Įkraunama...
Įkraunama...

Negražūs pokštai

QUOTE(dianadov @ 2006 04 06, 15:45)
Grange, miriau juokais skaitydama tavo istoriją thumbup.gif 

lotuliukas.gif aha.. man ir dabar juokinga.... ir kai iskyla tas vaizdas pries akis, tai is vis doh.gif bet tada tai buvo schmoll.gif lotuliukas.gif

beje, apie tavo istorija su "diedo trauzais.." kazka panasaus esam padare vienam klasiokui.. kai dar apie mergaites negalvojo, bet toki kieteka vaidino.. blush2.gif idejom i jo kuprine kelnaites, i knyga ikisom, kurios reikejo per sekancia pamoka...na tas issitraukia jau kai pamoka prasidejo ir salia sedejes jo bendraklasis garsiai kad prades juoktis, visi ziuri, kas cia yra, mokytoja irgi.. doh.gif o ten - ruzavos kelnaites knygoj guli.. blush2.gif oi... buvo skanaus juoko tada.. o tas vargselis kaip chameleonas spalvas keite ir bande visiems aiskinti, kad jis nezino is kur tos kelnaites atsirado.. lotuliukas.gif dar zinau vienas klasiokas pasityciodamas sako.. jo.. dar pasakysi, kad nezinai is kur vaikai atsiranda.. doh.gif
Niekas iki siol nesuzinojo, ir vargu ar suzinos, kad tai buvo mergu darbas blush2.gif
Atsakyti
nu cia tai geras biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Skaniai pasijuokiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Na beskaitydama linksmus pokštus ir man kilo noras parašyt savo istorija.Visai neseniai sugalvojam su draugėm nueit į kavine,na sumąstom,kad vistiek reiks iškrėst ka nors,nes ten vyrukai dirba,o dar flegmatiški,vienu žodžiu nusiperkam stringus ir nudrožėm.Pasėdėjom,kaip pridera,paprašom saskaitos.Atneša mums o mes apsidairėm kad nieks nematytų ir į dėjom tuos stringus lotuliukas.gif va ir prasidėjo linksmybės lotuliukas.gif .Nusineša jis juos,atsidaro,o mes vos laikomės lotuliukas.gifžiūrim kažką taresi,eit nė vienam nepatogu,siuntinėja vienas kita lotuliukas.gif mus toks juokas švelnus ima,žiūri į mane akis išvertes lotuliukas.gif laukiam kas bus,ateina abudu klausia kuri padarėt,akis įsmeigė į mane tu buvai išėjus mačiau ir nuseviai ir į dėjei blush2.gif aš pradėjau rimtai jam aiškint kad galiu parodyt,kad esu su kelnaitėm žmonys pradėjo žiūrėt jau ir blush2.gif blush2.gif darytis ėmė stiprei.Pareiškia jie kad jie tokių dalykų nepriima lotuliukas.gif mes visos juoktis pradėjom,sakau tai atnešk atgal ko lauki ar nori kad visos kelnias nuseve parodytume,kad mes su kelnaitėm lotuliukas.gif jie abu movė atgal,atnešė saskaita tai virtuvės darbuotoja lotuliukas.gif nesusipatogino vyrukai matyt.Bet dabar kai ateinam,tai nors iki ausų išsišiepe biggrin.gif ir labai atsargūs saskaitas pasiimdami,visada prie mūsų pasitikrina tongue.gif .Mokyklos laikų istorija,kai įtalka eit reikėdavo.Apsiaunu brolio treningo kelnias,,Montana'',berots taip vadinosi,apsiaunu sesers aukštakulnius su kaspinėliais pasimu kibira į tą kibirą tėvo radija kad vos tilpo,na ir į taklką iš varau,einu ir prieš kaimynas ateina sako,kur tu čia eini?sakau į talką ,kur tą radija tempi?sakau muziką klausysiu,jis mane atgal parvijo namo neleido eit,tėvam viska papasakojo o,o,o kokia pirtį man užkūrė doh.gif bet aš jam skolinga nelikau,na dabar tai net gėda prisimint blush2.gif dažnai jis tą diena man primena,kai susitinkam .
