau dalyviu negu 5 tai visvien isrenkam tik savus top 5)...gal geresniu ideju yra?
--as beveik baigiau darbely ir lauksiu jusu pasirodymo. dar labai man smalsu kokia nauja tema bus, idomu kad ne as sugalvosiu o pati turesiu padaryti pagal kitos dalyves uzduoty.
Mano mama padovanojo dukriukui trafaretu knygute, o as apziurejus nustaciau, kad maze per maza, o vat as kai ka is tos knygutes panaudosiu sb doh.gif lotuliukas.gif

is vaiko paimei dovana

siaubingas virusas tas SB. Viena diena ziuresi i dukriuko maikutes petneseles ir pagalvosi

grazios juosteles butu panaudoti ant SB puslapio...tada jau rimtai susirgus busi