Patarsiu iš savo patirties - tik nesodinkit rūtų takų pakraščiuose, ar kitose lengvai vaikams prieinamose vietose... pernai vasarą dažiau tvorelę prie kurios augo pora kelmų rūtų, tai dėmės nuo jų "sudilginimo" likę ant rankų dar ir dabar, tik sušalus tos vietos paraudonuoja. O šiaip alergija nuo jų pora savaičių buvo, supūliavo rankos iki alkūnių
skausmas suaugusiam jau sunkiai pakeliamas, pagailėkit vaikų
Išvis po to visas tas rūtas išroviau, vaikas mažas aplink sukinėjasi, o jei pačiupinės
QUOTE(otaitau @ 2008 05 23, 08:09)
Patarsiu iš savo patirties - tik nesodinkit rūtų takų pakraščiuose, ar kitose lengvai vaikams prieinamose vietose...
tas tai tikrai, alergizuoja jos labai stipriai. Aš irgi kažkada seniai dar paauglystėj pas mamą vasarą apkarpiau rūtas ir nešiau glėby išmesti dėvėdama tik maudymosi kostiumėlį, tai ant pilvo dėmės pora metų buvo
QUOTE(vida777 @ 2008 05 23, 00:28)
sita maciau pirkti - kokia grazi (irgi manau, kad silokas). Idek tolimesniu jos vystymosi stadiju foto, jei netingesi
!
Gerai įdėsiu tikrai nesunku netgi įdomu o juolab kad kitiems irgi patiko tai net savimeilę paglostė
P. S. Ko jus ten apie tą skoni taip įsijautėt
PAGALIAU PRAŽYDO MANO ŽEMAŪGIAI VILKDALGIAI !!!
QUOTE(pukučiai @ 2008 05 23, 09:36)
o mano vilkdalgiai irgi žydės ne taip prastai, kaip atrodė iš pirmo žvilgsnio ir prieš pora dienų buvau čia supanikavusi truputį.
rezgu planą chuliganą nuvažiuot į Kojelavičiaus mugę Knifofijos peiškot
QUOTE(jot.ka @ 2008 05 22, 22:11)
jei ne paslaptis kur isigijai? gal kur klaipedos apylinkese? ir kokio amziaus tas krumelis?
Aha, Klaipėdoj, prie JYSK'o.
QUOTE(otaitau @ 2008 05 23, 08:09)
Patarsiu iš savo patirties - tik nesodinkit rūtų takų pakraščiuose, ar kitose lengvai vaikams prieinamose vietose... pernai vasarą dažiau tvorelę prie kurios augo pora kelmų rūtų, tai dėmės nuo jų "sudilginimo" likę ant rankų dar ir dabar, tik sušalus tos vietos paraudonuoja. O šiaip alergija nuo jų pora savaičių buvo, supūliavo rankos iki alkūnių
skausmas suaugusiam jau sunkiai pakeliamas, pagailėkit vaikų
Išvis po to visas tas rūtas išroviau, vaikas mažas aplink sukinėjasi, o jei pačiupinės 
Aš maža būdama buvau į močiutės rūtas įpuolus
[QUOTE]Labas rytas,
mačiau, diskutavote apie lietuviškus/nelietuviškus sodus
vadinasi, latviai kaip ir lietuviai
Mini fotosesija iš gražaus parko Rygoje praeitą savaitę
Ir keletas klausimų:
1) Kas čia - pagrindiniame fone - rododendrai ar azalijos?
2) kas tas uostabus bordavas ružavai žydintis medis? Ir aš tokio noriu, tik mažesnio... o dar ir kvepėjo...

va tokie to gražaus man nepažįstamo medžio žiedai iš arčiau...
Ir keletas klausimų:
1) Kas čia - pagrindiniame fone - rododendrai ar azalijos?
2) kas tas uostabus bordavas ružavai žydintis medis? Ir aš tokio noriu, tik mažesnio... o dar ir kvepėjo...

QUOTE(jolaxus @ 2008 05 23, 10:42)
o mano vilkdalgiai irgi žydės ne taip prastai, kaip atrodė iš pirmo žvilgsnio ir prieš pora dienų buvau čia supanikavusi truputį.
Pasirodo, ten vienas toks išsišokėlis anksti žiedą iškėlė, pamanaiu, kad tik tiek tebus, o vakar geriau apžiūrėjau, ugi žiedukus turi kone visi, tik anie dar tik pradeda lįsti 
jei koks lietus neišgasdins, tai pamaitinus susipakuosiu mažių ir rausim pasižmonėt, gal šiandien kai dar darbadienis nebus sausakimša ten 
Oi tu nepanikuok jie labai apgaulingi atrodo nebus žiedų o gi pasižiūri kad jie pasislėpę tarp lapų. Kol jie iš ten išsikapanoja.
Papildyta:
QUOTE(naminuke @ 2008 05 23, 10:53)
Labas rytas,
vadinasi, latviai kaip ir lietuviai
Mini fotosesija iš gražaus parko Rygoje praeitą savaitę

Oi kaip gražu
QUOTE(damute31 @ 2008 05 22, 17:22)
Lieka paprasčiausias žalias kilimas.
Papildyta:
QUOTE(damute31 @ 2008 05 22, 17:11)
Gal kam ir nepatinka mulčas, bet man tai
Labai gražiu pas tave.
Papildyta:
QUOTE(vvandene @ 2008 05 22, 17:30)
graziu buvo foto flioksu
kaip kilimas. jus juos sejat, ar is daigeliu sodinat? ar jie daugiameciai?
Čia ne vienų metų reikalas. Iš pat pradžių pirkau, išskaidžiau, o paskui plėtėsi plėtėsi ir rezultatas visas kilimas.
QUOTE(Boružėlė @ 2008 05 23, 10:29)
Papildyta:
va flioksai Boruzeles tai
QUOTE(jot.ka @ 2008 05 22, 14:17)
o as lanksvu uzsimaniau, dabar daug kur zydi, tai tos nuo ziedu linkstancios sakos...
, noriu sklypo zonu atskyrimui panaudoti.gal kas auginat, kokie atsiliepimai, kokie pliusai, kokie minusai?
Tokį grožį turėjai omeny...jis pas mane veši

Papildyta:
QUOTE(Boružėlė @ 2008 05 23, 10:36)
Čia ne vienų metų reikalas. Iš pat pradžių pirkau, išskaidžiau, o paskui plėtėsi plėtėsi ir rezultatas visas kilimas.