Įkraunama...
Įkraunama...

Alergiški vaikučiai

QUOTE(Puk @ 2008 12 05, 22:58)
Labas vakaras alergiukų mamytėms 4u.gif
Gal žinote kokias gerąsias bakterijas galima naudoti pieno baltymui alergiškiems kūdikiams g.gif Daviau pusantro mėn. Geafilus Plius, bet prasidėjo disbakteriozė verysad.gif  turbūt pritrūko bifido, pradėjau duoti Bifolac, ar jas galima g.gif
O kaip turint alergiją reikia kovoti su disbakterioze g.gif

labutis,
mums irgi pieno kažkurie baltymai netiko ir laktozės netoleravo, tai gėrėm gefilus plius ir Vega Acidofilus pakaitoms.
mums neaišku dėl tų baltymų buvo, tik faktas, kad jokio pieno netoleravo, tik MP galėjo - ar mišinėlis belaktozis kurį laiką tiko, bet paskui ir jo negalėjom doh.gif
tai gal tu pasitikslinki dėl tų Acidofilus, bet mums jis buvo šimtą kartų efektyviesnis, nei Bifolac.
Atsakyti
QUOTE(begemotica @ 2008 12 18, 12:40)
Tai va ir man pačiai atrodo, kad išlindo dabar ir tiek. Tik kai vaikas jau daug ką valgęs ir staiga nebegalima - prasidėjo ekspermentai- tai ir ji pastoviai nepatenkinta vis ieško "niam niam" ir aš pasimetus. Su vyresnėle buvo paprasta nežinojo kito maisto kaip brokolis su bulve ir mėsa ir kartus mišinukas lotuliukas.gif juodas humoras, bet vaikui tikrai paprasčiau buvo.

Mums irgi panašiai buvo-mažajai suėjus 1m.2mėn.atsirado alergija tokiam maistui,kurį jau daugelį mėnesių buvom vartoję ir apie kurio alergizavimą niekad nebūčiau pagalvojusi(bulvės,avižos,ryžiai,kiauliena ir t.t.) verysad.gif Matyt,kažko per daug suvalgėm ir gavosi kokia nors kryžminė reakcija g.gifIšsiaiškinom tik pasidarę kraujo tyrimą...
Tik tiek gerai,kad dabar jau po truputį bandau įvesti maistą,kuriam rodė 1 alergizacijos klasę ir panašu,kad nuo jo jau nebeberia ax.gif Tai galbūt ir jums panaši situacija ir viskas bus gerai ateityje -stiprybės jums 4u.gif
Atsakyti
Ačiū. Aš net nežinau, o po kiek laiko bandote įvesti maistą, kuriam rodė alergiją, įdomu, kaip toliau bus . Stiprybės visiems, laikykitės. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(violjuste @ 2008 12 27, 17:29)
Ačiū. Aš net nežinau, o po kiek laiko bandote įvesti maistą, kuriam rodė alergiją, įdomu, kaip toliau bus . Stiprybės visiems, laikykitės. 4u.gif

turbūt daug nepadėsiu, bet pasakysiu kaip mums -2 metukai vaikui, metus jau žinom apie alergiją mielėms, kas kelis mėnesius vis netyčia kur gauna paragaut gaminių su jom ir deja iš karto suprantam.... net nežinau, ar pavyks čia mums ją išaugt ją, ar nea verysad.gif

