Įkraunama...
Įkraunama...

0-13 kg autokėdutės

iki 9-10men.
Atsakyti
mums 6 men. ir visdar naudojam, manau dar ilgai tiks, nes esam coliukes ax.gif
Atsakyti
Mano sliekiukui tuoj metukai, bet sveriam 9.5kg, tai kraustytis net nesiruosiam smile.gif turim Chico kedute
Atsakyti
Mes dukryte 10men iskelem i didesne kedute, nes toj nuo 0 iki 13kg dar tilpo,bet nelabai norejo sedeti,vis muistesi.
Atsakyti
Sūnelį perkėlėm į didesnę kažkur šešių mėnesių,nes toj jau nebenorėjo visai gulėti g.gif
Atsakyti
iki 9men 4u.gif
Atsakyti
Patarkit kokia kedute geriau pirkti baby dreams foxy ar tuttis?
Atsakyti
Patarkit kokia kedute geriau pirkti baby dreams foxsy ar tuttis. Mums jos reiks tik retkarciais.
Atsakyti
masi-cosi pirkti zadam. taciau idomu ar be pado sunkiai tvirtinasi. g.gif
Atsakyti
QUOTE(marmoozele @ 2011 10 19, 13:44)

Mes turim maxi-cosi ir vezimus, ir kedute thumbup.gif Prie kedutes dar isigijom iso-fix - baze prisitvirtina masinoje, tai tik vaika su kedute iskeli, o baze lieka. Man super.
O viena diena vaziavau su vyro masina, kuri neturi bazes, tai labai lengvai ta kedute paprasciausiai su dirzais prisitvirtino ir be bazes
Atsakyti
Pirmoji dukryte turejo chicco kedute, kuria panaudojom gal tik pora kartu doh.gif
Dabar turim maxi-cosi - daug naudojam... Gal paprasciausiai gyvenimo ritmas pasikeite g.gif ir daugiau vazinejam, taigi ir naudojam daugiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(marmoozele @ 2011 10 19, 14:44)

Bent jau man Maxi-Cosi Cabrifix tvirtinimas ir be bazės labai paprastas.Minutę užtrukdavau,kol pritvirtindavau.Vienas diržas per priekį,kitas per galą,užtvirtini ten juos,užsegi diržą ir tada dar pakoreguoji rankom diržų įtemptumą.Paprasta visiškai.O naudojom ją iki...gal 10.5 mėn.Nors toks ne iš mažųjų vyrukas.
Atsakyti