Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking- 5 dalis

"Gėlės ir Drugeliai" komplektas 027: yra išardytas į atskiras dalis. Prašau pasižiūrėkite ir kas tinka užsisakykite. Jau turbut paskutinė diena priimsiu uzsakymus.
Papildyta:
Taip pat, norėciau tureti pilna sarasa bloge komentaruose jusu gyvenama miesta/ar Miglotos situacijoj, i kur keliaus siuntinys. Daug is jusu prisimenu is pirmo persiuntimo, bet noriu turet visas ant vieno lapo atspausdintas, kad kaip pakuosiu, bandysiu kiek imanoma suporuoti kad vyktu i ta pati miesta kai jusu kaimyne.
dar papildyta:
LINUTUKAS: saunuole tu kad dar randi laiko kitiem darbeliam padarius konkursini. Liuks pritaikei spalvas. O uzrasus, ar negali spausdinti ant ruzavo popieriaus ir iskirpus juostelem priklijuoti ant to melyno desiniam kampe? Man dar labai truksta kokio rastuoto popieriaus ar juosteles kad mėgdžiotų dukrytės kepurytės raštą. Irgi taikyciau apacioj desinej pusej.
Miglota: jo Giga skylamusiai yra sunkus dalykas...galejai paklaust pries uzsakant, buciau pasakius mirksiukas.gif
Apie skylamūšių priežiūrą:
Patarimas: norint "pagaląsti" pramušk pro aluminę foliją, o jei užstringa (kartais klijų ar dulkių prilimpa viduj), ir nori kad išmuštų kaip ant sviesto patepta, tai pramušk pro vaškinį popierių kelis kartus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 29 gegužės 2008 - 20:18
QUOTE(Miglota @ 2008 05 29, 17:09)
gavau siandien siuntinuka is amerikos, kuri uzsakinejau per tarpininke is sm
o kiek jie sveria, nes as irgi vis pamastau apie ta giga craft keturkampi skylamusi, audziu minti kad noreciau isigyti
QUOTE(zirafos sese @ 2008 05 29, 19:19)
Sveikutės, scrapoholikės  biggrin.gif Linutuk, nustebinai, ne tas žodis.  blink.gif  thumbup.gif  Išties gražus darbelis. Man labai patinka toks nuotraukų sudėliojimo būdas.  wub.gif 
aciuks 4u.gif
O kaip tau pavyko taip idealiai išpjaustyti raides? Man nelabai išeina.  Aš pjaustau tokiu spec. peiliuku - Senas Naujas įsigyjau. O tu kokiu?
as tai nusipirkai senukuose toki rinknuka peiliuku us 5lt, man patogus ir visai nieko pjauna, bet manau reikia dantis sukasti ir paletukais daryti, ir viskas gausis
QUOTE(Scrap8 @ 2008 05 29, 21:08)
"Gėlės ir Drugeliai" komplektas 027: yra išardytas į atskiras dalis. Prašau pasižiūrėkite ir kas tinka užsisakykite. Jau turbut paskutinė diena priimsiu uzsakymus
jau pasiziurejau ax.gif
Taip pat, norėciau tureti pilna sarasa bloge komentaruose jusu gyvenama miesta/
tai parasyti komentara su adresu, ar per kontaktus nusiusti ???
O uzrasus, ar negali spausdinti ant ruzavo popieriaus ir iskirpus juostelem priklijuoti ant to melyno desiniam kampe?
gera minti thumbup.gif , dar pabandysiu paieskoti kokio rasiklio per kancelerinias, o ja nerasiu tai gal ir reiks taip padaryti
Man dar labai truksta kokio rastuoto popieriaus ar juosteles kad mėgdžiotų dukrytės kepurytės raštą. Irgi taikyciau apacioj desinej pusej.
ir man norejosi kaska paderinti, bet tarp savo arsargu nieko panasaus neradau, tai pasilikau prie tokio isdestymo, o aprasyma as jau parasius tik su pestuku kaip tik tam desniajame kampe ant melyno popieriaus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LINUTUKĖ: 29 gegužės 2008 - 20:50
Merginos man iš turgelio reikia tik vieno daiktelio:to mažo storo raštuoto popieriaus "Gėlės ir drugeliai" rinkinio ,tai ką man daryti atskirai kažkaip siųstis,ar gal pas kurią nors vilnietę po to atsiimti? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 05 29, 20:08)
Miglota: jo Giga skylamusiai yra sunkus dalykas...galejai paklaust pries uzsakant, buciau pasakius mirksiukas.gif
Apie skylamūšių priežiūrą:
Patarimas: norint "pagaląsti" pramušk pro aluminę foliją, o jei užstringa (kartais klijų ar dulkių prilimpa viduj), ir nori kad išmuštų kaip ant sviesto patepta, tai pramušk pro vaškinį popierių kelis kartus.

