kaip supratau firmos ACONITUM vitaminai,papildai yra pagaminti is zoliu?
pries metus as irgi lankiausi pas MISIU,buvo israses zirneliu,ne nuo padejo,po to kitu,blogai labai jauciaus kazkaip po dvieju menesiu nebesilankiau pas ji,man nepatiko,kad su juo pagrinde bendrauti reik telefonu,ka jauciu nuo vaistu kiek geriu,o pats net neatsimena kas as tokia,bet gal is naujo pabandyt pas ji lankytis,as ejau del migrenos,bet jo zodziais kas man vyksta tai nera migrena,tokios ligos is vis nera,nu kazka snekejo nesupratau,o kokie jo kontaktai dabar ,gal galit pasakyti?
QUOTE(*rutialia* @ 2008 09 11, 11:27)
sveikos merginos, Na va, gavau Popovo knyga, dabar skaitysiu
o ir i Natura Munda tyrimui uzsirasiau. Kada baigsis tos mano bedos 

o kur ta NATURA MUNDA?kokius tyrimus daro,ka gydo?
QUOTE(*rutialia* @ 2008 09 08, 13:16)
Na va, dalykas yra tas, kad as gydausi pas Misių. Girdėjau daug gerų atsiliepimų apie jį, todėl noriu tikėti, kad jis man padės, tačiau... kas jau pas jį gydotės, žinot, apie jo gydymą telefonu.
Paskambini, jei priskambini, papasakoji (aišku nuodugniai neišeina telefonu) ir jis nematydamas skiria vis kitus žirniukus, o ***** tie bėrimai taip nervina. Kartias atrodo net galvoji griebtis tų pačių hormoninių tepalų,kad tik neniežėtų, o ir pas kirpėją eiti nesmagu, ir šiaip nesmagu išbertai
Tai ir galvoju ta Popovo knygutę įsigyt, nors knygynuose nerandu jos, teks pirkt internetu

Paskambini, jei priskambini, papasakoji (aišku nuodugniai neišeina telefonu) ir jis nematydamas skiria vis kitus žirniukus, o ***** tie bėrimai taip nervina. Kartias atrodo net galvoji griebtis tų pačių hormoninių tepalų,kad tik neniežėtų, o ir pas kirpėją eiti nesmagu, ir šiaip nesmagu išbertai

Tai ir galvoju ta Popovo knygutę įsigyt, nors knygynuose nerandu jos, teks pirkt internetu

vat tuom man misius ir nepatinka,kad jis gydo telefonu,taip neimanoma isgyditi,kai neatsimeni zmogaus,kas jam yra,kokius vaistus geria,
QUOTE(pandutė @ 2009 01 01, 14:29)
vat tuom man misius ir nepatinka,kad jis gydo telefonu,taip neimanoma isgyditi,kai neatsimeni zmogaus,kas jam yra,kokius vaistus geria,
Sutinku, kad prisiskambinti ne visada pavyksta, bet dažniausiai prisiskambinu - reikia turėti kantrybės. O dėl vaistų, tai suprasčiau taip: kai paskambini ir prisistatai , o jis turi įvedęs kompiuteryje pavardę ir mato kokius vaistus vartoji.
QUOTE(Faustinata @ 2009 01 05, 18:31)
Sutinku, kad prisiskambinti ne visada pavyksta, bet dažniausiai prisiskambinu - reikia turėti kantrybės. O dėl vaistų, tai suprasčiau taip: kai paskambini ir prisistatai , o jis turi įvedęs kompiuteryje pavardę ir mato kokius vaistus vartoji.
tai kad manes klause ka geriu,kiek zirniuku,tai reiskia nemato,arba nebuna vietoje
Mamytes,turiu ideja, gal galetumet tos,kurios lankosi pas homeopatus, parasyti sioki toki komentara, pas koki homeopata lankotes, kokios srities bedos, kokia gydymo eiga ir panasiai, manau, sveikstantys pacientai butu geriausia reklama homeopatams ir mums butu lengviau atsirinkti, i kuri gydytoja kreiptis
QUOTE(pandutė @ 2009 01 01, 16:03)
o kur ta NATURA MUNDA?kokius tyrimus daro,ka gydo?
Natura Munda yra Kaune, yra ir puslapiuakas www.naturamunda.lt tai ten viskas nuodugniai aprasyta. Galiu pasakyti, kad ten palikau nemaza sumele, bet ir rezultatus tikrai jauciu

