Įkraunama...
Įkraunama...

gausus pažastų ir kitų kūno vietų prakaitavimas

QUOTE(meow @ 2008 08 07, 13:14)
o tai ahc naudoji ar driclor nusipirkai? dziaugiuosi, kad kol kas viskas gerai.  4u.gif

likau prie ahc,nusprendziau viska pradet is naujo.na ta naudojimo procesa,jei butu nepadeje buciau pirkusi driclor....
Atsakyti
nezinau, ar skaitet delfyje si straipsni. manau butu naudinga toms, kurios nera tyrusios savo prakaitavimo priezasties, o cia yra isvardintos priezastys, del ko galima prakaituoti ir ka issitirti.
http://www.delfi.lt/...php?id=17956167
Atsakyti
QUOTE(meow @ 2008 08 08, 09:48)
nezinau, ar skaitet delfyje si straipsni. manau butu naudinga toms, kurios nera tyrusios savo prakaitavimo priezasties, o cia yra isvardintos priezastys, del ko galima prakaituoti ir ka issitirti.

g.gif kazkaip atrodo netikau ne vienai kategorijai lotuliukas.gif nu skydlaiuke reiks pasitikrint 100% ir dar sirdy, nes kartais duria, labai nemalonus jausmas buna unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(meow @ 2008 08 08, 12:48)

na man tai kaip ir sakiau,reikia butinai skydliauke pasitikrinti...
tik va niekaip laiko nesurandu...
Atsakyti
QUOTE(*panteriuke* @ 2008 08 11, 12:57)
na man tai kaip ir sakiau,reikia butinai skydliauke pasitikrinti...
tik va niekaip laiko nesurandu...

vat tas ir baisiausia, kad laiko nerandam issitirti, o jau kai ligos rimtai uzpuola, tada jau nori nenori, tenka gydytis... geriau jau profilaktiskai pasitikrinti, negu kad po to vargti... teks gal kuria diena uzsirasyti pas daktare ir nuodugniai viska issitirti, tik kad tie daktarai visiskai taves neklauso. gali numirti jiems po akim, jie vis tiek sakys, kad esi sveikas ir jokiu tyrimu nereikia doh.gif
Atsakyti
tik kad tie daktarai visiskai taves neklauso. gali numirti jiems po akim, jie vis tiek sakys, kad esi sveikas ir jokiu tyrimu nereikia doh.gif
[/quote]

visikai pritariu..,cia vis kaip tik nenueinu pas viena daktare,tai ta apziuri,pasako,jog esu sveika kaip ridikas..,ispaso kazkokiu vaistuku,paaiskina,kad cia taip ir turi buti...,nu bet sorry,jei man po savaites vel tas pats,ir gal net blogiau....,aj zodziu...,sarlatanai...,kas jiem rupi..
asmeniskai as "daktariuksciais" esu pasipiktinusi.... bash.gif
Atsakyti
[quote=*panteriuke*,2008 08 12, 07:36]
tik kad tie daktarai visiskai taves neklauso. gali numirti jiems po akim, jie vis tiek sakys, kad esi sveikas ir jokiu tyrimu nereikia doh.gif
[/quote]

asmeniskai as "daktariuksciais" esu pasipiktinusi.... bash.gif
[/quote]
as taip pat doh.gif

panteriuke , ar jau geriau veikia ahc?
Atsakyti
baigiantis vasarai noreciau dar karteli padekoti aguonelei, kurios deka mano vasara buvo spalvota. niekada nebuciau pagalvojus, kad galima islikti sausai net ir pacia karsciausia vasaros diena. dziaugiuosi, kad uztikau sita temele.
visoms aciu-kas sukure tokia tema, aguonelei uz patarimus, silvia26 uz tai, kad turejo to stebuklo.
esu labai geros nuotaikos ir norejau visoms padekoti. visoms po 4u.gif
Atsakyti

panteriuke , ar jau geriau veikia ahc?
[/quote]

niu nenoriu prisisneketi,bet berots jog tep.... biggrin.gif
paskutini kart tepiausi ketvirtadieni ir iki siol viskas ok..,gal todel kad papildomai vis pasitepu paprasto antipresperanto..,nesvarbu,esme tame jog viskas ok ir esu tuo patenkinta...
Atsakyti
as taip pat dziaugiuosi, kad naudoju si stebukla ir sunku pagalvot kaip butu reikeje vasara istvert be jo biggrin.gif
beje,dziaugiuosi, kad galejau sia priemone pasiulyti ir taip pagelbeti kitoms turincioms sia problema thumbup.gif
jei kas dar noretu isigyti - visada esu jusu paslaugoms wink.gif
Atsakyti
Turiu ta pacia problema del prakaituojanciu pazastu,bet nesiryztu naudoti siu priemoniu,nes didele tikimybe,kad jos sukelia kruties vezi,nes uzkemsa liaukas,taip pat ir limfmazgiu vezi.Gydytojai pasibaiseje siomis priemonemis,bet kai pazastys prakaituoja tai griebiames ivairiu priemoniu,kad tik pagerintume savo gyvenimeli.O kaip jus manot,ar tai saugu?Nepykit,nieko cia nenorejau gasdinti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dake @ 2008 08 13, 14:54)
Turiu ta pacia problema del prakaituojanciu pazastu,bet nesiryztu naudoti siu priemoniu,nes didele tikimybe,kad jos sukelia kruties vezi,nes uzkemsa liaukas,taip pat ir limfmazgiu vezi.Gydytojai pasibaiseje siomis priemonemis,bet kai pazastys prakaituoja tai griebiames ivairiu priemoniu,kad tik pagerintume savo gyvenimeli.O kaip jus manot,ar tai saugu?Nepykit,nieko cia nenorejau gasdinti  unsure.gif

Aš tai asmeniškai šiek tiek nuogastauju, bet vis tiek tepu. O ar pagrįstas nuogastavimas - nežinau. Bet juk šios priemonės legaliai pardavinėjamos Europoje. Norėčiau tikėti, kad, jeigu jos būtų labai kenksmingos - kažkas jau būtų pakėlęs vėją...
Atsakyti