Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai, šakočiai ir kiti saldumynai

QUOTE(slitka @ 2009 06 24, 12:07)
niu va siaip ne taip ikeliau smile.gif

o kokios sedujoj kainos?.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(villga @ 2009 06 24, 14:57)
o kokios sedujoj kainos?..  smile.gif

kilogramo kaina 35 lt, torta uzsakinejom 5 kg, bet seduja kazkaip "netycia" padare ji virs 6 kg biggrin.gif bet neprapuole smile.gif
Atsakyti
QUOTE(slitka @ 2009 06 24, 11:07)
user posted image
niu va siaip ne taip ikeliau smile.gif

grazus ir tortukas ir sakotis thumbup.gif
Atsakyti
o kiek jus mokat uz torto kg?nemanot,jog 50lt d g.gif
Atsakyti
QUOTE(*didi* @ 2009 06 25, 20:13)
o kiek jus mokat uz torto kg?nemanot,jog 50lt d g.gif

Sako, kad 50 - tai cia jau daugoka. Bet mums kadangi reikia tik 3 kg, tai gal labai nepritaupysim smile.gif O patogumas visai kitas - cia vietoj uzsakytu, atveztu. O kitaip pats tampykis ir pan... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2009 06 25, 18:44)
Sako, kad 50 - tai cia jau daugoka. Bet mums kadangi reikia tik 3 kg, tai gal labai nepritaupysim smile.gif O patogumas visai kitas - cia vietoj uzsakytu, atveztu. O kitaip pats tampykis ir pan...  ax.gif

tai jei 3kg tai gerai.mums reikia 5-6kg blush2.gif
Atsakyti
Laba visiems,

norejau paklausti gal kas buvo uzsisakes mazojoj ragainej stai toki torciuka:

user posted image

Idomu ar gyvai taip pat graziai atrode kaip nuotraukoje..... g.gif
Atsakyti
QUOTE(orcheja @ 2009 06 26, 20:03)
Laba visiems,

norejau paklausti gal kas buvo uzsisakes mazojoj ragainej stai toki torciuka:
user posted image

Idomu ar gyvai taip pat graziai atrode kaip nuotraukoje..... g.gif

na man mamyte ji uzsake.bet dar nieko nezinau,nes vestuves dar daugiau nei po menesio blush2.gif
Atsakyti
Gaila unsure.gif Man tai jis toks fainas....bet idomu kaip realybeje.. nes kai skambinau ir teiravausi, tai moterske pasake, kad geriau uzsakyti kita is mano pasirinktu, nes atseit estetiskiau atrodo negu sis, bet gal tiesiog ji konservatyviu paziuru... ir prie sirdies labiau tradiciniai tortai triju aukstu ir su gelytem... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(orcheja @ 2009 06 27, 13:22)
Gaila  unsure.gif  Man tai jis toks fainas....bet idomu kaip realybeje.. nes kai skambinau ir teiravausi, tai moterske pasake, kad geriau uzsakyti kita is mano pasirinktu, nes atseit estetiskiau atrodo negu sis, bet gal tiesiog ji konservatyviu paziuru... ir prie sirdies labiau tradiciniai tortai triju aukstu ir su gelytem... doh.gif

As uzsakinejau torta vaikiskam gimtadieniui is mazosios raganes,
jei atvirai tai nusivyliau, nepatiko nei kaip papuose, nei skonis.
gal tik toks sutapimas, gal tik man cia nepatiko,gal tikejausi kazko idomesnio ir grazesnio doh.gif

Vestuvem uzsakinejau sakocius is Kauno, bet jau skanumelis sakociu, moteriske turi savo imone ir kepa pati. thumbup.gif
tai daznai uzsakau namo dabar toki skanumeli ax.gif
jei kam reiks rasykit i az
ar kristina.krislai@gmail.com
Atsakyti
na as ir turejau kelis kartus nelabai geru atveju su mazaja ragaine.va sesutei per 1vaikelio gimtadieni isvis pamirso padaryti torta.tai kai atejo pakele toki skandala,kad net neeme likusiu pinigu uz torta,bet padare taip kaip paveiksliuke rolleyes.gif na as galvoju dabar atsisakyti ten bet pagal sia nuotraukyte pasidaryti alkavoj.sako ten nieko. mamyte sake ten kainuos 50lt kg
Atsakyti
Mes uzsisakem tortuka VIP saldumynuose. ragauti ju produkcijos neteko, bet esu girdejusi, kad skanus tortukai ju thumbup.gif ir kaina nebloga 35lt/kg. bei tortu pasirinkimas didelis, o taip pat ir is nuotrauku daro tortukus. smile.gif
Atsakyti