Gal kas susidure, kur butu galima nusipirkti Priori XP dirzams petnesas ir ties sagtimi ta paminkstinima?

Prasau patarkit
Skelbimuose pardavineja kedutes,vienur parasyta Maxi Cosi Priori o kitur Maxi Cosi Priori XP.Kuo jos skiriasi

Skelbimuose pardavineja kedutes,vienur parasyta Maxi Cosi Priori o kitur Maxi Cosi Priori XP.Kuo jos skiriasi

QUOTE(laurita99as @ 2012 06 15, 09:22)
Prasau patarkit

Paskaitykit tema is pradziu, ten raso kuos skiriasi

QUOTE(Lolitusik @ 2012 06 15, 15:14)
Visa tema perskaiciau

Ne nu visai akla, vel pradejau skaityti is naujo ir radau...

Sveiki, aš norėjau pasiklausti kas geriau pirkti 2m mergaitei (noriu pakeisti esamą kėdutę į kitą maxi cosi) kokią kėdutę? ir ar yra tokių, kurios be pado tvdirtintusi su isofix sistema? ar tokio varianto nebūna? ačiū.
Ar tinka si kedute iskart po nesynes 0-13 kg? man kazkaip pasirode lyg per stati ji, ar vistik viskas ten gerai su gulejimu?
O gal vis tik ziurinetis ka nors is 0-18 kg kategorijos...
QUOTE(Puokste~ @ 2014 05 21, 12:32)
Ar tinka si kedute iskart po nesynes 0-13 kg? man kazkaip pasirode lyg per stati ji, ar vistik viskas ten gerai su gulejimu?
Mes sodinom iš karto po nešynės. Nepamenu, kažkur kai vaikui buvo 8 mėn ar 9 mėn. Gulima pozicija patogi, nusminga dažnai mašinoje.
Sveikos, ieškau informacijos, ar ta pati isofix baze tinka tiek 0-13, tiek 9-18 kg kedutems, ar ant skirtingų būna kedutės tvirtinamos?
QUOTE(Vi_ktorija @ 2014 07 02, 10:07)
Mes sodinom iš karto po nešynės. Nepamenu, kažkur kai vaikui buvo 8 mėn ar 9 mėn. Gulima pozicija patogi, nusminga dažnai mašinoje.
Mes irgi kazkur 8 men persodinom.
Yra 3 padetys, pasirinkite vaikui tinkamiausia

Sveikos mamytes.
gal zinote kurios kedutes didesne gulima padetis
maxi cosi priori XP ar maxi cosi priori SPS
gal zinote kurios kedutes didesne gulima padetis
maxi cosi priori XP ar maxi cosi priori SPS