Įkraunama...
Įkraunama...

Semper produkcija (tyrelės, mišinukai)

Nuo NAN perejom prie Semper thumbup.gif esu labai patenkinta pakeitusi,nes NAN negere visiskai ir klyke,matesi vaikas nori valgyt,bet nevalgao,jauciu buvo neskanus misinukas,o va Semperi geria kuo geriausiai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zara**: 02 rugsėjo 2011 - 22:40
QUOTE(bemsiuke @ 2011 07 04, 19:38)
skaičiau temą ieškodama info kaip dar galiu gelbėti savo sūneliui, jam pusantro mėn., kenčiam baisius dieglius dieną ir vakare jie dar sustiprėja labiau, naktis kiek ramesnė dažniausiai.
sulaukę mėnesio jie dar sustiprėjo sad.gif iš kruties pamaitinsti nebeimanoma, kiek pavalgo, pagauna kokį gurkšnį ir prasideda verkimai sad.gif tada jau be šansų pavalgyti, iš buteliuko kažkaip lengviau dar sugirdyti kažkiek to maistelio, tad po biškiuką jau pereinam prie mišinuko, pienuko mažėja, nespėju nusitraukinėt nes sunus ant rankų vos ne pastoviai...
dabar geriam NAN, mastau gal pabandyt semper, bet nesuprantu kodel ruošima sto mišinio toks sudetingas? tai reik visad iki 70 laipsniu sildyt vandeni?  g.gif

man tas 70 laipsn. ir sukele toki susimastyma. kodel tokia auksta temp?juk kitus misinukus reikia 40 l.temp.,ir priduria kad kitaip zus gerosios bakterijos. as nusipirkau viena pakuote semper lemolac ir bifidus. tai paberdavo zandukus, nesmarkiai, bet man jau neramu buvo. uztat ramus budavo, neatpilinedavo. tai del berimo nupirkau aptamil elergy care, bet jo negere, kartus kazkoks. dabar stovi pilnas. galvoju, gal atiduoti kokiai mamytei,gaila kad stoves ir ismest reikes. o del zanduku, paraude buvo nuo semperio,,,,,,,ar dar kam bere nuo jo?
Atsakyti
Mes bandėm SEMPER mišinuka (skyrė gastroenterologė dėl pilvuko), mano vaikas po valgio visa mišinuka atpylinėdavo verysad.gif .
Atsakyti
QUOTE(daniele123 @ 2011 11 01, 18:08)
man tas 70 laipsn. ir sukele toki susimastyma. kodel tokia auksta temp?juk kitus misinukus reikia 40 l.temp.,ir priduria kad kitaip  zus gerosios bakterijos. as nusipirkau viena pakuote semper lemolac ir bifidus. tai paberdavo zandukus, nesmarkiai, bet man jau neramu buvo. uztat ramus budavo, neatpilinedavo. tai del berimo nupirkau aptamil elergy care, bet jo negere, kartus kazkoks. dabar stovi pilnas. galvoju, gal atiduoti kokiai mamytei,gaila kad stoves ir ismest reikes. o del zanduku, paraude buvo nuo semperio,,,,,,,ar dar kam bere nuo jo?

Man lygiai taip pat. Mano mazajam nuo Semper Bifidus irgi pabere zanduka, tokia rausva demele atsirado, ji tokia sausa, siurksti. Masciau nuo ko cia jam taip atsirado... Pasirodo ne mums vieniems cia taip.

As mastau, kad Semper Bifidus naudosiu, bet duosiu tik 2 kartus dienoje (del viduriuku jam jis labai labai tinka), o NAN H.A. bifidus duosiu per kitus maitinimus. Kazin, taip galima g.gif
Mes NAN H.A. gereme anksciau, bet viduriukai buvo uzkieteje, todel perejome prie Semper Bifidus.
Atsakyti
Sveikos mamytės. Mano mažylis taip pat valgo Semper mišinukus (Semper 1 ir Bifidus dėl viduriukų).
Kadangi atpylinėjam, tai buvau nupirkusi Lemolac, tačiau sužinojau, jog jis nelabai tinka, kai yra polinkis viduriukams kietėti. Taigi turiu pilną dėžutę (minus du maitinimai po 120 ml) šio mišinuko... jeigu esat kuri nors Kaunietė ir vartojant šį mišinuką arba norėtumėte išmėginti, rašykit į AŽ. Mielai atiduosim, nes kitu atveju keliaus į šiukšliadėžę..
Atsakyti
Sveikos mamytes, turiu klausima, man ruosiant Semper misnuka 1 su gerosiom bacilom ir nuo atpylinejimo - jis putuoja g.gif pasidaro lyg kiausinio baltymas koks plakiamas? Ar jums taip irgi yra/ ar tai normalu. Man iki siol neteko su misinukais susidurti. gal del to kad zemesnei temperaturoj ji paruosiu is karto tinkama vartojimui? doh.gif BEt jei 70 laipsniu ipilsi amen visom bakterijom...
Atsakyti
Pabandyk buteliuka ne purtyti, o sukti pagal laikrodzio rodykle smile.gif

QUOTE(Sanapaulija @ 2012 04 24, 13:30)
Sveikos mamytes, turiu klausima, man ruosiant Semper misnuka 1 su gerosiom bacilom ir nuo atpylinejimo - jis putuoja g.gif pasidaro lyg kiausinio baltymas koks plakiamas? Ar jums taip irgi yra/ ar tai normalu. Man iki siol neteko su misinukais susidurti. gal del to kad zemesnei temperaturoj ji paruosiu is karto tinkama vartojimui?  doh.gif BEt jei 70 laipsniu ipilsi amen visom bakterijom...

Atsakyti
Mums Semper produkcija labai tinka smile.gif ir skonis labai geras
Atsakyti
Tai kai mamukai yra su tuos 70 laipsnių? ar visos su tokiu karštu darote? nu nes man taip perkarštai atrodo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sanapaulija @ 2012 04 24, 13:30)
Sveikos mamytes, turiu klausima, man ruosiant Semper misnuka 1 su gerosiom bacilom ir nuo atpylinejimo - jis putuoja g.gif pasidaro lyg kiausinio baltymas koks plakiamas? Ar jums taip irgi yra/ ar tai normalu. Man iki siol neteko su misinukais susidurti. gal del to kad zemesnei temperaturoj ji paruosiu is karto tinkama vartojimui?  doh.gif BEt jei 70 laipsniu ipilsi amen visom bakterijom...

tai kad ant bifidus pakuotes neparasyta, kad turi buti 70 laipsniu, parasyta tik ant babysemp1 pakuotes, as tai bifidus darau kuno temperaturos vandenuke g.gif
Atsakyti
mums labai patiko....tik, kad prapuole is parduotuviu....
Atsakyti
manau reik i Semper atstovybe parasyti del tu 70 laipsniu:)tegu isaiskina...smile.gif
o kur jus perkat misinukus? ar matet kur nors skysto Baby semp 1 ar jis visai pradingo?smile.gif
Atsakyti