Sea_.. man pirnojoj fotmatas nelabai patiko.. kazkaip akis neuzkliuna uz pagrindinio objekto. sokineja akys nuo akuociu prie zemuogiu, uodegos, kunelio.. as visgi palikciau 10x15 t.y. nukirpciau kairi krasta kokius pora cm iki taisyklingo formato, kad liktu tiesiog zavus voveriuko portretas, be zemuogiu.. o pagrindiniu akcentu taptu akutes karstame taske
antroji labiausiai patiko, bet aisku sparnelio gaila, nes nebelieka to tobulumo.. jei jis butu tai butu meniskai gamtiskai ir ypac spalviskai labai patraukli nuotrauka
dejavu,

nezinociau ka per tokius kursus pasakoti

galetume tiesiog fotografuoties bandytis ir tiek
Sansara, manevras neuzkabino
bald.nomad, sviesios akys, nes jos yra labai labai sviesios.. svajoju apie tamsias

bet tai tik svajones

bet zinoma kada nors linzes isbandysiu

o del tavo gelyciu tai man jaucias siek tiek buitiskumas.. gal reiketu spalvas pastumdyt.. kazka keist.. o fokusas man kartais nuotraukose nereikalingas.. bet cia tik mano akims.. daug kas turbut nesupras ir akmenimis uzmetys

bet tiesiog priderinus prie ne fokuso pacia nuotrauka, jos nuotaika gali gautis puikus sedevras

bet cia tik as taip manau
Degute, dekuj uz tiek komentaru

del lango remo tai jau nukirpau ji.. manau geriau ziuris be jo tai jau tikrai

del vaiku fotografavimo uzjauciu tave, nes maniske tik pamaciusi fotoaparata deda i kojas, nusisuka demonstratyviai ir t.t... zodziu su juosta daryti kadrai yra labai islaukti, net suprakaitavau paskui ja lakstydama, todel man jie tokie brangus. su skaitmena pleskindavau nesustodama ir kartais kazka pagaudavau, bet po to is 100 nuotrauku kol atsirenki tinkama tai ji kazkaip nebetenka tos vertes...
na o paskutinis kadras kazka turi

turbut naturalia vaiko emocija.. idomia israiska.. tik va tas apsvitimas ir baltumas pjauna aki.. nuotrauka lyg siek tiek plokscia gaunas.. noretusi naturalumo..

bet zinau kai sunku tokiais atvejais tai padaryt
Anasko, vien veida pateikt reikia kazkaip idomiai.. kol kas nelabai tai gaunas, tad itraukiu papildomas detales, kurios sukurtu nuotraukos nuotaika ir tema. aisku ne visada pavuyksta, nes nezinau kaip tas papildomas objektas atrodys nuotraukoje.. tad tiesiog eksperimentuoju

si karta labai nustebau kad akis kazkiek ryski gavos, galvojau sirdis bus pirmam plane..