Įkraunama...
Įkraunama...

gausus pažastų ir kitų kūno vietų prakaitavimas

jei atsirastu siaulieciu, prasau parasyki i az, pirkciau tikrai, is ranku i rankas
Atsakyti
Labos.

Jei kas noretu Driclor, po menesio galeciau pasiulyti Vilniuje, paskui gal dar busiu Palangoje, tai ten irgi galeciau atvezt. Rasykit az.
Atsakyti
Sveikutės. Pirkčiau DRICLOR ar kitą iš čia minėtų efektyvių preparatų Kaune. (Arba, jei kuri siųstumėt, tai ir ne Kaune smile.gif )
Atsakyti
Oi, Aguonelei ir kitoms mergaitems, aciu 1 milijonas 4u.gif Pati priklausau prakaituojanciu rateliui! galvojau, kad sitos problemos neatsikratysiu gyvenome ir kad asviena tokia prakaituojanti. Jau bandziau taikytis su tuo, bet neiseina. Kai vyras pamato mano pazastis, tai biggrin.gif , sako , gerai, kad zmona eis, pamatyciau merga, tai nezinau ka pagalvociau g.gif Nors ta problema turejau ir pries vedybas, taip, kad tuos vyrus galima apgauti lotuliukas.gif , tik labai stengtis turi. Bet juk neapgausi pacios saves!!! Ir ..........siandien atsitiktinai radau jus biggrin.gif , is karto uzsisakiau ta preparata is Vokietijos, sedziu dabar ir prakaituoju is laimes!!!!!!!!Kaip gera, gal jau paskutine savaite, kaip prakaituoju mirksiukas.gif
Atsakyti
laaabai dziaugiuosi uz tave!!! thumbup.gif ,parasyk kaip seksis...
Atsakyti
Butinai butinai parasysiu. Ir dabar galvoju, jau tada priklausysiu neprakaituojanciu rateliui. Susipainioti galima doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Maniuska @ 2008 06 15, 17:37)
Oi, Aguonelei ir kitoms mergaitems, aciu 1 milijonas 4u.gif  Pati priklausau prakaituojanciu rateliui! galvojau, kad sitos problemos neatsikratysiu gyvenome ir kad asviena tokia prakaituojanti. Jau bandziau taikytis su tuo, bet neiseina. Kai vyras pamato mano pazastis, tai  biggrin.gif , sako , gerai, kad zmona eis, pamatyciau merga, tai nezinau ka pagalvociau g.gif  Nors ta problema turejau ir pries vedybas, taip, kad tuos vyrus galima apgauti lotuliukas.gif , tik labai stengtis turi. Bet juk neapgausi pacios saves!!! Ir ..........siandien atsitiktinai radau jus biggrin.gif , is karto uzsisakiau ta preparata is Vokietijos, sedziu dabar ir prakaituoju is laimes!!!!!!!!Kaip gera, gal jau paskutine savaite, kaip prakaituoju mirksiukas.gif

la iskokio puslapio sakeisi?o gal galite kanors kojom pasiuliti nes vyrui baisiai prakaituoja nors ir kojines tik 100%medvilnes nesioje.aciu/
Atsakyti
is kurio puslapio uzsisakinejat?
Atsakyti
Sveikos,
Gal kuri kauniete galetu parduoti Driclor??
Atsakyti
Labas mergaites!

Ale jeigu tik jus matytumet, kaip mane isbere:)
buvo raudonos pazhastys ir ziauriai niezhtejo.. nors ir netepiau as ahc:) bet jau lygtais praeina:)
Siaip tai karsta diena tai vistiek prakaituoju, arba kai daug prisilakstau, bet demeles vos vos slapios:)

Atsakyti
QUOTE(bbg23 @ 2008 06 17, 19:42)
Labas mergaites!

buvo raudonos pazhastys ir ziauriai niezhtejo.. nors ir netepiau as ahc:) bet jau lygtais praeina:)
Siaip tai karsta diena tai vistiek prakaituoju, arba kai daug prisilakstau, bet demeles vos vos slapios:)

tai nuo ko g.gif
Atsakyti
QUOTE(bbg23 @ 2008 06 17, 19:42)
Labas mergaites!

g.gif tai gal todel, kad pazastis nuskutusi iskart patepei? g.gif
Atsakyti