Įkraunama...
Įkraunama...

Pokyčiai po gimdymo

Aš irgi dabar stengiuosi vengt veidrodžio, atdarų maudymukų, aptemptų trumpų sijonukų ir visų kitų prašmatnybių paryškinančių tam tikras vietas..... verysad.gif Po gimdymo praėjus dienai ar dviem ant šlaunų lyg iš dangaus celiulitas atsirado.. gun_bandana.gif Apdribęs pilvas jau beveik ir susitvarkė, juk beveik metai praėjo, bet oda nestangri, o apkarę riebali gadina visą vaizdą... doh.gif Bijau vasaros... verysad.gif negalėsiu gulėt pliaže su mini bikini, sijonuko trumpo ir palaidinės trumpos neapsivilksiu.... verysad.gif Kartais ir mane depresija užpuola dėl tokios figūros... ohmy.gif bash.gif
Atsakyti
o gal uzteks saves gailetis ir imkites priemoniu..pvz...mane gelbeja sporto klubas..ir oda sutvirtejo po gimdymo ir pilvukas grazus..aisku nebetoks kaip pries gimdyma..bet stebuklu nebuna...
geriausias budas kiekviena diena pries veidrodi sakyti koki as grazi biggrin.gif labai gera saviitaiga..beje padeda tongue.gif

Atsakyti
QUOTE(elenida @ 2006 12 07, 12:29)
1. Uzpakalinej daly pastebetas celiulitas bigsmile.gif
2. Isplateje klubai
2. Atsirado daug apgamu, ant krutines, nugaros, pilvo
4. Islinko plaukai. (Ju zyyymiai maziau, ir susilpneje labai)
5. Randas. (Jis nera labai didelis, bet nematau ko didziotis)

1. Nuo celiulito yra priemoniu, tuo labiau kad vaikstai po groziu salonus. tepliokis kokiu kremuku giliai isitikinus kad pades, ir pamatysi kaip pades, jei ne is tikruju tai psichologiskai bent jau smile.gif
2. Klubai po truputi atsistos i savo vieta, beto platesni klubai moteriskumo simbolis, o ne kaip pas mergaite biggrin.gif
3. O tu paziurek koki meksikieciu seriala, kur visos panos vaiksto peciais slakais nusetais, ir visiems vyrams patinka. biggrin.gif gal nuspresi kad pas tave ju ne tiek jau ir daug 4u.gif
4. Man plaukai irgi labai slenka verysad.gif visur, ant lovos, virtuvej, visur rasi koki viena.. cia gal irgi kokios priemones padetu, gal vitaminai ar kazkas..
5. Na del rando tai negaliu patarti nes neturiu jo. irgi yra tepaliuku, mazinanciu jo ryskuma, lyginanciu oda..

O dar turint toki rupestinga demesinga vyra tikrai ner ko gedytis ir liudeti.. 4u.gif
Atsakyti
[quote=elenida,2006 12 07, 12:29]
Na, patikekit, uz to as vyro istekejau biggrin.gif Ir sako jis man komplimentus, ir geles dovanoja...Reiskia problema mane. As tikrai pasilepinu, ir grozio salona nueinu ir apsipirkti bet...Po gymdymo atsirade defektai:

Elenida ir man tas pats.......anksciau pastovej ziurejau i veidrodi..eidama....i vitrinas ......i masinos stikla......visur kur tik buvo imanoma........
Man buvo malonu .....maciau grazia panele,o dabar matau randa,virssvori ,lemuo padidejo 10 cm,krutine ne tokia stangri..

Visada megojau nuoga,tai dabar tik su ilga maike blush2.gif

Nemegstu kai vyras uzeina i vonia (anksciau tai buvo pats maloniausias ..dalykas.. thumbup.gif )

Maniau kad as tik viena tokia... drinks_cheers.gif

Dabar stengiosi namie sportoti...maziau valgyti,darau spec.pratimus krutinej...po truputi gereja figura...tik va randas vis tiek raudonas,man ne grazus.....
Nors kai pagalvojiu kad turiu faina mergaite unsure.gif ...neatrodo toks baisus doh.gif
Atsakyti
Po pirmojo gimdymo kažkur po metų mano kūnas buvo toks pats kaip ir iki gimdymo, tik krūtinė prarado stangrumą. Kadangi gyvenau be vyro, tai nebuvo prieš ką gėdytis.
Dabar dar tik porą mėnesių po gimdymo, bet jau noriu kuo greičiau susigrąžinti buvusias formas, gal ne tiek formas, kiek odos stangrumą. Vyras dirba užsienyje, tai ne tiek ir daug jis mane mato išsirengusią, bet dėl savęs norisi. O dar mano penkiametis sūnus: stovėjau kartą tik su liemenuku pasilenkusi prie stalo, o pilvo oda kabo "riestainiais susimetus", atvaro sūnus ir klausia: "mama o kas čia?", aš jam: "čia oda taip išsitampė", o jis man tokiu rimtu veidu: "nu žinai ką, man tai negražu" lotuliukas.gif nu ko neišvirtau iš koto, lyg man labai gražu rolleyes.gif
Taigi, nuoga prieš veidrodį nekaip jaučiuosi, bet pradedu po truputį sportuoti ir turiu viltį, kad viskas grįš į savo vietas. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ferrari: 26 kovo 2007 - 14:08
va va, gerai toms kurios gali sportuoti ax.gif o ka daryti jei nera jokiu galimybiu, pvz kaip man , esu airijoj , ir kiauras dienas bunu su lelyte, apie joki sporto kluba net pasvajot negaliu, nes ner kada man ten eit verysad.gif kaip atsikratyt nudribusios odos nuo pilvo, ir kaip susitvarkyt istezusia krutine NAMU SALYGOM? g.gif jau pries vyra nuoga nelakstau, blush2.gif ir kai mylimes uzgesinu visas sviesas ir tik po antklode, kad kuo maziau jis manes matytu... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(godos mama @ 2007 03 27, 16:09)
kaip atsikratyt nudribusios odos nuo pilvo, ir kaip susitvarkyt istezusia krutine NAMU SALYGOM?  g.gif jau pries vyra nuoga nelakstau,  blush2.gif ir kai mylimes uzgesinu visas sviesas ir tik po antklode, kad kuo maziau jis manes matytu... doh.gif

