QUOTE(Karvute @ 2008 05 26, 13:13)
malasi po truputi

kartais lyg ir bumcikas koks atbablena, bet itariu, kad nervas ar raumuo toj pacioj vietoj susitraukia. judesiu aiskiu nejauciu, tik atsigulus kazkas vartosi, ropineja

faina

vyras sake nakty uzdejo ranka ant pilvo, jaute kaip ten juda kas

miegojau, tai patvirtinti fakto negaliu
Kaip faina!
QUOTE(zose123 @ 2008 05 26, 15:04)
sveikos merginos, norejau jusu paklausti, kaip jusu pilveliai atrodo? mano pilvas nuo tu badymu visas tuoj bus melynas, kur duriu, ten melyne atsiranda ir ji taip greitai neisnyksta, po paskutiniu keliu duriu , melynes kaip ir nera, bet tokie violetiniai taskai , guzu dar neturejau, nes as labai po truputi leidziu vaistus, manau gal todel jie susidaro. pirmi duriai tai isvis nieko nesimate, tik kuo toliau, tuo sunkiau parinkti tinkama vieta, stengiuosi dengti pilva ilgom bliuskutem, viesumoje bijau ranka aukstyn pakelti, kad nepasimatytu grozis, bet gal jau tos , kurios leidziasi senai, gal zino kaip apgauti tas melynes, kad po kiekvieno durio ju neatsirastu
Man taspats.Is pradziu tai nei skaudedavo,nei melyniu nebudavo,o dabar visko pilna-ir violetiniu tasku,ir melyniu,ir guzeliu,ir nieztet pradejo,ir skauda kai leidziuosi ir net po to keleta paru "traukia"toje vietoje.Kazikitoms irgi?
Pilvuko tai niekam nerodau

,o tai kaip Velyku margutis jis pas mane.
Nuo rytojaus Maximose berods 15%nuolaida kudikiu prekems(isskyrus misinukus)-taip,kad galit uzsipirkt

.Cia toms,kurios jau greit gimdys.Manau,kad sauskelniu neblogai butu