Įkraunama...
Įkraunama...

Semper produkcija (tyrelės, mišinukai)

Sveikutės, mes nuo pirmos naktelės draugaujam su BabySemp mišinukais. ir vaikas labai mėgsta, ir nuo 2 mėnesių išmiega nevalgęs visą naktį thumbup.gif
dabar jau mums virš metukų, tai norisi išbandyti šį mišinuką

user posted image

tik nežinau ar valgys, nes nėra mažiukės pakuotės pabandymui g.gif

Košių semper mano vaikinas nelabai mėgsta schmoll.gif
Atsakyti
Mano abu vaikai nemėgo Semper daržovių tyrelių. Ragavau pati-nu neskanu man ir vsio.
Atsakyti
QUOTE(Eureka @ 2010 07 13, 17:18)
Mano abu vaikai nemėgo Semper daržovių tyrelių. Ragavau pati-nu neskanu man ir vsio.

o kitu firmu ragavot? man tos darzovienes visos neskanios, bet vaikui patinka wink.gif
Atsakyti
QUOTE(gresa @ 2010 07 14, 00:57)
o kitu firmu ragavot? man tos darzovienes visos neskanios, bet vaikui patinka wink.gif

Ragavom. Labiausiai patiko Gerber daržovių ir kalakutienos/triušienos tyrelės. Pastaruoju metu ir jų nelabai nori. Iš Hipp žuvies tik 1 kartą labai skaniai suvalgė, o antrą kartą jau nebe. verysad.gif Milupos visai nemėgsta. Pastebėjau, kad mano mazgiui skanu tai, kas ir man. smile.gif Paruoštų košių buteliukuose tai nei vienas iš berniukų nevalgė/nevalgo. Dar kol kas valgo visokius jogurtukus, vaisines tyreles. Kelionėje tokios tyrelės mums labai praverčia. smile.gif
Atsakyti
Mes tyreles ir pirktines koses naudojom tik kai tekdavo valgyt ne namie.
Bet dazniausiai pirkdavau Semper, ir pagrinde uzsakinedavau is ju internetines parduotuves, nes pasirinkimas didesnis nei rasdavau parduotuvese (ypac daugiau ekologisku kosyciu ir tyriu). Nepasiteisino tik kosyte su lasisa (naoamenu tiksliai kas dar buvo sudety), kvapas nepatiko vaikui, tai sukdavos is tolo smile.gif O visa kita labai tiko thumbup.gif .
Atsakyti
[quote=Poskis,2009 10 18, 17:45]
Sveikos 4u.gif

Mes naudojam nuo 6mėn. šita:

user posted image

tai jis tikrai sotesnis už Semper 2
labai skanus, labai noriai geria, jau paruoštas tai mums puikiai tarnaudavo naktį kai valgydavo thumbup.gif

mes irgi pradejom sita gerti,labai noriai geria
Atsakyti
Aš vakar pusė Kauno apvažiavau ieškodama Semper 1 mišinuko g.gif Ir neradus nusipirkau kitą, jei tiks, jį ir naudosim, nes taip nepatogu, kad ne visur juo prekiaujama doh.gif
Atsakyti
Man labai patiko semper tyreles, tokios naturalesnes atrodo, ne taip viskas sumalta smile.gif
Atsakyti
[quote=kitule5,2010 07 26, 13:14]
[quote=Poskis,2009 10 18, 17:45]
Sveikos 4u.gif

Mes naudojam nuo 6mėn. šita:

user posted image

tai jis tikrai sotesnis už Semper 2
labai skanus, labai noriai geria, jau paruoštas tai mums puikiai tarnaudavo naktį kai valgydavo thumbup.gif
mes irgi pradejom sita gerti,labai noriai geria
[/quote]

mes ir noriai geriam tik kad neka nesotesnis musu maziui verysad.gif
Atsakyti
Mums 3 mėnesiai, jau pradėjau duoti mišinuką, nes krūtimi nebeprimaitinu. Bandžiau įvairius mišinukus, kūdikį nuo jų beria, kietėja viduriai arba pučia vidurius. Pusseserė pasiūlė išbandyti "Semper" mišinuką (nuo gimimo iki 6 mėnesių). Reiks bandyti nusipirkti, mačiau jie ir savo elektroninę parduotuvę turi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(erika08 @ 2010 08 25, 14:53)
Mums 3 mėnesiai, jau pradėjau duoti mišinuką, nes krūtimi nebeprimaitinu. Bandžiau įvairius mišinukus, kūdikį nuo jų beria, kietėja viduriai arba pučia vidurius. Pusseserė pasiūlė išbandyti "Semper" mišinuką (nuo gimimo iki 6 mėnesių). Reiks bandyti nusipirkti, mačiau jie ir savo elektroninę parduotuvę turi  4u.gif

dar turiu klausimuką klaipėdietėms mamytės - gal žinote kur Klaipėdoje galima įsigyti "Semper" mišinukų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(erika08 @ 2010 08 25, 17:15)
dar turiu klausimuką klaipėdietėms mamytės - gal žinote kur Klaipėdoje galima įsigyti "Semper" mišinukų?  g.gif

Nors ir neklaipediete, bet atsakyt pabandysiu - Semper Maximose buna ir milteliu, ir jau pagamintu misinuku. Aisku, ten maza pakuote 200ml brangesne 29ct nei ju parduotuvej, bet jei skubiai prireiks, tai netaip ir daug tie 29ct. mirksiukas.gif
Atsakyti