Įkraunama...
Įkraunama...

Alergiški vaikučiai

Labas mamytės.
Mano mažytei prasidėjo jau koks mėnuo alergija.Ji naktį paslogavo,tik nieko ispust jai nejo,tiksliau nosis jai nebega, ir labai čiaudi.Isberė visa kuneli tokiais smulkučiais spuogeliais.Ant linkiu keliukų ir rankyčių atsirado dideli sausi plotai išberti. Kasosi ji.Buvom pas dermotologa sakė,kad alergija maistui.Manau,kad taip gali buti,nes labai daug valgėm varškės,sureliu šokoladiniu,gėrėm kakava ir svečiuos vis saldainiukais šokoladiniais maitinomes.Ir žuvies taukus gerėm.Tikiu,kad tai mums galėjo išaukti alergija.Nes kai ji buvo 5 mėn bėrė ja nuo paprasto mišinuko,pirkau jai hipoalergini mišinį.Bandysiu užregistruot ja pas alergologe KMU.Noriu paklaust ka jus duodat savo vaikiukams valgyt,gal yra koks skyrelis kur dalinates tokiom idejom.
Užjaučiu visas mamytes kuriu vaikiukai turi tokias bedeliu su AD verysad.gif .
Dėkoju visom už ats.
Atsakyti
QUOTE(matux @ 2008 08 02, 15:17)
Labas mamytės.
Mano mažytei prasidėjo jau koks mėnuo alergija.Ji naktį paslogavo,tik nieko ispust jai nejo,tiksliau nosis jai nebega, ir labai čiaudi.Isberė visa kuneli tokiais smulkučiais spuogeliais.Ant linkiu keliukų ir rankyčių atsirado dideli sausi plotai išberti. Kasosi ji.Buvom pas  dermotologa sakė,kad alergija maistui.Manau,kad taip gali buti,nes labai daug valgėm varškės,sureliu  šokoladiniu,gėrėm kakava ir svečiuos vis saldainiukais šokoladiniais maitinomes.Ir žuvies taukus gerėm.Tikiu,kad tai mums galėjo išaukti alergija.Nes kai ji buvo 5 mėn bėrė ja nuo paprasto mišinuko,pirkau jai hipoalergini mišinį.Bandysiu užregistruot ja pas alergologe KMU.Noriu paklaust ka jus duodat savo vaikiukams valgyt,gal yra koks skyrelis kur dalinates tokiom idejom.
Užjaučiu visas mamytes kuriu vaikiukai turi tokias bedeliu su AD verysad.gif .
Dėkoju  visom už ats.

yra tema atopinis dermatitas 5d. pirmame puslapyje tikrai manau rasi naudingos informacijos 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Linuke. @ 2008 08 01, 18:06)
oje, kaip suprantu 4u.gif
ir man nervas ima, ne tas žodis
bet visgi guodžiuos, kad vaikas ir jodo gavo, ir pušyno grynu oru kvėpavo

o ką įtariat? dėl ko pablogėjo? (sakau, gal ir aš suprasiu, kame reikalas)
nors, kalbėjau su viena gydytoja, tai sakė, kad ne taip jau retai iš pajūrio grįžta su pablogėjimais (tiek alergiški vaikai, tiek astmininkai)

del ko pablogejo tai neturiu jokio supratimo. ir su savo puodais bliudais vaziavom doh.gif kai taip isberia tai viska aplink pradedi itarineti verysad.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Susidurėm ir mes su alergija verysad.gif Pirmą labai išbėrė, tai teko cutivate tepti, o dabar po šito tepalo tose vietose šiurkšti oda liko. verysad.gif Padarėm tyrimus ir rezultatas, alergija dulkių erkutėm, šunim, katėm ir sojai g.gif Gal galit bent kiek patart ar parašyt ką daryt pirmiausiai reikėtų, kokių maisto priduktų negalima, ką daryt su šuniu kuris gyvena voljere lauke (gal tada nieko tokio). Gydytoja atostogauja dabar, bet pasakė kad reikės pas ją važiuot ji paskyrs vaistukų, tai ar yra kokių kitų būdų saugotis alergijos, bėrimų? Būtų didelis ačiū už bet kokią informaciją nes nieko nenumanau kol kas apie šitą reikalą unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(je_lenka @ 2008 08 04, 14:09)
Sveikos  4u.gif
Susidurėm ir mes su alergija  verysad.gif  Pirmą labai išbėrė, tai teko cutivate tepti, o dabar po šito tepalo tose vietose šiurkšti oda liko.  verysad.gif  Padarėm tyrimus ir rezultatas, alergija dulkių erkutėm, šunim, katėm ir sojai  g.gif  Gal galit bent kiek patart ar parašyt ką daryt pirmiausiai reikėtų, kokių maisto priduktų negalima, ką daryt su šuniu kuris gyvena voljere lauke (gal tada nieko tokio). Gydytoja atostogauja dabar, bet pasakė kad reikės pas ją važiuot ji paskyrs vaistukų, tai ar yra kokių kitų būdų saugotis alergijos, bėrimų? Būtų didelis ačiū už bet kokią informaciją nes nieko nenumanau kol kas apie šitą reikalą  unsure.gif