Atsakyti
dianadov thumbup.gif thumbup.gif mes iki tiek nesugalvojom : kai uliojom pas kolegę, tik paprašėm, kad vienai išrašytų pažymą, kad buvo pas jį, tas ir parašė "BUVO SU MANIMI, SU SVETIMAIS NESIVALKIOJO" ir antspaudą uždėjo...
Atsakyti
Kartą su tėčiu sugalvojom apmauti kaimynką. Padaviau tėčiui 3 litrų stiklainį, o jis tuo tarpu rinko kaimynkos telefono numerį, jai atsiliepus, jis pradėjo kalbėt į stiklainį, na kad balsas kitoks būtų. Prisuokėm, kad esam iš M1. Tuo metu vyko loterija - žaidimas "10 metų myliu M1", nu tai kaimynkai buvo strikas, kad atsiliepus, ji nepasakė to šūkio. Prie telefono pakvietė dukrą, toji pasakė šūkį, mes: "jau vėlu, atsiprašome, bet reikėjo tai pasakyti tik pakėlus tel ragelį, kai Jums skambinome, gaila, bet jūs nelaimėjote 10 000 tūkst litų?"
Žodžiu visą savaitę vargšelės graužėsi, bėdavojo visiems iš eilės kaimynams, kad pralošė. Tik po gerų poros savaičių prisipažinom, bet ir tai nepatikėjo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirta @ 2006 04 09, 11:03)
Kartą su tėčiu sugalvojom apmauti kaimynką. Padaviau tėčiui 3 litrų stiklainį, o jis tuo tarpu rinko kaimynkos telefono numerį, jai atsiliepus, jis pradėjo kalbėt į stiklainį, na kad balsas kitoks būtų. Prisuokėm, kad esam iš M1. Tuo metu vyko loterija - žaidimas "10 metų myliu M1", nu tai kaimynkai buvo strikas, kad atsiliepus, ji nepasakė to šūkio. Prie telefono pakvietė dukrą, toji pasakė šūkį,  mes: "jau vėlu, atsiprašome, bet reikėjo tai pasakyti tik pakėlus tel ragelį, kai Jums skambinome, gaila, bet jūs nelaimėjote 10 000 tūkst litų?"
Žodžiu visą savaitę vargšelės graužėsi, bėdavojo visiems iš eilės kaimynams, kad pralošė. Tik po gerų poros savaičių prisipažinom, bet ir tai nepatikėjo doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif geras... !
Prakeikciau kaimyna toki po to, uz tokius pokstus... blush2.gif
Atsakyti
Vaikinas pasakojo, kad kai buvo vaikas, su kitais draugais taip sakant prikakodavo į piniginę ir ją pamesdavo kur nors matomoj vietoj. Tada pasislėpę stebėdavo, kaip reaguos praeiviai. Vieną kartą pametė tą piniginę stoty. Sako, žiūrim, kaip pamačiusi ją iš autobuso braute braunasi moteriškė. Išlipusi puolė žiūrėti, kas gero joje, žinoma, reakcija buvo su keksmais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mildunux @ 2006 04 11, 10:16)
Vaikinas pasakojo, kad kai buvo vaikas, su kitais draugais taip sakant prikakodavo į piniginę ir ją pamesdavo kur nors matomoj vietoj. Tada pasislėpę stebėdavo, kaip reaguos praeiviai. Vieną kartą pametė tą piniginę stoty. Sako, žiūrim, kaip pamačiusi ją  iš autobuso braute braunasi moteriškė. Išlipusi puolė žiūrėti, kas gero joje, žinoma, reakcija buvo su keksmais smile.gif

