Įkraunama...
Įkraunama...

gausus pažastų ir kitų kūno vietų prakaitavimas

QUOTE(saridon'e @ 2008 09 15, 23:30)
aš irgi nesilaikau grafiko blush2.gif

Ir as jau antra savaite nesitepu - ir nieko! thumbup.gif O per atostogas tai isvis - tris savaites nesitepiau ir dideliu problemu nebuvo - ACIU AHC20 smile.gif As taip dziaugiuosi, kad atradau sia temele ir kad cia uzklydo aguonele, kuri ir pasake apie sita stebukla clap_1.gif
Atsakyti
na vat tik pasibedavojau, kad nepadeda ir siand PIRMOJI diena, kai sumazejo prakaitavimas thumbup.gif tai dbr is dziaugsmo negaliu tvert. Negi jis ir man pades blush2.gif kzk tai butu mano gyvenimo didziausias pasikeitimas. Butinai parasysiu, kai galutinai susitvarkys (jeigu taip nutiks) unsure.gif

QUOTE(liepsnele @ 2008 09 15, 22:44)
o tu teisingai ji naudoji, pagal instrukcija? Nes keista labai, nei vieno zmogaus negirdejau, kam nepadetu, nebent tik gali oda susierzint, o prakaitavima tai garantuotai sustabdo  g.gif

Atsakyti
smile.gif
visai msgau, kad musu cia daug:)
Atsakyti
turiu atliekama Driclor,perleisciau ,kreipkites i az ax.gif
Atsakyti
Merginos, vakar pirmą kartą pabandžiau su AHC padus pasitepti. Šiandien pirmą kartą gyvenime, po darbo nusiavus batus kojos nesmirdėjo thumbup.gif
Atsakyti
AHC radau, kad tinka visoms kūno vietoms, bet tai kuo tada skiriasi sudėtis, nes sudėties neradau, jei sudėtis tokia pat tai gal ir diclorą galima panaudot pvz.: nuo rankų prakaitavimo g.gif
Atsakyti
nesuprantu is kur sugalvojote, kad Driclor netinka kitoms kuno vietoms smile.gif jis tinka apskritai visur nuo prakaitavimo smile.gif ACH sudetis is esmes ta pati kaip ir driclor smile.gif todel drasiai bandykite, ir parasykite kaip rezultatai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sylvergirl @ 2008 09 18, 13:49)
nesuprantu is kur sugalvojote, kad Driclor netinka kitoms kuno vietoms smile.gif jis tinka apskritai visur nuo prakaitavimo smile.gif ACH sudetis is esmes ta pati kaip ir driclor smile.gif todel drasiai bandykite, ir parasykite kaip rezultatai smile.gif

man tai jau viskas susitvarkė thumbup.gif nes turėjau tik su pažastim problemų 4u.gif
o sugalvojau, šiaip, neradau nieko parašyta, todėl ir užklausiau ir labai dėkui, kad nuraminot 4u.gif reiks duot pabandyt, o tada pasakysiu ar rezultatas toks pat, bet jei jau upelius pažastyse sustabdo tai ir rankas turėtų nusausint rolleyes.gif
Atsakyti
Na kazkada esu girdejus,jog jei pvz naudoji ahc ar kitka,tai toje vietoje prakaitas dingsta ir jis issiskiria kitoje vietoje...,taip kad nemanau jog naudoti ji keliose vietose yra gerai..
Atsakyti
na juk juo viso kuno netepi smile.gif o prakaitas pasisalina per visa kuno oda smile.gif
Atsakyti
na man kitur ir nereikia, o mano anytai tik rankos būtent delnai prakaituoja, ji viską tyrė ir niekas jai nieko nepasako doh.gif nemanau, kad jei delnus pateps kažkas bus blogiau, manau tik savijauta pasikeistų į gerą g.gif
Atsakyti
mergaites, tai kokia ta naudojimosi instrukcija? blush2.gif
Atsakyti