Įkraunama...
Įkraunama...

DAO

QUOTE(*Elia* @ 2008 05 22, 10:09)

Bet manau, kad karma, kuri atidirbinejama- tik linijiniame prote.

Siaip as zinau ta poziuri - "atsikratysiu proto/ego, etc. ir karmos atsikratysiu".
O koks gi tas zmogus greitas ! Kakuciais pasidrabste ne viena tukstanti gyvenimu, o dabar greitai ego atsikratys ir i krumus??
As asmeniskai tokiais stebuklais netikiu, padarei - sumokek, tiesiog tas mokejimas bus pagal tavo samones lygi. Kokiam lygmenyje zmogaus protelis yra, tokiam ir atidirbines, jei protelis minkstoj vietoj ar genitalijose, tai logiska daryt prielaida, kad toji vieta uz karmines skolas ir kentes labiausiai lotuliukas.gif Bet tiketis, kad dabar itupsiu i meditacija ir vsio, "as svarutis it angelelis"...?? nei velnio, kazkada paest ar nusimyzt vistiek reikes ka padaryt turesi linijinio proto busenoje, ot cia tavi karma ir pagaus lotuliukas.gif lotuliukas.gif

na.. imho..
Atsakyti
QUOTE(Helenee @ 2008 05 22, 11:35)
Siaip as zinau ta poziuri - "atsikratysiu proto/ego, etc. ir karmos atsikratysiu".
O koks gi tas zmogus greitas ! Kakuciais pasidrabste ne viena tukstanti gyvenimu, o dabar greitai ego atsikratys ir i krumus??
As asmeniskai tokiais stebuklais netikiu, padarei - sumokek, tiesiog tas mokejimas bus pagal tavo samones lygi. Kokiam lygmenyje zmogaus protelis yra, tokiam ir atidirbines, jei protelis  minkstoj vietoj ar genitalijose, tai logiska daryt prielaida, kad toji vieta uz karmines skolas ir kentes labiausiai  lotuliukas.gif Bet tiketis, kad dabar itupsiu i meditacija ir vsio, "as svarutis it angelelis"...??  nei velnio, kazkada paest ar nusimyzt  vistiek reikes ka padaryt turesi linijinio proto busenoje, ot cia tavi karma ir pagaus lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

na.. imho..

Ar Helenee kudikis ir Helenee dabar yra tas pats zmogus? Ar bus jis tas pats, kai pasens? Psichofiziologija siu zmoniu skiriasi smile.gif
Jei zmogus tame paciame linijiniame prote- mokes biggrin.gif O jei pvz. taps sventuoju?
Ar jis nebus svarus kaip angelas?
Linijines savokos veikia kol tu linijineje sistemoje. Vaikai, suauge, sventieji, ligoniai gyvena skirtinguose pasauliuose. Jei po bet kokiu uzsiemimu iseisi is tos sistemos, uz nieka moketi nereiks biggrin.gif Sventoji Helenee ir ta, kur dabar-ne taspats 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Helenee @ 2008 05 22, 09:35)
As asmeniskai tokiais stebuklais netikiu, padarei - sumokek, tiesiog tas mokejimas bus pagal tavo samones lygi. Kokiam lygmenyje zmogaus protelis yra, tokiam ir atidirbines, jei protelis  minkstoj vietoj ar genitalijose, tai logiska daryt prielaida, kad toji vieta uz karmines skolas ir kentes labiausiai  lotuliukas.gif Bet tiketis, kad dabar itupsiu i meditacija ir vsio, "as svarutis it angelelis"...??  nei velnio, kazkada paest ar nusimyzt  vistiek reikes ka padaryt turesi linijinio proto busenoje, ot cia tavi karma ir pagaus lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

na.. imho..

Linijinis protas gali prigauti labai techniškai. Visi tie tūkstančiai tavo praeitų gyvenimų yra jo tau pateikta schema. Pasičiupai ir užsiprogramavai!
Tai kad esi purvina – jis įteigė.
Tai kad esi nuodėminga – jis įteigė.
Visas karmines skolas – jis irgi įteigė.
Nu ir mokėk dabar, atidirbinėk jei tave tai stimuliuoja!
Pati užsiprogramavai, niekas per prievartą nevertė.
O jeigu manęs tai nestimuliuoja!? Jeigu man tai nuobodu!?
Tai ir nelysk į visą tą primityvią linijinio proto schema! Ar kas nors jus ten už ausų traukia!?
Kam žaisti tą žaidimą, kuriame nejauti jokio malonumo?
Yra gi dar ir kitokių žaidimų...
Linijinis protas ieško priežasties, jis be jos negali. Bet yra ir kitoks žaidimas , pavyzdžiui: neieškoti priežasties! Pamėginkite – jeigu bus blogai neieškoti kas kaltas, o paprasčiausiai ieškokite tuojau pat, kad būtų gerai...

