Įkraunama...
Įkraunama...

Buitinės technikos priežiūra, valymas

Nusipirkau paprastą ir pigų lietuvišką orkaičių valiklį Jėga plius, atrodo štai taip:
user posted image
Įkaitinau orkaitę iki berods 50 - 100 laipsnių, ištepiau šiuo valikliu ir kažkur po valandos paprastu skudurėliu lengvai viską nuvaliau.
Gal ir per daug giriu šį valiklį, tačiau pati esu labai nustebinta tokiu rezultatu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mille @ 2007 08 22, 23:10)
Nusipirkau paprastą ir pigų lietuvišką orkaičių valiklį Jėga plius

jau gana seniai sita naudoju orkaitei, bletoms skardinems, net blizga, super daigtas thumbup.gif o virsuj CIF citrinini ta purskiama rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Mille @ 2007 08 22, 23:10)
Įkaitinau orkaitę iki berods 50 - 100 laipsnių, ištepiau šiuo valikliu ir kažkur po valandos paprastu skudurėliu lengvai viską nuvaliau.

biski nesupratau.
kaip tai ikaitini orkaite iki 100C ir ka atidarai ja ir lendi ja istrinti tuo valkiliu ? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(jura-rura @ 2007 09 11, 14:50)
biski nesupratau.
kaip tai ikaitini orkaite iki 100C ir ka atidarai ja ir lendi ja istrinti tuo valkiliu ? unsure.gif

as nekaitinu, tiesiog istepu palaikau biski ir valau, arba po kepimo kai lieka tik silta tada valau, kad nagai nenukentetu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(_braskute @ 2007 09 11, 14:49)
jau gana seniai sita naudoju orkaitei, bletoms skardinems, net blizga, super daigtas  thumbup.gif  o virsuj CIF citrinini ta purskiama  rolleyes.gif

Taip,kuo daugiau chemijos,kuo pigesnės,tuo labiau blizga ir nusivalo ne tik nešvarumai,bet ir oda nusilupa,paskui skundžiamės,kad nagai skilinėja,odelės apie juos lupasi,vaikai kažkam alergiški ir t/t... doh.gif O gal pabandykit brangesnių valiklių nusipirkti,kuriuose per pusę mažesnis "aršių" chemikalų procentas? mirksiukas.gif
Ant sveikatos nesutaupysit mirksiukas.gif
Atsakyti
g.gif abejoju, kad nuo kainos priklauso nuodingumas, jei valiklis efektyvus, tai jis pigus ar brangus vienodai nagelius, odeles gadina. Paprasčiausia išeitis guminės pirštines. O šita valiklį būtinai išbandysiu. rolleyes.gif

QUOTE(namiseda @ 2007 09 11, 16:27)
Taip,kuo daugiau chemijos,kuo pigesnės,tuo labiau blizga ir nusivalo ne tik nešvarumai,bet ir oda nusilupa,paskui skundžiamės,kad nagai skilinėja,odelės apie juos lupasi,vaikai kažkam alergiški ir t/t... doh.gif O gal pabandykit brangesnių valiklių nusipirkti,kuriuose per pusę mažesnis "aršių" chemikalų procentas? mirksiukas.gif
Ant sveikatos nesutaupysit mirksiukas.gif

Papildyta:
O pati norėjau pasiklausinėti dėl indaplovės. Iš mano indaplovės sklinda kažkoks keistas nelabai malonus kvapas. Ar turite kas dar šią problemą? Ir kaip ją sprendžiate? ax.gif
Atsakyti
[quote=Yoli,2007 09 11, 15:40]
g.gif abejoju, kad nuo kainos priklauso nuodingumas, jei valiklis efektyvus, tai jis pigus ar brangus vienodai nagelius, odeles gadina. Paprasčiausia išeitis guminės pirštines. O šita valiklį būtinai išbandysiu. rolleyes.gif

Taip,priklauso.Yra valikliai,kurie pagaminti natūralių medžiagų (pvz.kondensuojant kokoso aliejų) pagrindu ir chemijos ten yra tiek,kiek reikia to valiklio garantiniam laikui užtikrinti,t.y.,kad greit nesugestų mirksiukas.gif Ir nereikia jokių guminių pirštinių jais valant,o nagų lakas tikrai net nesureaguoja,vadinasi ir rankų odos negraužia 4u.gif jais pasinaudojus ir rankų kremo nereikia mirksiukas.gif Išbandytas variantas,kalbu iš patirties mirksiukas.gif O gamintojų yra daug tokių,kurie tokias priemones gamina,bet kadangi jos yra brangios,tai parduodamos tik per platintojus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(namiseda @ 2007 09 11, 17:25)
Taip,priklauso.Yra valikliai,kurie pagaminti natūralių medžiagų (pvz.kondensuojant kokoso aliejų) pagrindu ir chemijos ten yra tiek,kiek reikia to valiklio garantiniam laikui užtikrinti,t.y.,kad greit nesugestų mirksiukas.gif Ir nereikia jokių guminių pirštinių jais valant,o nagų lakas tikrai net nesureaguoja,vadinasi ir rankų odos negraužia 4u.gif jais pasinaudojus ir rankų kremo nereikia mirksiukas.gif Išbandytas variantas,kalbu iš patirties mirksiukas.gif O gamintojų yra daug tokių,kurie tokias priemones gamina,bet kadangi jos yra brangios,tai parduodamos tik per platintojus 4u.gif

kalbi tikriausiai apie koki AMWAY pvz. ax.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yoli: 11 rugsėjo 2007 - 16:35
QUOTE(Yoli @ 2007 09 11, 17:34)
kalbi tikriausiai apie koki AMWAY pvz.  ax.gif  ?

Taip,aš naudoju per Amway parduodamas valymo priemones,bet kiek čia teko skaitinėti,tai jau yra ir kitokių pavadinimų,bet kadangi man ir šitos tinka,tai kitomis dar nesidomėjau 4u.gif
Atsakyti
Aš irgi naudoju viryklei AMWAY , bet mano rankutės tiesa pasakius kenčia jei aš be pirštinių. Bet šiaip valiklis thumbup.gif

QUOTE(namiseda @ 2007 09 12, 10:08)
Taip,aš naudoju per Amway parduodamas valymo priemones,bet kiek čia teko skaitinėti,tai jau yra ir kitokių pavadinimų,bet kadangi man ir šitos tinka,tai kitomis dar nesidomėjau 4u.gif

Atsakyti
patarkit su kuo butu galima nuvalyt, riebalus ir kt. nesvarumus nuo buitiniu prietaisu? laikem salia virykles mikrobange, tai sonas apsitaske riebalais ir dabar nezinau su kuo juos nuvalyt, bandziau ir sveiciamais milteliais bet nepadeda... blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aziza: 26 rugsėjo 2007 - 20:07
Aš turiu tokį, tik purškiamą:
user posted image
Na be pirštinių, tai tikrai su juo dirbti negalima, nes iki mėsos gali išgraužti ax.gif , bet valo gerai prikepusius riebalus.
Aišku blizgesys nuo blizgančių paviršių dingsta. smile.gif
Atsakyti