temoje apie atopinį dermatitą pirmame puslapyje surinkta daug info drinks_cheers.gif thumbup.gif galima net purškalu "febreze" berods namie kilimus išpurkšt, kuris mažina tokius alergenus, bet toje temoje apie viską plačiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gintariux.82: 04 rugpjūčio 2008 - 15:35
QUOTE(gintariux.82 @ 2008 08 04, 15:34)
temoje apie atopinį dermatitą pirmame puslapyje surinkta daug info drinks_cheers.gif  thumbup.gif galima net purškalu  "febreze" berods namie kilimus išpurkšt, kuris mažina tokius alergenus, bet toje temoje apie viską plačiau mirksiukas.gif

dėkui pasiskaitysiu 4u.gif
Atsakyti
Sunus alergiskas vabzdiu ikandimams, todel vasara mums buna sunki. Va ir siandien grizom is chirurgo (!), nes pries tris dienas ikando kazkoks masaliukas i kojyte, tynimas neatslugsta, koja jau kaip roze. Visa nakti kojyte prakase (gerai, kad uzmoviau ilga kojinyte, butu nudraskes iki kraujo). Bandom ir liaudiskas priemones, ir ka gydytojai skiria. Ryt gausim antibiotiku.
Gydytojai liepia labiau saugoti. Saugom kaip nukvake. Bet matyt taip jau yra - kuo daugiau saugai, tuo labiau nenusaugai. Atrodo, kad vabzdziai prie jo kaip prie medaus verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Abai @ 2008 08 06, 13:37)
Sunus alergiskas vabzdiu ikandimams, todel vasara mums buna sunki. Va ir siandien grizom is chirurgo (!), nes pries tris dienas ikando kazkoks masaliukas i kojyte, tynimas neatslugsta, koja jau kaip roze. Visa nakti kojyte prakase (gerai, kad uzmoviau ilga kojinyte, butu nudraskes iki kraujo). Bandom ir liaudiskas priemones, ir ka gydytojai skiria. Ryt gausim antibiotiku.
Gydytojai liepia labiau saugoti. Saugom kaip nukvake. Bet matyt taip jau yra - kuo daugiau saugai, tuo labiau nenusaugai. Atrodo, kad vabzdziai prie jo kaip prie medaus  verysad.gif

užjaučiu verysad.gif gaila mažiuko unsure.gif mano vyras šiek tiek alergiškas didesniems vabzdžių įkandimams, tai kai vaiaks dar liūdniau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Abai @ 2008 08 06, 14:37)
Gydytojai liepia labiau saugoti. Saugom kaip nukvake. Bet matyt taip jau yra - kuo daugiau saugai, tuo labiau nenusaugai. Atrodo, kad vabzdziai prie jo kaip prie medaus  verysad.gif

Pas mus tas pats. Du vaikai, vienam nieks per visą dieną neįkanda, o mažajai, kuri žiauriai alergiška visokiems įkandimams, tai būtinai įkas. Aš iškart tepu visokiais psilo balzam arba fenistiliu, tada labai baisios reakcijos nebūna. Jei labai jau kasosi ir tinsta, tada cutivate užtepu. Praeina per kokias 2-3 dienas, be didesnių bėdų. O iškart niekuo nepatepus, tai gaunąsi labai nekas.
Atrodo, kad fenistilis ir psilo balzamas nelabai padeda, bet iš tikro man rodos jie tas didžiąsias reakcijas vis tik nuima, tik sutept reik per daug nedelsiant.
Atsakyti
Laba diena, mano suneliui dar tik metukai, alergologe siuncia daryt bendra kraujo tyrima is venos, ir as visa drebu is baimes, kaip tokiam pipirui paims ta krauja, kad venu net nesimato. Gal kas gali parasyti, kaip ta procedura atliekama tokiems maziams? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(renaz @ 2008 09 02, 15:54)
Laba diena, mano suneliui dar tik metukai, alergologe siuncia daryt bendra kraujo tyrima is venos,  ir as visa drebu is baimes, kaip tokiam pipirui paims ta krauja, kad venu net nesimato. Gal kas gali parasyti, kaip ta procedura atliekama tokiems maziams?  unsure.gif

tai gerai, kad ne mamos reik kraują imt
ras venas- nepergyvenk... 4u.gif

maiškiui jau tiek kartų ėmė, kiek man per visą gyvenimėlį nėr ėmę- nieko, išgyvenom visi biggrin.gif
Atsakyti
As pati bijau adatu, tai del vaiko penkiagubai baisiau. O jis taip nesiduoda nieko daromas lieciamas, kad neisivaizduoju, kaip jam ta krauja paims g.gif
Atsakyti
QUOTE(renaz @ 2008 09 02, 17:22)
As pati bijau adatu, tai del vaiko penkiagubai baisiau. O jis taip nesiduoda nieko daromas lieciamas, kad neisivaizduoju, kaip jam ta krauja paims  g.gif

Mano sūneliui pirmą kartą iš venos ėmė kraują, kai jam buvo 7 mėn. Ėmė KMUK vaikų poliklinikoje. Sesutės patyrę, švelnios, ašarėlių žinoma buvo, bet viskas vyko sklandžiai ir greit. Jei pati labai jaudiniesi, gal geriau tegul kitas šeimos narys eina su mažyliu į kabinetą rolleyes.gif
Atsakyti