Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai, šakočiai ir kiti saldumynai

QUOTE(truth @ 2008 09 10, 15:07)
As grybu seimyna uzsakinejau pas moterele is Antaviliu. Uz 60 Lt iskepe apie 3 kg sulipdytu grybu. Labai graziai atrode ir buvo niam niam  wub.gif Jei domina, galiu parasyt tel.

oi aciu.parasyk kontaktus i AZ
Atsakyti
Parasysiu visom, kam grybuku reikia smile.gif Motereles tel. 8 687 75504, vardo nezinau blush2.gif (kontakta beje SM forume radau, senose temose).
Atsakyti
O as labai likau patenkinta Bijolos tortu ir visu aptarnavimu smile.gif mano tortas buvo tikrai netradicinis ir uzsakytas ne is ju katalogu, bet labai rupinosi kaip padaryti ir pateikti mums toki torta kokio norime, o rezultatas tai thumbup.gif ir ne tik isvaizda wub.gif bet ir skoniu - nesu tortu megeja, bet maniskis buvo ziauriai skanus...jei kas uzsisakysite Bijoloj, imkite trapucio idara wink.gif
http://public.fotki....ai/img9943.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo colliuke_: 13 rugsėjo 2008 - 11:43
QUOTE(colliuke_ @ 2008 09 13, 10:43)
O as labai likau patenkinta Bijolos tortu ir visu aptarnavimu smile.gif mano tortas buvo tikrai netradicinis ir uzsakytas ne is ju katalogu, bet labai rupinosi kaip padaryti ir pateikti mums toki torta kokio norime, o rezultatas tai  thumbup.gif ir ne tik isvaizda  wub.gif  bet ir skoniu - nesu tortu megeja, bet maniskis buvo ziauriai skanus...jei kas uzsisakysite Bijoloj, imkite trapucio idara wink.gif

man tai taip grazu wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif as irgi kazka tokio panasaus noreciau ax.gif ir patogu, ir kazka naujo... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif o del skonio pati tareisi, ar jie patys kazka pasiule?,
Atsakyti
QUOTE(spyglyte @ 2008 08 27, 18:52)
Na, o man tokie labai mieli  heart.gif  :

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

O šitas dar aplink ir su pamergėlių tortais  biggrin.gif  :

user posted image

Bet kas pas mus tokius daro? smile.gif

thumbup.gif kas tokius daro Vilniuje? Abejoju, akd kas nors, bet gal... viltis mirsta paskutine. Kas gal uzsakinejote koki nors panasu? Labai noreciau tokio tipo torto. thumbup.gif thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(irute1984 @ 2008 07 15, 18:20)
Mano tortas buvo toks smile.gif

user posted image

na jau tikrai ne schmoll.gif o dar padekliukas doh.gif kartoninis apipjaustytas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Juventa82 @ 2008 09 22, 13:37)
man tai taip grazu  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  as irgi kazka tokio panasaus noreciau  ax.gif ir patogu, ir kazka naujo...  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif o del skonio pati tareisi, ar jie patys kazka pasiule?,

Jau patogu tai tikrai - ziauriai...nieko pjaustyt ir zaisti nereikejo smile.gif ziauriai patenkinti abu smile.gif
o skoni tai patare is keliu variantu rinktis, bet mama minejo jog Traputis skanus tai isgirdau ji is vienu pasiulymu ir iskrt paemiau. Nes sake tinka tikrai ne visi idarai siam tortui, nes kiti per minksti gali buti (netoks tvirtas pagrindas pyrageliams) ir paprasciausiai gali sukristi smile.gif bet Traputis tai ziauriai skanus buvo wub.gif wub.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo colliuke_: 23 rugsėjo 2008 - 14:03
pas mus buvo toks ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Spyrga @ 2008 09 23, 15:34)
pas mus buvo toks  ax.gif

user posted image

gerulis, toks asimetriskas thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
kur rekomenduoju sakocius tai alkavoj, nerealiai skanus buvo
Atsakyti
QUOTE(*KAJA* @ 2008 09 23, 16:52)
gerulis, toks asimetriskas  thumbup.gif  thumbup.gif

kai nuvaziavom atsiimti, pardavejos buvo issigandusios, kad su tortu nelaime atsitiko - tipo torto aukstai nuciuoze lotuliukas.gif o jei per baliu kas nors pasakydavo, kad tortas kreivas, sakydavom, kad jiems tik taip atrodo ir maziau gerti reikia lotuliukas.gif

is tikro tai man jis buvo neskanus. nors kiti sveciai gyre. nezinau, ar tikrai jiems patiko, ar jie cia is mandagumo g.gif nes tokius keliu aukstu daro tik kietus, morenginius. o as is viso nesu saldumynu megeja, o jei jau valgau torta, tai geriau renkuosi kazka lengvesnio ir minkstesnio. bet mes buvome labai susikoncentrave ties torto isvaizda ir i tuos vienas ant kito esancius kreivus aukstus ax.gif
is tikro galbut geriau rinktis tortus ant keliu aukstu padeklu, nors ir netokius ispudingus, bet minkstesnius ir skanesnius, negu ispudingesnes isvaizdos ir kietus. na cia kaip kas megsta ir kas kam teikia pirmenybe 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(colliuke_ @ 2008 09 13, 12:43)
O as labai likau patenkinta Bijolos tortu ir visu aptarnavimu smile.gif mano tortas buvo tikrai netradicinis ir uzsakytas ne is ju katalogu, bet labai rupinosi kaip padaryti ir pateikti mums toki torta kokio norime, o rezultatas tai  thumbup.gif ir ne tik isvaizda  wub.gif  bet ir skoniu - nesu tortu megeja, bet maniskis buvo ziauriai skanus...jei kas uzsisakysite Bijoloj, imkite trapucio idara wink.gif

ir suknelė superinė ohmy.gif iš kur ji? wub.gif
Atsakyti
kartais suknele ne is EDenes?
Atsakyti