Įkraunama...
Įkraunama...

Mano mergytės gimimo istorija, įvykusi prieš 9m.

dziaugiuosi kad jum viskas gerai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
va jei kiek prisikentejei... unsure.gif
labai dziaugiuosi, kad jums viskas taip gerai pasibaige ir dabar esate stipri ir laiminga seima 4u.gif
sekmes 4u.gif
Atsakyti
Šiandien reiktų temos pavadinimą pakoreguoti ".... įvykusi prieš 11 m." rolleyes.gif.
Mano auksui, mano turteliui, mano akių šviesai, mano ... (galėčiau dar daug gražių žodžių pavartoti) jau 11 m. didis.gif...
Atsakyti
QUOTE(egmilia @ 2008 05 09, 22:54)
Dukrytę pamatau tik gal kokią 11 val. atneša parodyti ir vėl išneša... O trijų dienų mažylę atskiria nuo manęs- pasirodo blogas jos kraujo tyrimas, išveža į KMUK. Lieku viena be savo mažylės, ašaros upeliais bėga, Na, ir ką mano dukrai šiemet suėjo 9 m., jau visa panelytė...  Ir brolį 4m. turi...

Tikrai suprntu ta jausma ,kai negali,tik po gimimo buti kartu su savo vaikeliu,nes ir mano mazaji suneli tik gimusi isveze i KMUK nes jam buvo sutrikes kvepavimas,o mane paliko verysad.gif Na man taipat buvo padarytas CP. Mudu su suneliu susitikome tik po penkiu paru verysad.gif
Na tik tiek, kad as nepajutau blogu emociju is gydytoju ir akuseriu,jie tikrai buvo demesingi ir paslaugus thumbup.gif
Na gerai kad jums viskas gerai baigesi ir jau esate dideles paneles smile.gif SEKMES JUMS 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
kaip smagu,kad viskas gerai baigesi,ir kad dukryte auga sveika ir laiminga 4u.gif sekmes jums,saunuole mamyte 4u.gif wub.gif
Atsakyti
svarbiausia laiminga pabaiga smile.gif 4u.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Saunuole mamtye, kad del savo dukrytes tiek iskente thumbup.gif svarbiausia, kad viskas baigesi gerai wub.gif
Atsakyti