Įkraunama...
Įkraunama...

kaktusai

Lietuviškai be klaidų kai rašo man patinka thumbup.gif , pati kartais padarau per skubėjimą , ar nemokėjimą , bet tikrai patinka kai stengiasi žmogus rašyti lietuviškai

o kaktusuos naujai temikei pažadu gražių nuotraukų , daug gimniukų pražydo smile.gif

Kas darys naują temike , gal pirmoje žinutėje sudeda nuorodas į puslapius apie kaktusu auginimą , net į katalogus su nuotraukom
te nepyksta pradedančios , bet reiktu paskaityti tuos straipsniukus , tada nesikartos klausimai tie patys , kiekvienam puslapyje , o galėsim bendrauti ,džiaugtis savo kaktusiukais , jei iškils koks klausimas manau merginos tikrai atsakys
ir aš tiek kiek žinosiu tikrai pasistengsiu atsakyti

naujokus pasodinsiu ir parodysiu šiandien
Atsakyti
QUOTE(Augė @ 2008 06 04, 16:33)
Lietuviškai  be klaidų kai rašo man patinka 

naujokus pasodinsiu ir parodysiu šiandien

drinks_cheers.gif O va kai kaktusus lietuviškais vardais pradeda vadinti man schmoll.gif Dar koks tukvis - nieko, bet koks miglinėlis ar vainikūnas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2008 06 04, 16:39)
drinks_cheers.gif  O va kai kaktusus lietuviškais vardais pradeda vadinti man schmoll.gif  Dar koks tukvis - nieko, bet koks miglinėlis ar vainikūnas doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif kas čia per žvėrys
Atsakyti
O man tai ir tukvis biggrin.gif uztat rebutele grazu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 06 04, 16:48)
O man tai ir tukvis  biggrin.gif uztat rebutele grazu smile.gif

o kaip jums mammka ax.gif kai vadina ? man tai labai motiniškai skamba lotuliukas.gif ir šiaip man mammi tai labai motiniškas kaktusas - vaikuojasi thumbup.gif žydi thumbup.gif kaip tikros mamkos lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazoji_s: 04 birželio 2008 - 16:02
O kaip ja lietuviskai vadina?
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 06 04, 17:01)
O kaip ja lietuviskai vadina?

neįsivaizduoju, ber ir durnizmas gi verst iš kitos kalbos, po to velnias kojas laužos, kol galus suranda apie ką kalba eina schmoll.gif

važiuoju vielabraukiu į parduotuvę miglinėlių pirkti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazoji_s: 04 birželio 2008 - 16:07
QUOTE(Vilioja @ 2008 06 04, 14:08)
Ir iš viso, atkreipkit dėmesį į Augės parašą mirksiukas.gif  ax.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif tiesą sakai 4u.gif

QUOTE(Vilioja @ 2008 06 04, 15:39)
drinks_cheers.gif  O va kai kaktusus lietuviškais vardais pradeda vadinti man schmoll.gif  Dar koks tukvis - nieko, bet koks miglinėlis ar vainikūnas doh.gif

Man asmeniškai irgi kai kurie sulietuvinti kaktusų pavadinimai neįprasti,bet tai tik laiko ir noro klausimas,labai norint,viską galima išmokt.

Naujokų dar nefotkinsiu,lai atsigauna truputį ax.gif

Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2008 06 04, 17:12)
Naujokų dar nefotkinsiu,lai atsigauna truputį  ax.gif

tai matyt tiek to fotoreportažo tongue.gif nejau jie tokie išvargę atkeliavo? rolleyes.gif
Atsakyti
Visus kaktusus gavau, tik vieno lithopso nebuvo iš dvieju, bet aaaj biggrin.gif Užtad gavau dovanų nuo Crassulos [lygtais] blush2.gif 4u.gif Ačiū bigsmile.gif

Kokie gražuoliai visi, kaikurie truputį apvytę, bet atsigaus thumbup.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti