QUOTE(AVEDA @ 2008 05 12, 21:29)
---Taigi uzduoties forma bus bent kokia: popieriaus puslapis, digital, mini albumas, ant drobes jei norit suklijuokit ar net skulptura nulipdykit ir nuotrauka idekit...ribu jokiu nedesiu. Du konkursus irgi nerengsiu. Tam jus turesite 5 balus isdalinti, tai jei vienas meno mediumas jus nedomina, tai atsilieps kaip balus isdalinsite.
Aveda moka įtikinti.
QUOTE(Sanrita @ 2008 05 12, 21:47)
Zirafos sese, nuotraukoj tau 25. Sakyčiau 20, bet dukriukas jau didelis
Sanrita,

Kaip miela.... Kaip norėčiau, kad man būtų 20.

Dukriukui 2 metukai.
Ir tave sveikinu su artėjančiu Gimtadieniuku
Na reiktų mums visgi kada nors susiburti, kokį meet'uką susiorganizuot - susipažintume visos.
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 05 12, 23:16)
nu aciu uz akiu prasviesinima, nes mano galva nelabai veikia po 1.5 valandos paskaitos is MB apie jo darbo ypatumus "senukuose"

nu bet kaip pareiginga zmonele isklausiau, tai kas kad puse ka jis pasakojo neprisimenu

bet dabar jo akyse caca lele esu

Linutuke, kaip visada, labai prajuokina.
Remini, užjaučiu, laikykis, nenukabink nosytės.

Visos, turbūt žinome, ką mūsų ligoninės reiškia... Man pačiai ne per seniausiai teko su vystančiu dukriuku ant rankų "stovėt eilėj" ligoninėj ir laukt, kol seselės teiksis mus priimti, nors atvažiavome su greitąja, vaiko sveikatai grėsė rimtas pavojus. Aš stovėjau, tiksliau, vaikštinėjau, nes nei stovėt, nei sėdėt negalėjau, o iš akių plūdo ašaros, taip sunku buvo tvardytis dėl tokio medicinos darbuotojų abejingumo.
Paskui atvežė vaikutį be sąmonės iš kito miesto - reanimacija, - bet seselės tik suburbėjo: "Pas mus ir taip eilė!"...
Ai....
... bet mes tai žinome, kieno yra pieštukai...