Įkraunama...
Įkraunama...

tupperware 3

O kaip yra su smulkiom TW produktu atsarginėm dalim, kurias kartais "pasiseka" pamest? Ar įmanoma nusipirkt? Konkrečiai domina kamštis, kur kočėlo rankenoj yra.
Atsakyti
Galima kreiptis i savo demonstruotoja arba tiesiai i sandeli blush2.gif graziai pamirkseti ir paklausti, ar nera atliekamu daliu nuo keistu/nepilnu kocelu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(simre @ 2008 07 18, 12:56)
O kaip yra su smulkiom TW produktu atsarginėm dalim, kurias kartais "pasiseka" pamest? Ar įmanoma nusipirkt? Konkrečiai domina kamštis, kur kočėlo rankenoj yra.

Konkrečiai dėl kamščio-tinka nuo plastikinio butelio.Aš savo irgi sėkmingai buvau pametus.Dabar naudoju paimtą nuo mineralkės butelio.
Atsakyti
O kas cia per daiktas tas burbulas blink.gif .Is kur jį galima gauti ir įdomu ,kodel platintoja nieko neuzsimine apie jį g.gif nors as sakiau ,kad man antgaliu per mazai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 07 18, 14:33)
O kas cia per daiktas tas burbulas blink.gif  .Is kur jį galima gauti ir įdomu ,kodel platintoja nieko neuzsimine apie jį g.gif  nors as sakiau ,kad man antgaliu per mazai  ax.gif

Dabar juo neprekiaujama, tai ir neužsiminė. Teks laukt kai bus akcija mirksiukas.gif
Atsakyti
O kada mazdauk ta akcija nusimato unsure.gif ,ir kiek tas burbulas kainuoja? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 07 18, 13:42)
O kada mazdauk ta akcija nusimato unsure.gif  ,ir kiek tas burbulas kainuoja?  ax.gif

Parašiau Jums į až dėl burbulo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2008 07 18, 10:40)
O per kiek laiko?  g.gif Ąsotėlis, kaip ir kiti indai, nėra stebuklingas ir reikia visada atsižvelgti į produktų galiojimo laiką. Jei parduodamas pienas, kurio galiojimas baigiasi rytoj arba šiandien  doh.gif , tai, natūralu, kad pienas sugįžta. Šiaip, ąsotėlis gal tik kokia viena diena prailgina pieno šviežumą.

Tai va, kad aš net bandymus dariau. Nusipirkau parduotuvėje du maišelius pieno: vieną supyliau į ąsotėlį, o kitą pradariau ir palikau šaldytuve stovėti. Kitą dieną ąsotėlyje pienas jau buvo sugįžęs, o pieno maišelyje - buvo dar geras... Taip, kad šis tupperware gaminys pienui laikyti tai man pasirodė visai netikęs... Aš į jį kokias sultis supilu ar šiaip kokį kitą gėrimą trumpam...
Atsakyti
QUOTE(Vitra @ 2008 07 18, 14:55)
Tai va, kad aš net bandymus dariau. Nusipirkau parduotuvėje du maišelius pieno: vieną supyliau į ąsotėlį, o kitą pradariau ir palikau šaldytuve stovėti. Kitą dieną ąsotėlyje pienas jau buvo sugįžęs, o pieno maišelyje - buvo dar geras... Taip, kad šis tupperware gaminys pienui laikyti tai man pasirodė visai netikęs... Aš į jį kokias sultis supilu ar šiaip kokį kitą gėrimą trumpam...

Keista man labai.Aš irgi panašų eksperimentą dariau,pradaryto maišelio pieną teko išpilti (nedaug ten jo buvo palikta) paskutinę pieno galiojimo dieną,o asotėly dar kitą dieną buvo nesugižęs. Čia eksperimentavau prisiskaičius pagyrimų,koks jis stebuklingas, buvau įsitikinus kad čia tik kalbos prieš tai.

Atsakyti
QUOTE(Ligita69 @ 2008 07 18, 14:53)
Parašiau Jums į až dėl burbulo mirksiukas.gif

O biggrin.gif dar kažkas antikvaro turi biggrin.gif

QUOTE(Vitra @ 2008 07 18, 14:55)

Vadinasi, reikia dezinfekuoti ąsotėlį g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2008 07 18, 15:17)
biggrin.gif dar kažkas antikvaro turi  biggrin.gif
Vadinasi, reikia dezinfekuoti ąsotėlį  g.gif

Dezifekavimas vyksta plaunant sodos tirpalu kaip aš suprantu.O klausimo autorė rašo,kad tą ji darė ir jokio efekto.
Atsakyti
QUOTE(Dileta @ 2008 07 18, 15:23)
Dezifekavimas vyksta plaunant sodos tirpalu kaip aš suprantu.O klausimo autorė rašo,kad tą ji darė ir jokio efekto.

Soda šiuo atveju nepadeda. Norint išnaikinti pieno rūgštį reikia labai kruopščiai indą išplauti, perpilti verdančiu vandeniu arba net pavirinti.
Atsakyti