Atsakyti
cia visi vieni kitus puola. ale man pasidare idomu, ar kas nors sitoj temoj bande gyventi pagal DAO principus? man tiesiog smalsu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kita Mergaitė @ 2008 05 22, 10:45)
cia visi vieni kitus puola.

Puola ir gynasi irgi tik linijinis protas. Ką dar tu čia matai, surandi čia? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vanduo @ 2008 05 22, 11:54)
Puola ir gynasi irgi tik linijinis protas. Ką dar tu čia matai, surandi čia? smile.gif

temos pradzia buvo idomi, teorijos interpretacija. man idomu, kaip tie, kurie gyvena pagal tai - kaip jie gyvena, ka veikia per dienas, kaip sekasi taip gyventi? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kita Mergaitė @ 2008 05 22, 12:45)
cia visi vieni kitus puola. ale man pasidare idomu, ar kas nors sitoj temoj bande gyventi pagal DAO principus? man tiesiog smalsu smile.gif

O kas ka cia puola? lotuliukas.gif lotuliukas.gif
As kaip tik pasidziaugiau siandien, kaip graziai bendraujam 4u.gif
Suprantu, kad tau nauja ka cia raso Vanduo, kartais as. Bet kam tai atmesti, o ne apsidziaugti dar viena galimybe?

Gyventi taip aisku, kad bande ir bando ir kartais pavyksta ir kartais ne bigsmile.gif
Del to ir apsidziaugiau, kad yra Vanduo, Helenee ir kiti kuriuose galiu save atspindeti ir kitaip pamatyti.
Vanduo, kuri matau as, taip ir gyvena, todel smagu, kad galim visi save juo koreguoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kita Mergaitė @ 2008 05 22, 10:57)
temos pradzia buvo idomi, teorijos interpretacija. man idomu, kaip tie, kurie gyvena pagal tai - kaip jie gyvena, ka veikia per dienas, kaip sekasi taip gyventi? smile.gif

Sekantis DAO žaidžia įvairius žaidimus, tai jo pagrindinis gyvenimo užsiėmimas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vanduo: 22 gegužės 2008 - 11:07
QUOTE(Vanduo @ 2008 05 22, 13:03)

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(barsukele @ 2008 05 21, 17:52)
Mano nuomone, be Meilės pasinėrus į ezoteriką ar jogą mes užsiiminėjam paprasčiausia magija, viskas daroma tik dėl asmeninio rezultato, todėl didėja agresyvumas, nes kitoks rezultatas nei sumanytas žmogaus netenkina ir prasideda neigimas, o paskui jį seka bėdos.

Sutinku su *Elia*, kad meilė tai būsena.
Todėl norėčiau patikslinti, ne be meilės, o su tuo pačiu linijiniu protu pasinėrus į ezoteriką ar jogą mes galime gauti vietoj vidinio pasitenkinimo dar daugiau problemų. Protas visą jogą gali suprimityvinti iki savo paties veikimo principų. Pavyzdžiui, galima pradėti rungtyniauti kas lankstesnis, aukščiau pašoka, gražiau išsiriečia ilgiau išbūna asanoje ir t.t. O juk tai linijinio proto savybė - įrodyti savo pranašumą prieš kitą. Arba galima sulaužyti save galutinai stengiantis atlikti kažką teisingai. O juk tai linijinio proto savybė - teisngumas. Linijinis protas sukuria sau autoritetus, dogmas ir paskui žmogus laužo save, prievartauja savo organizmą - nes linijinio proto nuomone tai teisinga... Iš religijos, jogos, cigun ir t.t. linijinis protas gali padaryti savo surogatą. Ir vadins tai religija, joga ir t.t. Štai nuo to surogato ir gali palikti blogiau...

Atsakyti
Ka Vanduo raso man nenauja, esu skaiciusi si bei ta... bet kai prasideda diskusija, tai tiksliai juokingai ji pletojasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vanduo @ 2008 05 22, 12:03)

ivairius zaidimus zaidziantis atrado sau pagrindini gyvenimo uzsiemima
O dar yra DAO!
Atsakyti