Įkraunama...
Įkraunama...

Alergiški vaikučiai

QUOTE(Editukė @ 2008 10 05, 21:20)
Kuriuos tyrimus docentė turėjo galvoje?Gal tai dar priklauso nuo to,koks vaiko amžius? g.gif

Cia , kur 36 alergenams is kraujo.
Atsakyti
QUOTE(Ginta28 @ 2008 10 16, 15:20)
Mano mazyte kamuoja kokia tai alergija jau gera menesi. Lankemes pas 3 pediatrus, bet nieko gero nepasake, tipo reikia sekti maista ir tt.t.. ir bla bla bla.

Galbūt pavyktų prisiminti kokių pasikeitimų įvyko prieš mėnesį ir kas galėjo įtakoti alergijos atsiradimą. Galbūt ne tik maistas kaltas, gal ir aplinkos kokių faktorių naujų atsirado? Sėkmės surasti priežastį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lince1 @ 2008 10 17, 17:37)
Cia , kur 36 alergenams is kraujo.

Visko gali būti,kad tas tyrimas nėra tikslus,tačiau juk 'skęstantis ir už šiaudo griebiasi' bigsmile.gif
Mes kol kas laikomės dietos pagal tyrimą ir mažutei bėrimai pranyko thumbup.gif Dar kiek palauksiu ir pamažu pradėsiu bandyti 'pavojinguosius' maisto produktus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Editukė @ 2008 10 18, 06:17)
Mes kol kas laikomės dietos pagal tyrimą ir mažutei bėrimai pranyko  thumbup.gif  Dar kiek palauksiu ir pamažu pradėsiu bandyti 'pavojinguosius' maisto produktus 4u.gif

Kaip fainiai 4u.gif Sveikinu atradus priezasti smile.gif
Mano vaikas irgi nebeciaudeja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(LAALA @ 2008 10 18, 11:39)
Kaip fainiai  4u.gif Sveikinu atradus priezasti  smile.gif
Mano vaikas irgi nebeciaudeja  thumbup.gif

Ačiū 4u.gif
Džiaugiuosi,kad ir jums viskas gerai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ginta28 @ 2008 10 17, 16:39)
O man vis dar nepavyksta nustatyti nuo ko  verysad.gif  Del citrusiniu, tai esu tikra kad ne, nes siuo laikotarpiu nevalgome nieko...... dar neprasidejo ju sezonas pas mus. Jau pradejau uzsirasineti ka kiekviena diena valgome, tiek as, tiek mazoji, nes vis dar ja maitinu savo pienu....

Gal ne nuo maisto gal kas is aplinkos dirgina,gal kokie skalbiamieji milteliai bandykit pakeisti,ar dar kas nors. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ginta28 @ 2008 10 16, 15:20)
  Dazniausiai is po nakties. Buna patinusi ar kojyte ar rankyte, ar burnyte ar akyte ir ant kunelio tokios dideles raudonos demes, bet beformes (nezinau ar cia tiksliai issireiskiau) Gal kam panasiai buvo..... Aciu uz atsakymus, begu skaityti tema toliau

O,sakykit,ar tos dėmės jums per dieną visai pranyksta?
Mums panašiai buvo,bet po nakties jos tik paryškėdavo,nors dieną apmažėdavo,bet visai neišnykdavo.Tai irgi tęsėsi visą mėnesį,kol pasidarėm maisto alergenų tyrimą. ax.gif Mums didžiausią alergiją rodė kepimo mielėms ir bulvėms,o nei apelsinams,nei kiaušiniams nėra alergiška.Taip kad tikrai pati nebūčiau supratusi tikrosios priežasties g.gif Be to jau ir valgant nealergizuojantį maistą bėrimai pranyko tik po 2sav.,nors kaskart iš po nakties jų atsirasdavo vis mažiau,o paskui per dieną jau ir visai pranykdavo.
Manau,kad Italijoj turėtų irgi daryti tą tyrimą.Tik tiek,kad pas alergologą jums ilgai laukti...
Atsakyti
sveiki smile.gif na o mano mažiukai bėrimai tik ūmėja doh.gif šiaip gydytojas sakė, kad tokiems dermatukams kaip mes rudenį ir žiemą visuomet pablogėja verysad.gif nors konkrečios priežasties, kodėl beria, niekas nežino verysad.gif pasiguodžiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gintariux.82 @ 2008 10 20, 11:14)
pasiguodžiau 4u.gif

console.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rasa23 @ 2008 10 17, 21:12)
Galbūt pavyktų prisiminti kokių pasikeitimų įvyko prieš mėnesį ir kas galėjo įtakoti alergijos atsiradimą. Galbūt ne tik maistas kaltas, gal ir aplinkos kokių faktorių naujų atsirado? Sėkmės surasti priežastį  4u.gif

Lyg ir jokiu pasikeitimu neivyko g.gif Pasisveciavome Lietuvoje pora savaiciu, o grizus atsirado alergija....

QUOTE(audriene @ 2008 10 18, 18:14)
Gal ne nuo maisto gal kas is aplinkos dirgina,gal kokie skalbiamieji milteliai bandykit pakeisti,ar dar kas nors. g.gif

Jau pakeiciau miltelius, nors ir anksciau naudojau skirtus kudikiams. Kazkaip kilo tokia mintis..... ar negali buti tarkim nuo kvepalu g.gif Mano mazyte anksciau zaisdavo su mano kvepalu bonkutemis, bet atsiradus alergijai jau nebeduodu, bet vistiek juk kartais pasikvepinu pati. Gal sakau bandyt nesikvepinti..... net nezinau.... g.gif

QUOTE(Editukė @ 2008 10 18, 19:50)
O,sakykit,ar tos dėmės jums per dieną visai pranyksta?
Mums panašiai buvo,bet po nakties jos tik paryškėdavo,nors dieną apmažėdavo,bet visai neišnykdavo.Tai irgi tęsėsi visą mėnesį,kol pasidarėm maisto alergenų tyrimą. ax.gif Mums didžiausią alergiją rodė kepimo mielėms ir bulvėms,o nei apelsinams,nei kiaušiniams nėra alergiška.Taip kad tikrai pati nebūčiau supratusi tikrosios priežasties g.gif Be to jau ir valgant nealergizuojantį maistą bėrimai pranyko tik po 2sav.,nors kaskart iš po nakties jų atsirasdavo vis mažiau,o paskui per dieną jau ir visai pranykdavo.
Manau,kad Italijoj turėtų irgi daryti tą tyrimą.Tik tiek,kad pas alergologą jums ilgai laukti...

Ne nepranyksta, gal kaip ir tu sakai, siek tiek sumazeja..... Labai laukiu vizito pas alergologa. Nes taip skauda sirdi, kai is ryto pamatau mazytes akyte uztinusia.... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ginta28 @ 2008 10 20, 15:32)
Ne nepranyksta, gal kaip ir tu sakai, siek tiek sumazeja..... Labai laukiu vizito pas alergologa. Nes taip skauda sirdi, kai is ryto pamatau mazytes akyte uztinusia....  verysad.gif

Labai puikiai suprantu ir užjaučiu,nes ir pati tai patyriau verysad.gif
Na,tikėkimės,kad pas alergologą išaiškės tikroji priežastis...O jei ne,tai parlėkit į Lietuvą ir pasidarykit tyrimą privačiai.
Atsakyti
QUOTE(Editukė @ 2008 10 24, 17:44)

parlėkit į Lietuvą ir pasidarykit tyrimą privačiai.

Ir man jau kilo tokia mintis mirksiukas.gif
Atsakyti