Labai jau juodai kai kurios ateitį "tepate".
Šioje temoje skaičiau, kad NT laikomas nepervertintu, kai 1 kv. m. kainuoja vieną atlyginimą į rankas (jau net nepasakysiu, kieno tai buvo rašyta).
Tai 6000 Lt į rankas jūsų vertinimu yra iš fantastikos srities? Aš toliau laukiu, kol masių (vidutinis) atlyginimas pakils iki NT kainų. Ir mes "švelniai nusileidę" nuo šio kalnelio, nusipurtysim dulkes, pasikasysim vieną-kitą nuborzdinimą ir eisme toliau.
Kaip tik šiandieną pabendravau su IT&C verslo atstovais. Padiskutavom apie pastarųjų augimo metų problemas ir ateities tendencijas. Šioje kompanijoje realiai vertina ateities perspektyvas ir ekonominio kilimo metais nemažai investavo bei toliau investuoja į technologijas, kurios mažinti energetinių ir žmogiškųjų išteklių poreikį, t.y. tuos resursus, kurie brangsta ir ateityje turi tendenciją brangti.
VŽ rašė, kad latviai jau svarsto fizinio asmens bankroto įstatymą ir pas mus ruošia projektą. Fizinis asmuo gaus penkis metus "lažo" bankui, o bankas nuvertėjusį butą ...

(prisipažinsiu, nesigilinau, ar fizinio asmens skola bus dar kaip nors dengiama, straipsnį perskaičiau laibai paviršutiniškai, nes skolų neturiu ir man neaktualu). Tai aš tik pasitvirtinu savo tikėjimą, kad valdžia savo avelių sunkiu laiku nepaleidžia

.
Perskaitau tus straipsnius, kurių nuorodas sudeda axa. Ir komentarus delfyje. Ir buto, jei ką, šiuo metu tikrainepirkčiau (neturiu pinigų ir esu iš "sunkiai toleruojančių riziką"

) Bet visgi tikiu, kad ne aš viena protinga

, kiti (tiek versle, tiek ir valdžioje) irgi ne durniai. Savo darbą dirba - mums paprastiems mirtingiesiems pakalnėje paduškėles dėlioje, kad nusleidimas minkštesnis būtų