aciu bigsmile.gif o kas yra vaskinis popierius blush2.gif

QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 05 29, 20:48)
o kiek jie sveria, nes as irgi vis pamastau apie ta giga craft keturkampi skylamusi, audziu minti kad noreciau isigyti aciuks  4u.gif

viena sbeveik 600 gr, o as pirkau 2 biggrin.gif
Atsakyti
neberandu scrap8 el.pasto adreso.. gal kuri prisimenat 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2008 05 29, 23:27)
neberandu scrap8 el.pasto adreso.. gal kuri prisimenat  4u.gif

Gaudyk wink.gif irma0408@yahoo.com
Atsakyti
aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Evanescene @ 2008 05 29, 22:26)
Merginos man iš turgelio reikia tik vieno daiktelio:to mažo storo raštuoto popieriaus "Gėlės ir drugeliai" rinkinio ,tai ką man daryti atskirai kažkaip siųstis,ar gal pas kurią nors vilnietę po to atsiimti? mastau.gif

Tai priglausim kuri nors. Tu tik blog'e pažymėk, kad jo nori.
Lauramama, tu norėjai iš "Gėlių ir drugelių" popieriaus 12x12? Jei viso nenori, galim dalintis.
Dar prisiminiau, kad kristi13 norėjo retro popieriaus, kurį man eMAr perleido - aš pamiršau atsakyti, kad, žinoma, galiu pasidalinti su tavim. Tik gaila, mes iš skirtingų miestų, bet jei bus didelis noras, suderinsim.
Atsakyti
***paskutini karta papildziau turgu ax.gif
prašau visas apsilankyti SB turgui ir patikslinkite galutinai ko norėjote, ir gal dar ko norite ax.gif pasirinkti, kadangi jau viskas į pabaiga eina ir naujo nieko nebus. Tad nauja stadija dabar bus pakuot ir skaiciuot...pasitikslinkite.
aciu bigsmile.gif o kas yra vaskinis popierius blush2.gif

user posted image
gal lietuviskai kitaip vadinasi. Kaip pargamentinis popierius su vaško paviršium. Kepimui/virtuvej naudojamas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 30 gegužės 2008 - 01:30
QUOTE(zirafos sese @ 2008 05 30, 00:26)
Dar prisiminiau, kad kristi13 norėjo retro popieriaus, kurį man eMAr perleido - aš pamiršau atsakyti, kad, žinoma, galiu pasidalinti su tavim. Tik gaila, mes iš skirtingų miestų, bet jei bus didelis noras, suderinsim.

Niekis irnesakyk.gif Aš jau tiek prisisakiau, kad net šiandien tikrinausi savo banko kortelę ar neperviršinau.
QUOTE(Scrap8 @ 2008 05 30, 02:26)
gal lietuviskai kitaip vadinasi. Kaip pargamentinis popierius su vaško paviršium. Kepimui/virtuvej naudojamas

Specialiai šiandien dar pažiūrėjau. Taip ir vadinasi kepimo popierius arba popierius kepimui.

Kaip matau ir LINUTUKĖ ankstyva. Pamiršau pagirti dėl darbo labai šiltas ir raidės labai gražios. Trūksta dar užrašiuko kokio nors puošybos elemento ir darbas kaip ,,LEDAS'' lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristi13: 30 gegužės 2008 - 06:47
Zirafiuke, galesim dalintis.As jau minejau,kad kai is visu pusiu gausiu tai ka uzsisakiusi, pasirodysiu kuo galiu dalintis. mirksiukas.gif
Atsakyti
ax.gif remini kampu apvalintoja is po nosies isnese biggrin.gif nu nieko vistiek labiau noreciau vidutinio o ne mazo, bet ir tas butu nieko
darbas kaip ,,LEDAS''
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti