tęsiame toliau...
Paskutinėje temoje buvo diskusija apie bananų laikymą fridgeSmart - bananų išvis negalima laikyti šaldytuve (pajuoduos) ir juo labiau dėžutėse, maišeliuose... jie turi buti ant lėkštės ir pan.
QUOTE(AŠA @ 2008 05 12, 19:21)
kažko nesusišnekam
jei bananų nelaikai šldytuve, tai kam tada klausi apie Fridge Smartą
jei nelaikai jų šaldytuve, tai nededi ir į dėžutę, kuri skirta laikyti produktus šaldytuve, tai visiškai jokio skirtumo, kiek tų angelių atidaryt
ar aš kažko neįkertu 

Neįkerti

Ot ir netiesa Vixiuke, aš laikau bananus tose dėžutėse, ir kivi laikau, bet sandėliukyje kur vėsu ir atidarius vieną angelę, tai bananai ir po keleto dienų išlieka tokie pat

QUOTE(Vaidulė @ 2008 05 12, 19:58)
Neįkerti
Ot ir netiesa Vixiuke, aš laikau bananus tose dėžutėse, ir kivi laikau, bet sandėliukyje kur vėsu ir atidarius vieną angelę, tai bananai ir po keleto dienų išlieka tokie pat
Specialiai bandymus dariau ne kartą, nusiperku kekę vienodų ir pusę į dėžutę, pusę šiaip vaisinėj, skirtumas akivaizdžiai nevienodas - dėžutėje išsilaiko gražūs ilgiau 

dabar supratau

nors aš tai laikau juos šaldytuve ir vargo nematau

QUOTE(Vaidulė @ 2008 05 12, 20:58)
Neįkerti
Specialiai bandymus dariau ne kartą, nusiperku kekę vienodų ir pusę į dėžutę, pusę šiaip vaisinėj, skirtumas akivaizdžiai nevienodas - dėžutėje išsilaiko gražūs ilgiau 

Tai as manau cia kalba eina, kad koks tikslas laikyti FridgeSmarte, jei jis skirtas saldytuvui. Ar nebandei pavyzdiui Optimum dezuteje, gal toks pat rezultatas butu? As cia nusisneku

QUOTE(Betti @ 2008 05 12, 21:06)
Tai as manau cia kalba eina, kad koks tikslas laikyti FridgeSmarte, jei jis skirtas saldytuvui. Ar nebandei pavyzdiui Optimum dezuteje, gal toks pat rezultatas butu? As cia nusisneku 

Nebandžiau

Aš dedu nes galvoju, kad ten jos labai stebuklingos yra

QUOTE(Vaidulė @ 2008 05 12, 19:58)
Neįkerti

na principas tas, kad šaldytuve bananai juoduoja, o dėžutėje, maišelyje labai greit pernoksta. Na tiesa pasakius pati nebandžiau FridgeSmarte laikyti, gal jose kitaip, kai palieki akutes atidarytas, bet optimum tai tikrai netinka, nes jos 100 sandarios.
Na as vel apie tas zirkles
Ar karpot su jomis vista ar lasisa, a? as jau dvejas paprastesnes sulauziau, tai nebezinau ka daryt. Gal TW zirkles atlaikytu tokius isbandymus?

O as noriu pasigirti koki puiku patiekala pasigaminau pries kelias dienas silikonineje 7 keksiuku formoje
250 g Ricotos surio dezute, istryniau suri, po truputi imaisiau sauksta cukraus, trys saukstus miltu, du kiausinius, vanilinio cukraus ziupsneli, cinamono puse saukstelio. Gautas mases kiekis idealiai atitiko 7 keskiuku talpa. Iki 180 laipsniu ikaitinau orkaite ir kepiau 30 minuciu. Po visko dar 15 minuciu palikau atvesti atviroje orkaiteje. Visa patiekala susveiteme trise per tris minutes

250 g Ricotos surio dezute, istryniau suri, po truputi imaisiau sauksta cukraus, trys saukstus miltu, du kiausinius, vanilinio cukraus ziupsneli, cinamono puse saukstelio. Gautas mases kiekis idealiai atitiko 7 keskiuku talpa. Iki 180 laipsniu ikaitinau orkaite ir kepiau 30 minuciu. Po visko dar 15 minuciu palikau atvesti atviroje orkaiteje. Visa patiekala susveiteme trise per tris minutes

Skamba skaniai

! | Noriu dar kartą pranešt, kad ši tema skirta produkcijos aptarimams, o ne skelbimams! Tam yra skelbimų lenta. Už skelbimą ne vietoj nariams skiriamas įspėjimas ir/arba draudimas kurį laiką rašyti forume. |
QUOTE(Sisi @ 2008 05 13, 07:54)
Ar karpot su jomis vista ar lasisa, a? as jau dvejas paprastesnes sulauziau, tai nebezinau ka daryt. Gal TW zirkles atlaikytu tokius isbandymus? 

atlaiko

O per Kalėdas žasies dalyboms irgi nepamainomas įrankis , ką jau kalbėt apie vištą ar kitokį paukštį.
O dar su TW žirklėmis šunį kerpu . Irgi gerai ima

QUOTE(Sisi @ 2008 05 13, 06:54)

senoje temoje mačiau kažkas atsakė į šį kl