o laktozės ir peino baltymų netoleravimas - tai naudojam pieną blynams ar košėse, nedideliais kiekiais, tai nekenkia, bet gryno pieno vis dar bijom, nes tik antras mėnuo neviduriuoja, galvoju pirma duot atsigauti vaiko organizmui, kai jau matysiu, kad tikrai gerai jaučiasi, tada duosiu paragaut.
Atsakyti
Niekaip nesuprantu kam mano vaikas elergiskas, berdavo tada kaip nuvaziuodavom i kaima, po to darem tyrimus, bet viskas gerai, taip rodo, dabar po visu svenciu vel vaikas isbertas, bet tik ranka, na ryt eisim pas daktare, vaikui jau penki metai, bet as iki siol neisiaiskinu ,bere retai
Atsakyti
Sveikos, mamos
neseniai atradome puikius kambario dazus, kurie savo sudetyje turi berods sidabro daleliu, todel neleidzia ant kambario sienu kauptis visokiems alergenams ir bakterijoms. Sakau, gal ir neblogas dalykas, nors zinoma kainuoja. Pasirodo tokiais dazais dabar pradeda oprecines dazyti, kad viskokie kenkejai nesiveistu ir steriluma palaikytu. Gal ir kai vaikas alergiskas kazkiek naudos duotu..... g.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,
mano mergytei jau 3men ir 1 sav. labai truksta MP, paskutines 2 savaites visai nepriaugo svorio, todel gydytoja liepe primaitinti. Kadangi maniskis vyresnelis alergiskas, as taip pat, tai is kart isigijau Aptamil Pepti misini, be je jo maze jau gavo 3 savaiteliu, kai truko mp ( to pasekoje ji buvo isberta ir uzkietejo viduriukai ). Dabar vel isigijau Aptamil Pepti, maniau gal dabar bus geriau. Sugirdziau 1 maitinima ir jau po paros suviduriavo zaliai. Zodziu nuleke vyras ir nupirko Neocate. Deja, situacija nesikeicia - maze paberta, viduriuoja salotine spalva, pilvukas neramus, blogai miega.... Zodziu jai netinka net Neocate. Pati as laikausi grieztos hipoalergines dietos, kuri puikiausiai veike , nes mazyle gerai jautesi .
Ar girdote kas nors Neocate savo maziukus ir kaip ji toleravo? Dziugu butu sulaukti atsakymo ir komentaru is mamyciu, nes gydytojai tik rankom skescioja...
Atsakyti
QUOTE(angela77 @ 2009 01 04, 16:27)
Sveikos mamytes,
mano mergytei jau 3men ir 1 sav. labai truksta MP, paskutines 2 savaites visai nepriaugo svorio, todel gydytoja liepe primaitinti. Kadangi maniskis vyresnelis alergiskas, as taip pat, tai is kart isigijau Aptamil Pepti misini, be je jo maze jau gavo 3 savaiteliu, kai truko mp ( to pasekoje ji buvo isberta ir uzkietejo viduriukai ). Dabar vel isigijau Aptamil Pepti, maniau gal dabar bus geriau. Sugirdziau 1 maitinima ir jau po paros suviduriavo zaliai. Zodziu nuleke vyras ir nupirko Neocate. Deja,  situacija nesikeicia - maze paberta, viduriuoja salotine spalva, pilvukas neramus, blogai miega.... Zodziu jai netinka net Neocate. Pati as laikausi grieztos hipoalergines dietos, kuri puikiausiai veike , nes mazyle gerai jautesi .
Ar girdote kas nors Neocate savo maziukus ir kaip ji toleravo? Dziugu butu sulaukti atsakymo ir komentaru is mamyciu, nes gydytojai tik rankom skescioja...

