Įkraunama...
Įkraunama...

Pienligė

QUOTE(naca @ 2007 12 08, 20:31)
man rodos tu neplauk su prausikliu. esant pienligei reikia kuo maziau tu prausikliu naudoti, kad ir labai geru. kadangi naudojai tepala, tai ryte nusiplauk tik vandeniu, o po to su malavit.

aciu, o as prausdavau ir ryte prausikliu, nu manau geriau bus kaip patarei 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cutie @ 2007 12 08, 20:23)
o kaip dezinfekuoti kelnaites? virint kazkiek laiko? ar kokiu kitu budu yra?

mano dinekologė sakė, kad skalbiant skalbimo mašina temp. turi būti ne mažiau 90 laipsnių, jei rankomis - tai lygintuvu (irgi didžiausio laipsnio temp.) kiekvieną siūlę išlyginti ir taip "iš dūšios".
Aš tai juos virindavau cool.gif o paskui dar ir lygindavau "iš dūšios" biggrin.gif . 5 mėnesius problemų neturėjau, bet vėliau, kadangi buvo nėštumo pabaiga, tai labai smarkiai mane ta bjaurybė puolė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(DODA @ 2007 12 08, 21:46)
mano dinekologė sakė, kad skalbiant skalbimo mašina temp. turi būti ne mažiau 90 laipsnių, jei rankomis - tai lygintuvu (irgi didžiausio laipsnio temp.) kiekvieną siūlę išlyginti ir taip "iš dūšios".
Aš tai juos virindavau  cool.gif  o paskui dar ir lygindavau "iš dūšios"  biggrin.gif . 5 mėnesius problemų neturėjau, bet vėliau, kadangi buvo nėštumo pabaiga, tai labai smarkiai mane ta bjaurybė puolė  doh.gif

nu reiks ir man taip daryt, na lygint, dekui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(DODA @ 2007 12 08, 22:46)

as tai kazkaip netikiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2007 12 08, 22:36)
as tai kazkaip netikiu doh.gif

ne pati sugalvojau mirksiukas.gif
dar pamiršau - tas pats ir su rankšluosčiais, naudojamais intymiai higienai bei vyro kelnaitėmis. prieš tai, aišku turėjo būti vaistų kursas (viena kapsulė būtinai ir vyrui), ir tik pradėjus vartot vaistus, tą dezinfekciją darydavau. vargas doh.gif na, bet kaip sakiau, man padėjo, nors prieš tai 2 metus kas mėnesį ta nesąmonė kartodavosi doh.gif
Atsakyti
bet virinti tai itariu kelnaites tik baltas galima. Ir kiek laiko virinti? Deti i verdanti vandeni ar is karto?
Mano naujienos tokios: jokiu bakteriju nerado Endemike, paprastas tepinelis geras. Bet vis tiek pries mmm atsinaujina ta pienlige man. Pas mano daktare pastoviai eiles nezmoniskos, visa pusdieni uztrunki kol prieini pas ja, nes labai eile ji pagal savo nuoziura koreguoja. Tai netriu tiek galimybiu ir kantrybes pastoviai pas ja lakstyti ir tirtis. Dabar susidaro ispudis, kad ji mano, kad as issigalvoju, jog man besikartojanti pienlige verysad.gif doh.gif
Dabar israse ekovag ir femigel. Beje daktare sake, kad nuo Margaritos zele intymiai higienai su pieno baltymais gali alergizuoti ir kaip tik pienlige atsirast, nes ten sudety yra acto. O as kaip tik ja ir naudoju bet tik vakarais. SM skaiciau geru atsiliepimu apie si zele. Gal kurios turit ir neigiamu atsiliepimu?
Atsakyti
QUOTE(So Lucky @ 2007 12 15, 00:05)
bet virinti tai itariu kelnaites tik baltas galima. Ir kiek laiko virinti? Deti i verdanti vandeni ar is karto?
  Mano naujienos tokios: jokiu bakteriju nerado Endemike, paprastas tepinelis geras. Bet vis tiek pries mmm atsinaujina ta pienlige man. Pas mano daktare pastoviai eiles nezmoniskos, visa pusdieni uztrunki kol prieini pas ja, nes labai eile ji pagal savo nuoziura koreguoja. Tai netriu tiek galimybiu ir kantrybes pastoviai pas ja lakstyti ir tirtis. Dabar susidaro ispudis, kad ji mano, kad as issigalvoju, jog man besikartojanti pienlige  verysad.gif  doh.gif
  Dabar israse ekovag ir femigel. Beje daktare sake, kad nuo Margaritos zele intymiai higienai su pieno baltymais gali alergizuoti ir kaip tik pienlige atsirast, nes ten sudety yra acto. O as kaip tik ja ir naudoju bet tik vakarais. SM skaiciau geru atsiliepimu apie si zele. Gal kurios turit ir neigiamu atsiliepimu?