QUOTE(CaraMela @ 2008 11 10, 13:06)
Sveikos,
Gal turit kokių atsiliepimų apie homeopatę Inesą, dirba Kaune, Vilijampolės sveikatos centre?
Gal turit kokių atsiliepimų apie homeopatę Inesą, dirba Kaune, Vilijampolės sveikatos centre?
as lankausi pas homeopate Inesa, tik Sukileliu 51. Kazin ar ta pati?

Sveikos, neseniai lankiausi holimed holistines medicinos centre, apturejau ten konsultacija, tad dabar noriu jusu pasiteirauti, ar ka nors esate apie juos girdeje, ar tai nera tik pinigu pasigvieisnti siekinti ale "naturali gydymo istaiga" turiu problemu su endokrinine sistema. Taigi konsultacijos metu gydytojas Olegas Busanov pasake, norint pradeti gydytis reiktu pasidaryti mikrobangų biorezonansinio testo,kuris nustatytu mano viso organizmo bukle, mano problemu priezasti, o veliau paskirtu homeopatini gydyma, Noriu pasiteirauti, ar esat girdejusios apie si tyrimo buda, jo tikslinguma. Konsultacijos pabaigoje gydytojas uzsimine, kad dar daug kas priklausys sir nuo pacios, t.y nuo mano mitybos ir panasiai, na zinoma , tai savaime suprantama,kad tektu pakankamai daug ko atsisakyti, jis uzsimine, kad taip pat reiktu atlikti zarnyno valyma, nes zarnynas bus tikrai uzterstas, jis teige, kad jokios gerosios bakterijos neisplaunamos, nes apskritai jos uzterstam, kur nuolat vyksta rugimo procesai, skrandyje negyvena, todel ir reikia isvalyti maisto liekanas prikibusias pire sieneliu, kad tos bakterijos atsirastu, Minejo, kad pradzioje po valymo gali atsirasti siek tiek bedu, nes nevat tai tas pats kaip butu pilnas oro balionas, kuris veliau isleidziamas, tad gali sutrikti funkcijos, taciau su homeopatiniais vaistukais tai pataisoma. Noriu sulaukti jusu komentaru, tiek del skrandzio valymo, tiek del to tyrimo bei pacio centro . Turiu didele baime patekti i rankas zmoniu, kurie pelnosi is kitu tokiu budu
Tikrai nieko neteko girdėti apie šią gydymo įstaigą. Niekuomet nesutikčiau valyti žarnyno, juk pas mus visus jis vienaip ar kitaip užterštas. Tai panašu į pasipelnyno šaltinį. Kiek teko bendrauti su medikais, nė vienas teigiamai neatsiliepė apie tokius valymus. Ar neteko girdėti apie rusų akademiką Bolotovą? Aš pati nesenai sužinojau ir bandysiu ieškoti literatūros apie įvairius gydymo metodus. Knygelės sakė nebrangios, tik jos rusų kalboje ir reikia ieškoti rusų knygyne. Viena iš jų "40 fenomenov Bolotova". Bandykit pagoglinti įvedant " akademik Bolotov".
Kadangi turiu nemažai problemų, tai patarė būtinai pasidomėti. Informaciją gavau iš mediko.
Kadangi turiu nemažai problemų, tai patarė būtinai pasidomėti. Informaciją gavau iš mediko.
gal galite patarti- kas galetu ieiti i "kompleksa nuo rukymo"? vyras bando mest rukyt, sakau reikia padet su homeopatija kazkaip..
aciu
aciu

QUOTE(hela77 @ 2009 03 31, 21:56)
gal galite patarti- kas galetu ieiti i "kompleksa nuo rukymo"? vyras bando mest rukyt, sakau reikia padet su homeopatija kazkaip..
aciu
aciu

Turbūt jam gydytojas homeopatas galėtų tiksliau parinkti tinkamą priemonę

Mano knygelėje vardijama: Plantago Urtinktur, Tabacum C30, Ignatia, Nux vomica, Lobelia, Caladium. Priklausomai nuo problemų.