Aš tai vietoj jūsų dar maitinčiau mamos pieneliu. Mano mažoji tokio amžiaus irgi kartais nepriaugdavo, o kartais tik po kelis šimtus gramų per mėnesį. Bet ji negėrė jokio mišinuko, todėl vis tiek maitinau. Ir po truputį, po truputį užaugo thumbup.gif o nuo tų viduriavimų svoris dar gali net ir nukristi, manau neverta eksperementuoti g.gif
Atsakyti
Mamytės, o kada galima įvesti naują produktą po išbėrimo g.gif ar tik kai dingsta bėrimai ar reikia dar kokį laiką palaukti g.gif Ar nebus taip kad po alergijos paūmėjimo ir kitą produktą organizmas užskaitys kaip alergeną unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(angela77 @ 2009 01 04, 17:27)
Sveikos mamytes,
mano mergytei jau 3men ir 1 sav. labai truksta MP, paskutines 2 savaites visai nepriaugo svorio, todel gydytoja liepe primaitinti. Kadangi maniskis vyresnelis alergiskas, as taip pat, tai is kart isigijau Aptamil Pepti misini, be je jo maze jau gavo 3 savaiteliu, kai truko mp ( to pasekoje ji buvo isberta ir uzkietejo viduriukai ). Dabar vel isigijau Aptamil Pepti, maniau gal dabar bus geriau. Sugirdziau 1 maitinima ir jau po paros suviduriavo zaliai. Zodziu nuleke vyras ir nupirko Neocate. Deja,  situacija nesikeicia - maze paberta, viduriuoja salotine spalva, pilvukas neramus, blogai miega.... Zodziu jai netinka net Neocate. Pati as laikausi grieztos hipoalergines dietos, kuri puikiausiai veike , nes mazyle gerai jautesi .

panašu, kad bus problemų su visais dirbtiniais maisteliais, mano vaikas nėra alergiškas pienui, bet ir tai turėjom didelių bėdų ir teko atsisakyti visų mišinukų ir pieno, nors pradėjom tik metų laiko juos ragauti. va jau du metai sukako, iki šiol jokio pieno. skaitosi "laikinas" baltymų ir laktozės netoleravimas.

net jei jau mažai to pienuko, dėk prie krūties kiek tik įmanoma daugiau, daryk šildančiųs kompresus prieš maitinimus, maitink, kad liesutmėtės nuogais kūnais, tada labaiu stimuluojama. žinau, kad privargsi ir gal mažiau pamiegosi kurį laiką. bet stenkis mesti visus darbus ir kitus rūpesčius, ir tik visą dieną ilsėkis, valgyk, gerk šiltų-karštų skysčių daug ir maitink. ir atsiras to pieonuko tikrai. jei ir atrodys krūtys tuščio, nesigąsdink, kurį laiką taip gali būti. svorio gali nepriaugti nebūtinai dėl pienuko trūkumo, o vat dėl primaitinimo mišinukais to pienelio tikria mažės ir mažės.

sėkmės jums, pasirįžimo ir kantrybės. 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Atsakyti
sveikos visos,
pasipasakosiu ir as apie musu bedeles, mano maziukui jau virs 7 men, bet viskas prasidejo kai dar buvo kokie 2 men ir maitinau mp, apie 3 men mp baigesi, tai gydytoja iskart sake maitint ha misinuku, zodziu maitinau, bet apie 4 men jis misinuku atsisake, tiesiog nevalgydavo, tada gyd liepe duot karves piena su klijukais, viskas buvo gerai, nebere, kai pradejau ivedinet papildoma maista, pradejo berti, viska isbandziau ir to neduot ir ano, bet paberdavo vistiek, tada 6 men sugryzom prie misinuko, uztat dabar net nezinau ka daryt, beria ji praktiskai nuo visko doh.gif kiek issiaiskinau jau ir nuo pieno ir nuo morku ir ryziu, banano, obuolio, visu pirktiniu tyreliu, moliugu... dudodu misinuka, avizas, bulve, kalafiora, svoguna, daugiau nieko, bet praeina kiek laiko ir vel siaubingai isberia doh.gif
ka patartumet duot? kaip su tuo kovot? tyrimu tokiems maziukams dar nedaro, o juk vaiko negali badu marint..
tiesa, nepasakiau ka beria: raudoni zandai ir kojytes, o ypac viena pakinkliukas uzrausta nusauseja, serpetoja verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(angela77 @ 2009 01 04, 16:27)
Sveikos mamytes,

Puikiai Tave suprantu. Kai sūnelis buvo tokio amžiaus, priktūko MP. Mišinėlių nedaviau jokių, bet nutrauktu MP balinau avižų, ryžių košeles (viriau pati). Taip ir pratempiau, su didelėmis pastangomis pavyko maitinti MP iki 9 mėn.
Atsakyti