nono.gif grazi esi 4u.gif nekalbek taip tongue.gif
Atsakyti
baik Marta lotuliukas.gif nu juk taip ir atrodau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(godos mama @ 2007 03 27, 19:55)
baik Marta lotuliukas.gif nu juk taip ir atrodau doh.gif

neatrodai schmoll.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(godos mama @ 2007 03 27, 15:09)
va va, gerai toms kurios gali sportuoti ax.gif o ka daryti jei nera jokiu galimybiu, pvz kaip man , esu airijoj , ir kiauras dienas bunu su lelyte, apie joki sporto kluba net pasvajot negaliu, nes ner kada man ten eit verysad.gif  kaip atsikratyt nudribusios odos nuo pilvo, ir kaip susitvarkyt istezusia krutine NAMU SALYGOM?  g.gif jau pries vyra nuoga nelakstau,  blush2.gif ir kai mylimes uzgesinu visas sviesas ir tik po antklode, kad kuo maziau jis manes matytu... doh.gif

Niekada nelankiau jokių sporto klubų, turėjau namuose anksčiau dviratį treniruoklį, dabar jau ir jo neturiu. Bet sportuodavau namuose po 2-3 val. per dieną (kai vaikų neturėjau ir laiko laisvesnio buvo) svarbiausia - turėti laisvesnės vietos, kur galėtum atsigulus ar atsistojus kojom rankom pamojuoti tongue.gif ir žinoti kokius pratimus daryti. Gali net vaiką pasidėti ant grindų šalia savęs ar kėdutėj pasodinti ir mankštinkis drinks_cheers.gif Kad ir 15-30 min per dieną. Aš net indus plaudama sportuoju- pvz. įtempiu sėdmenų raumenis ir laikau kiek galiu, po to atleidžiu ir t.t.
O kaip stiprinti raumenis, kurie krūtinę laiko, galima SM surasti, tikrai yra atskira tema šiem raumenukams stiprinti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(godos mama @ 2007 03 27, 16:09)
va va, gerai toms kurios gali sportuoti ax.gif o ka daryti jei nera jokiu galimybiu, pvz kaip man , esu airijoj , ir kiauras dienas bunu su lelyte, apie joki sporto kluba net pasvajot negaliu, nes ner kada man ten eit verysad.gif  kaip atsikratyt nudribusios odos nuo pilvo, ir kaip susitvarkyt istezusia krutine NAMU SALYGOM?  g.gif jau pries vyra nuoga nelakstau,  blush2.gif ir kai mylimes uzgesinu visas sviesas ir tik po antklode, kad kuo maziau jis manes matytu... doh.gif

Nekalbek taip, aisku sunku vel save pamilti.Labai padeda nevalgymas po sesiu ir saltas dusas, ypac krutinei!
Savo vyrui esi pati graziausia moteris.Nereikalauk is saves per daug, turi praeiti laiko, kad atgautum buvusia forma. Ir nebutinai sportuoti!Esu girdejusi gandu, kad jei priziuri krutine, tai ji po 5m atsigauna!
Man t.p skaudu matyti save nebe tokia tvirta.As buvau sokeja,turejau labai grazu kuna, krutine.Bet as suvokiu, kad taip turi buti.Kaip buve niekada nebus, bet estetini grozi susigrazinti imanoma.Mano vyras saunuolis, visuomet mane giria padrasina.Nors ir man truputi sarmata buna, bet mes pasijuokiam is visko ir gerai...Esi grazi!!!!
Atsakyti
Keliolikta karta vis pagalvoju kaip man pasiseke su vyru (turi jis ir trukumu blush2.gif )...
Pirma vaika su ,,cezariu" gimdziau, man paciai buvo baisu i ta randa ziureti, o jis meiliai paglostydavo randeli ir... nu zodziu daug ten tu meilumu buvo. Perdaug as cia priatvirausiu. Zodziu mano vyras priverte mane pamilti save is naujo. smile.gif
Oi ir sunku toms moterims biggrin.gif
Atsakyti