Nu man kaiptik ginekologe siule Margarita su pieno baltymais g.gif man tepineli paeme tai sake sterilu, nieko blogo nesimato, dar dabar gydom zaizdele gimdos kaklelyje, eisiu sausio pradzioje dar...Na as tai nuo siol lyginu kelnaites, man atrodo zymiai patogiau nei virint, beto nelabai faina butu pries kitus virint bliudelyje blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(cutie @ 2007 12 15, 11:40)
Nu man kaiptik ginekologe siule Margarita su pieno baltymais g.gif man tepineli paeme tai sake sterilu, nieko blogo nesimato, dar dabar gydom zaizdele gimdos kaklelyje, eisiu sausio pradzioje dar...Na as tai nuo siol lyginu kelnaites, man atrodo zymiai patogiau nei virint, beto nelabai faina butu pries kitus virint bliudelyje blush2.gif

na virindavau tai iš tos baimės, kad neduok die kokia grybo spora bus užsislėpus, ir aš jos lygindama neišnaikinsiu doh.gif
procedūra tai tikrai namaloni schmoll.gif bet kai ta liga mane buvo iškamavusi ne vienus metus ir kas mėnesį doh.gif , tai ko, žmogus, nepadarysi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(So Lucky @ 2007 12 15, 01:05)
. Dabar susidaro ispudis, kad ji mano, kad as issigalvoju, jog man besikartojanti pienlige  verysad.gif  doh.gif

kiek as ejau pas ginekologus susidaro ispudis, kad jie nori atskratyti tokio ligonio doh.gif. tai jau seniai nebeinu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naca: 15 gruodžio 2007 - 14:52
QUOTE(naca @ 2007 12 08, 19:31)
man rodos tu neplauk su prausikliu. esant pienligei reikia kuo maziau tu prausikliu naudoti, kad ir labai geru. kadangi naudojai tepala, tai ryte nusiplauk tik vandeniu, o po to su malavit.

Tikra tiesa.As cia buvau sutinginiavus,ir vis laiks nuo laiko apsivalydavau su vaikiskom slapiom serveteles,ir amen,vos ne zaizdeliu atsirado doh.gif Pradejau tik vandeniu praustis ir lygtais pradejo gereti,kol vel su tom servetelem nepabruzinau.Dabar kiek leidzia galimybes be kelnaiciu namie bunu,stringus kuriam laikui pamirsiu,tepuosi Clotrimazolio kremu,vyra pas mergas isleisiu.Jei per savaite nepraeis,gersiu diuflikano tablete. doh.gif Paskutiniu metu man taip ta pienlige padaznejo,kad net nezinau ka daryti.Seniau po antibijotiku kurso pastoviai islysdavo,o dabar turbut nuo visko.Pageriau teraflu,islindo.neturejau kitu paketu,panaudojau always islindo.Kosmaras kazkokstai doh.gif
Atsakyti
uzjauciu, Inesyt unsure.gif . pas mane ji bebuvo retas svecias po gimdymo, jau maniau, kad visai praeis. bet neseniai vel islindo . bet baigia praeit be rimto gydymo. ale man tai tas pats ar gydysiu ar ne- kai yra, tai joks gydymas nepadeda, kai dabar nebedaug, tai ir be gydymo praeina. galvoju vistiek ateis tokia diena, kai savaime praeis- gal i senatve, bet vistiek. o buvau tikrai tokia laiminga 2.5 m - tai jau begalo daug, nes kankindavo 13 m be paliovos doh.gif

man tie always ir visi su tokia danga labai dirgina. dar berods spalvotas tualetinis popierius pablogina:oh o dregnos serveteles tai baisiai, bet kai dabar nebuvo, tai net jos nesukele.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naca: 15 gruodžio 2007 - 23:00
mergaites:
ar galite pasakyti pienliges pozymius, ar kai sako grybelis tai cia taspats? nes man niekad neiko nebuvo, bet kai nuejau nescia pirkmo patikrinimo apie 7 savaite, tai jau tada aptiko grybeli. kiekviena menesi mane kamavo, bet po lomexlin zvakutes praeidavo. po gimdymo vel tas pats. po menesiniu atsiranda, isidedu lomexlin ir praeina, bet vel po kitu mm vel tas pats. nu tai kas cia man? tapienlige? kokie jos pozymiai?
Atsakyti