QUOTE(zose123 @ 2008 06 25, 20:05)
man irgi lygiai tas pats, atrodo , kai buna dienu kai nieko neskauda, nevemiu, tai kaip ir nesilaukciau, o kai uzeina pykinimas nezmoniskas, tai net pilvo nematyti , drabuzius nesciuju padedu i sona
, prisigalvoju visokiu nesamoniu, butu mano valia, daryciausi echo karta savaiteje. pastoviai ciupineju krutis ar skauda, ziuriu ar neteplioja, kaip kokia paranojike. greiciau tie judesiai prasidetu , o blogumai baigtusi

QUOTE(Aba @ 2008 06 25, 21:21)
Beje, turiu kaip visada, klausimeli

Gal kam taip yra buve?

Man ir taspats.Is pradziu tai nei guzu neatsirasdavo,nei melyniu,nei kraujukas isbegdavo.O dabar visa desine pilvo puse vien guzeliai,o kairej daug melyniu.Nesuprantu kodel taip.Vaistukus leidziu i abi puses labai is leto,vienodai.Labai apziuriu durio vieta,kad nepataikyt i kraujagysles,nes pora sykiu prieblandoj esu pataikius-tai labai bego kraujukas.Ir niezti,bet stengiuosi nekasyti.Kartais isbega gan nemazai vaistuku,tai stengiuosi vatyte su spiritu uzspausti.
Norejau paklaust tu,kurios naudoja spec.spirituotus "tamponelius"is vaistines(durio vietai dezinfekuot),ar jie tokie kaip popieriukai suvilgyti spirite?Nes as kai vaziavau i svecius nusipirkau-tai man labai nepatiko,popierius spiritu uzpiltas,iskart isgaravo.Tikejausi,kad bus vatinis.Gal buna ir tokiu?Man tiesiog dave vaistinej,o as neklausinejau.
QUOTE(zose123 @ 2008 06 25, 21:51)
as stengiuosi leisti labai letai, gal todel ir guzai nesusidaro, o del kraujo, as vis bandau iziureti kaip ten odoje kapiliarai issideste, tai bandau i balta ploteli pataikyti, ir duriu kampu, kaip rode A, o ne tiesiai, tai jai jau laselis isbega, tai jau zinau , kad bus melyne
As ir labai letai leidziu.Bet cia turbut nuo organizmo priklauso

Papildyta:
Beje,mums siandien jau 17savaiciun

Taip laukiu kada 18sav.bus,zadu kitiems pasisakyt,kad laukiuosi,o tai dabar beveik niekas dar nezino