Įkraunama...
Įkraunama...

Maxi Cosi Priori kėdutė

Gal kas susidure, kur butu galima nusipirkti Priori XP dirzams petnesas ir ties sagtimi ta paminkstinima?

g.gif
Atsakyti
Prasau patarkit 4u.gif

Skelbimuose pardavineja kedutes,vienur parasyta Maxi Cosi Priori o kitur Maxi Cosi Priori XP.Kuo jos skiriasi g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laurita99as @ 2012 06 15, 09:22)
Prasau patarkit 4u.gif

Skelbimuose pardavineja kedutes,vienur parasyta Maxi Cosi Priori o kitur Maxi Cosi Priori XP.Kuo jos skiriasi g.gif  4u.gif

Paskaitykit tema is pradziu, ten raso kuos skiriasi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lolitusik @ 2012 06 15, 15:14)
Paskaitykit tema is pradziu, ten raso kuos skiriasi  mirksiukas.gif

Visa tema perskaiciau lotuliukas.gif radau kuo skiriasi XP nuo SPS.Bet aplamai apie tokia kaip Maxi Priori be raidziu jokiu, nieko neradau doh.gif negi blogai skaiciau g.gif

Ne nu visai akla, vel pradejau skaityti is naujo ir radau... doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurita99as: 16 birželio 2012 - 10:48
Sveiki, aš norėjau pasiklausti kas geriau pirkti 2m mergaitei (noriu pakeisti esamą kėdutę į kitą maxi cosi) kokią kėdutę? ir ar yra tokių, kurios be pado tvdirtintusi su isofix sistema? ar tokio varianto nebūna? ačiū.
Atsakyti
Ar tinka si kedute iskart po nesynes 0-13 kg? man kazkaip pasirode lyg per stati ji, ar vistik viskas ten gerai su gulejimu?
O gal vis tik ziurinetis ka nors is 0-18 kg kategorijos...
Atsakyti
QUOTE(Puokste~ @ 2014 05 21, 12:32)
Ar tinka si kedute iskart po nesynes 0-13 kg? man kazkaip pasirode lyg per stati ji, ar vistik viskas ten gerai su gulejimu?
O gal vis tik ziurinetis ka nors is 0-18 kg kategorijos...

Mes sodinom iš karto po nešynės. Nepamenu, kažkur kai vaikui buvo 8 mėn ar 9 mėn. Gulima pozicija patogi, nusminga dažnai mašinoje.
Atsakyti

Sveikos, ieškau informacijos, ar ta pati isofix baze tinka tiek 0-13, tiek 9-18 kg kedutems, ar ant skirtingų būna kedutės tvirtinamos?

Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2014 07 02, 10:07)
Mes sodinom iš karto po nešynės. Nepamenu, kažkur kai vaikui buvo 8 mėn ar 9 mėn. Gulima pozicija patogi, nusminga dažnai mašinoje.

Mes irgi kazkur 8 men persodinom.
Yra 3 padetys, pasirinkite vaikui tinkamiausia smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes.
gal zinote kurios kedutes didesne gulima padetis
maxi cosi priori XP ar maxi cosi priori SPS
Atsakyti