QUOTE(Šaltmėtė @ 2008 05 15, 10:52)
Mes gyvulinės kilmės riebalų nenaudojam visai..
išskyrus ką natūraliai gauni iš pieno produktų ir mėsytės (jautienos, vištienos).
Tai jus man gal tada paiskinkit is kur sviestas gaunamas jei ne is pieno produkduktu
QUOTE(ndl @ 2011 12 23, 21:55)
Siaip tai tam, kad tokias neišmanėles ir paranojikes kaip tu atvesčiau į protingą kelią.
O kitoms: pasidomėt reikia kas geriau, prieš rašant, kas skaniau. Džiaukitės savo cholesteroliu

Beje, man sviestas irgi skanesnis, jei tik nebutu nuodas.
Cia kalbama kas sveikiau,o ne kas skaniau,gal tamstele paskaityk sudedamasaias dalis margarino ir sviesto,i sviesta daugiausiai trys ingridientai:grietinele,druska,gali jos ir nebut,ir vanduo,o kiek margarine

senoliai visa gyvenima ta ir te valge,ir ka,sulauke grazios senatves

taip kad gal reiktu tau paciai pasiskaitinet ir pasidomet daugiau,o nepult atvedinet i protinga kelia