Įkraunama...
Įkraunama...

gausus pažastų ir kitų kūno vietų prakaitavimas

QUOTE(ievapieva @ 2008 06 20, 10:39)
Sveikos merginos 4u.gif  mane irgi kankina ta pati problema, bet visai neseniai taupymo sumetimais nusipirkau Margaritos Lietuviska rutulini dezodoranta ir likau labai patenkinta. Aisku prakaituojau, bet tikrai ne taip ziauriai kaip ansciau. Kai uzsitepi jis taip susikristalizuoja ir pabala, bet po kurio laiko vikas susitvarko... pabandykit, cia labai nedidele investicija...

Na man jau ta Margaritos produkcija doh.gif nebeipirstu turbut niekas schmoll.gif
Atsakyti
Na nezinau ar tos chemijos kenkia ar ne, pati naudoju Driclor jau senokai, labai dziaugiuosi smile.gif nes prakaito ne laso smile.gif ir kad butu blogu padariniu nematau smile.gif
beje, jei kam tokios priemones reikia,tai kreipkites, parveze man daugiau nei reikejo biggrin.gif rasykit i AZ wink.gif
Atsakyti
QUOTE(bbg23 @ 2008 06 24, 20:23)
nu va, as tai aguoneles rkeomendacijos, pasitepiau tuos pirmuosius 5 kartus ir poto netepiau, bet kazkaip man biskuti prakaituoja pazhastis..
gal reikia 2 kart i savaite ta AHC naudoti, kad neteptu?
o kaip viena karta ishbere.. vos ne iki zhaizdu.. tepiua kremo, tai praejo:)

SVEIKUTE. man irgi buvo isbere, bet tik 1 karteli, o paniezti kaskart po tepimo.nusiramink, jei reikia tepkis ir 2 kart i sav.juk dabar vasara , silta...man irgi kartais dar pateplioja, bet kuo toliau tuo maziau, o bunant namie jau net pamirstu ka reikia suslapti pazastis.as visdar labai dziaugiuosi siuo savo pirkiniu ir kad atradau sia temele mirksiukas.gif o ievapieva taj negali suprasti musu, jei pati neturi sios problemeles.as taj niekam net nesakiau kad turiu ahc, zinau kad daugelis prades varazinti apie auglius ir vezius, nes kol kas apie tai negalvoju, dziaugiuoi kad galiu pasipuosti, nejauciu komplekso iseinant is namu ir prie draugu.nesijaudink, tepkis dazniau ir butinai pries miegeli, ir viskas bus ok. ok.gif
Atsakyti
Na as jau dvi dienas naudoju ir kolkas viskas tiesiog thumbup.gif
I'm happy.... yahoo.gif
Atsakyti
sakykit o katras geriau ACH ar Diclor?
Atsakyti
Jeigu kas noretu Driclor, kreipkites - padesiu. smile.gif
Nezinau kuris geresnis - cia turbut kiekvienai geriausias savo naudojamas biggrin.gif , bet Driclor kaip suprantu gaunasi pigiau nei AHC.
Atsakyti
QUOTE(*panteriuke* @ 2008 06 25, 13:15)
Na as jau dvi dienas naudoju  ir kolkas viskas tiesiog  thumbup.gif
I'm happy.... yahoo.gif

sveika panteriuke mirksiukas.gif buvai pradingusi, taj jau sulaukei savo laukneselio mirksiukas.gif dziaugiuosi, tikiuosi tau bus be jokiu berimu ir kitu salutiniu poveikiu smile.gif rasyk kaip tau toliau bus mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(_Magnolija_ @ 2008 06 25, 15:41)
sakykit o katras geriau ACH ar Diclor?

kaip jau kalbejo mergaites anksciau, sudedamosios dalys tos pacios, lietuvoj patogiau ir pigiau gauti driclor, manau nenusiviltum tikrai mirksiukas.gif
Atsakyti
labai noreciau.nes irgi ta pati problema kaip ir jums visoms bet labai bijau pakenkt sveikatai kad poto neatsilieptu blogiau... g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(_Magnolija_ @ 2008 06 25, 20:09)
labai noreciau.nes irgi ta pati problema kaip ir jums visoms  bet labai bijau pakenkt sveikatai kad poto neatsilieptu blogiau... g.gif  unsure.gif

na ju zala dar nera irodyta 100%, kiek teko dometis, taj yra dar tiriama, gali buti ir sutapimas kad vezio lastelese rasta aliuminio chlorido. bet kuriuo atveju, iprastiniai dezodorantai taip pat turi sio elemento, tik mazesni kieky, bet kasdien juos vartoti turbut tas pats kas su driclor ar ahc pasitepti 1 kart i savaite, kaip aguonele rase jai net maziau reikia.prakaitavimas prakaitavimui nelygus mirksiukas.gif as labai ziuagiuosi kol kas, ateity galbut dazniau pasitikrinsiu sveikata, o siaip sveikatai kenkia ir galybe kitu dalyku.jei prakaitavimas nera tau kaip komplekas ir netrukdo tau gyventi, galbut su tuo susitaikei ir ismokai paslepti kad niekas nepastebetu, taj gal is tiesu neverta svaistyti pinigeliu.o jei jauti del to diskonforta, taj sie dalykeliai tau padetu tikrai 4u.gif apsisprest tik tau paciai mirksiukas.gif
Atsakyti
na va,vakar pesitepiau ir kaip pradejo persteti,bet tik viena pazasti g.gif
netepiau nei ant nuskustu,nej ant dregnu..,na nieko esu be galo laiminga,kad viskas po biskutuka tvarkosi..,o apie tuos pasalinius poveikius kolkas nesuku sau galvytes,o tiesiog megaujuosi sausomis pazastimis...
tai tiesiog nepakartojama ir man dar kazkaip vis nesitiki,kad mano kosmaras gal but jau baigtas... clap.gif
ir uz visa tai turciau buti dekinga ne kam kitam,kaip tik aguonelei aciuks.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*panteriuke* @ 2008 06 26, 11:09)
na va,vakar pesitepiau ir kaip pradejo persteti,bet tik viena pazasti g.gif
netepiau nei ant nuskustu,nej ant dregnu..,na nieko esu be galo laiminga,kad viskas po biskutuka tvarkosi..,o apie tuos pasalinius poveikius kolkas nesuku sau galvytes,o tiesiog megaujuosi sausomis pazastimis...
tai tiesiog nepakartojama ir man dar kazkaip vis nesitiki,kad  mano kosmaras gal but jau baigtas... clap.gif
ir uz visa tai turciau buti dekinga ne kam kitam,kaip tik aguonelei aciuks.gif  4u.gif

O KURIA PAZASTY? g.gif man tai kairia buvo isbere, tik viena irgi, galvoju gal per daug patryniau ar kaip, gal oda sudirginau g.gif nu nieko, po 1d. viskas praejo.
Atsakyti
zinok ir man kaire...,gal ir nesamone,bet gal cia nuo sirdies... g.gif , cia kazkas sake,kad ten nekas gali buti naudojant siuos vaistus..
Atsakyti