Įkraunama...
Įkraunama...

Pienligė

QUOTE(naca @ 2007 10 01, 14:49)
sutinku 100 proc.
dabar ta bjaurybe atsitraukusi nuo manes, nors nieko nekeiciau jokioj mityboj. manau, kad man tai susije su hormonais, nes dingo po antro gimdymo, o gal maitinimo. ir jaaaauuuuu 2,5 metu beveik nieko nebera . tikrai kai pagalvoju, kad dabar bent jau is tos puses esu labai laiminga, ir sveikesne, negu kadanors gyvenime. tfu tfu tfu

su hormonu pokyciais tai tikrai susije, nes nuo ju irgi priklauso terpe makstyje.
taip pat pritariu, kad kol neatsiranda tokia liga, tol nesupranti kaip gera be jos...
Atsakyti
Buvau vakar pass ginekologe, ir man pienlige...
O merginos, apart perstejimo ir isskyru, ar gerai jauciates? Nepaklausiai pas daktare ar galima jausti del to nuovargi g.gif
Atsakyti
QUOTE(furyy @ 2007 10 02, 12:38)
Buvau vakar pass ginekologe, ir man pienlige...
O merginos, apart perstejimo ir isskyru, ar gerai jauciates? Nepaklausiai pas daktare ar galima jausti del to nuovargi g.gif

kaip gali nejausti nuovargio vien nuo to nemalonumo. as tiesiog depresuodavau. nieko nenoredavau, bijodavau pasijudinti, gyvenimas nemielas.
Atsakyti
Mane pienlige pradejo kamuot per antra nestuma. Iki tol karta ar du ginekologe buvo israsius Mikogan zvakuciu ir kazakip labai as del jos nekentejau. O dabar kazkaip tai apsigydau ir vel ji mane pjauna sad.gif Ir vyras gydosi irgi, nes ir pas ji ta gryba rado. unsure.gif Naudoju Lomexin priemones.
Atsakyti
pas gydytoja jau net nebeeinu, vis tiek nieko naujo nepasakys. dbr pradesiu sistemini gydyma, kuri kazkada rekomendavo tik 1 men, bet sake reikia puse metu - kas men 3 zvakutes ir 2 kapsules diflucano, galima ir 1. bet as perejau prie mycomax150. poveikis vis tiek tas pats, tik kaina dvigubai mazesne
Atsakyti
Merginos, norejau paklaust gal kam nors taip yra buve? 4u.gif man ginekologe israse clotrimasolio zvakutes, po vienos zvakutes suvartojimo man jau 4 dienas teplioja ruzavai, nesuprantu, kas darosi, po tos vienos zvakutes, kitu jau ir nebenaudoju g.gif
Atsakyti
QUOTE(Iewuzze @ 2007 10 19, 13:05)
Merginos, norejau paklaust gal kam nors taip yra buve? 4u.gif  man ginekologe israse clotrimasolio zvakutes, po vienos zvakutes suvartojimo man jau 4 dienas teplioja ruzavai, nesuprantu, kas darosi, po tos vienos zvakutes, kitu jau ir nebenaudoju g.gif

Po žvakutės man irgi išskyros buvo, bet ne rožinės. Gal tau ir teplioja tuo pat metu, dėl to?
Atsakyti
QUOTE(Frinja @ 2007 10 19, 12:11)
Po žvakutės man irgi išskyros buvo, bet ne rožinės. Gal tau ir teplioja tuo pat metu, dėl to?

net nezinau, man jau 11CD, kai pradejau naudot zvakutes mmm jau buvo pasibaigusios g.gif kazkaip tada ilgokai teplioja doh.gif
Atsakyti
sveikos

pakamuoja ir mane pienlige.jau metus negeriau jokiu antibijotiku, tai ziauriai neuzpuola.
ima persteti po lytiniu santykiu. naudojaM DUREX AROUSER - jie nesutapti spermicidu nonoxinol 9, kuriuo dauguma sargiu yra sutepti....
jei panaudoju suteptus--tai jau baisiau trenkia grybas....
va, tai po santykiu aliejum pasitepu, isidedu 3 naktis ecovag.

dabar isbandysiu durex avanti sargius, kurie yra nelateksiniai sargiai..labai tikiuosi teigiamo rezultato.....
tik problema, kad nera pas mus tu nelateksiniu.,, neveza ju pas mus kazkodel tiekėjai..sad.gif((
tai teko siustis is uzsienio...
draugas tai juokiasi is manes, va, tai daba vienas pasimylejimas kainuos 10 litu:))))
bet paskaiciavus, kad po vieno eilinio durexo as 3 naktis deduosi ecovag
2 lt+ecovag (3*3)=11 lt:)))

tokios tokeles.....

tiesa, musu naudojami durex arouser dingo is didziuju prekyb centru, susisiekiau su tiekejais-sako, kad jau nebegamins ju..tai dabar dar galvos skausmas, susirasti pusetinus nespermicidinius sargius----
viena durex skaitau-tai jis ne spermicidinis, bet saldancio poveikio-su mentolu suteptas, kitas vel suteptas kad prailginti akta..sad.gif((...taip sakant.....galvos skausmas naujas

o jus , kurioms yra pasikartojancios pienliges, ir pastebejote rysi tarp pienliges atsinaujinimo ir lytin santykiu, gal pastebejote, kokie sargiai maziau problemu pridaro?

Atsakyti
Sveikos, mane irgi gan daznai uzpuola sita bjaurybe doh.gif Pirma karta atsirado kai man buvo kokie 16m, panaudojau zvakutes ir 6-7iems metams dingo.. O dabar stai ir vel.. Nera pastoviai, bet kartojasi kartais kas pora menesiu,kas menesi.. Gydausi Lomexin zvakutemis.. Pastebejau kad dazniausiai prasideda po lytinio akto.. ypac jei buna didesne trintis, tuomet jau lauk bedu sad.gif Net nezinau ka daryti ir ko imtis, kitokiu priemoniu tiesa nebandziau, gal padetu ilgesniam laikui.. Nors turbut vistiek man reikia dziaugtis, kad ne taip daznai kankinuosi,kaip cia kai kurios, kovoja be perstojo... Bet visgi, nei su vyru normalaus lytinio gyvenimo negalime gyventi, kur tau per tokius nemalonumus
smileysex.gif ,baisu kad dar labiau suaktyves nekreipiant demesio.. cray.gif
Atsakyti
tfu tfu tfu, jau ruosiausi pirkti kokias zvakutes ar ka, nuo tos bjaurybes.. bet vis neprisiruosiau, ir va pasitrauke savaime! Dar profilaktiskai stengiuos pagerti kefyro,jogurtu... bijau su vyru smileysex.gif , a vrdug nuo trinties vel prasides.. na bet is po vakar, dar nieko nejauciu itartino blush2.gif tikiuosi ir nepajausti, nes jei vel uzeis tai gun_bandana.gif
Atsakyti
tai dziugu mirksiukas.gif
Atsakyti