fool.gif nu sakes..! Ot ko vaikai neprigalvoja! fui... Bet galiu tik isivaziduotiu zmoniu reakcija, kas randa...
Siaip, su pinigine ir as dar viena toki juoka prisiminiau.. ne as asmeniskai taip darydavau, bet kiti gatves draugai.. Pririsdavo plona siula arba taip vadinama zilka ir pamesdavo pinigine ant saligatvio.. Ir kai kas lenkdavosi paimti, ja traukdavo. Ir po to pasirodydavo ir apsimesdami skydavo, kad filmuoja VRS kamera, rodo kazkur i krumus, kad pamojuotu.. lotuliukas.gif Prisimenu kelios bobutes linkejimus visai giminei perdave... O mes zvengiam krumuose.. hihihi.gif
Atsakyti
Senokai tai buvo...sedim su bendradarbe per pietu pertrauka,ner kas veikt,telefonu pokalbiai dar buvo labai pigus ,nu ir sugalvojam paerzint viena kaimo gluseli (bendradarbes kaimyna).Surenku numeri,prisistatau tipo is televizijos laidos,berods '' Po savo stogu''tokia buvo,nu ir pradedu ,ivardiju to zmogelio pavarde,tipo,kad man ji rekomendavo to kaimo buves pirmininkas ir prisiprasau i svecius,atseit norim pafilmuoti kaip gyvena,jo visus vaikus pakalbint.Nu tas zmogelis nieko nesuprasdamas zinoma sutiko,nu bet mes tai ir nesitikejom ,kad jis prieme visa tai rimtai....Atvaro kita ryta i darba drauge,mirsta is juoko ,nu ir pasakoja,grystu sako namo kaimynu kieme verda darbas uzuolaidas skalbia,kiema sluoja,kilimus dulkina,kitam kiemo gale kaimynas kiaule skerdzia blink.gif ,suo visa gyvenima gyvenes pelkej perkeltas ant sauso smeliuko,buda naujai sukalta,na o man sako motina liepe patvori prie kaimynu kiemo nuraveti,jei kas netycia uzsuktu,o as su bernu buvau susitarus i kina eiti biggrin.gif biggrin.gif lotuliukas.gif ,taip nervai eme,bet ir pasakyt niekam nieko negaliu...ryte sako kaimynas po slipsu vis iseina i keliuka pasiziuri,niekaip sveciu nesulaukia...nu nors zmogus apsitvarke kiema,nes sako buvo apsileide....
Atsakyti
QUOTE(carvel @ 2006 04 12, 19:02)
Senokai tai buvo...sedim su bendradarbe per pietu pertrauka,ner kas veikt,telefonu pokalbiai dar buvo labai pigus ,nu ir sugalvojam paerzint viena kaimo gluseli (bendradarbes kaimyna).Surenku numeri,prisistatau tipo is televizijos laidos,berods '' Po savo stogu''tokia buvo,nu ir pradedu ,ivardiju to zmogelio pavarde,tipo,kad man ji rekomendavo to kaimo buves pirmininkas ir prisiprasau i svecius,atseit norim pafilmuoti kaip gyvena,jo visus vaikus pakalbint.Nu tas zmogelis nieko nesuprasdamas zinoma sutiko,nu bet mes tai ir nesitikejom ,kad jis prieme visa tai rimtai....Atvaro kita ryta i darba drauge,mirsta is juoko ,nu ir pasakoja,grystu sako namo kaimynu kieme verda darbas uzuolaidas skalbia,kiema sluoja,kilimus dulkina,kitam kiemo gale kaimynas kiaule skerdzia blink.gif ,suo visa gyvenima gyvenes pelkej perkeltas ant sauso smeliuko,buda naujai sukalta,na o man sako motina liepe patvori prie kaimynu kiemo nuraveti,jei kas netycia uzsuktu,o as su bernu buvau susitarus i kina eiti  biggrin.gif  biggrin.gif  lotuliukas.gif ,taip nervai eme,bet ir pasakyt niekam nieko negaliu...ryte sako kaimynas po slipsu vis iseina i keliuka pasiziuri,niekaip sveciu nesulaukia...nu nors zmogus apsitvarke kiema,nes sako buvo apsileide....

carvel, o paskui jis suzinojo, kad cia buvo tik pokstas?
Atsakyti
niu pati tokiu bajeriu nesiimu, bet viename sudalyvavus esu.... ne mano ideja buvo, tik stebetoja buvau.... veiksmas buvo kai mobilieji telefonai prabanga buvo. Pamete vienas pazystama, kitas rado... kita diena mislijam ateis ir atiduosime. bet kazkaip viskas pasisuko i ta puse, kad neatidaveme, o tik uzjauteme ir pasiuleme paskambinti savo numeriu gal kas rado atsilieps, paprasysi kad grazintu buteli nupirksi ir grazins... na esme mums buvo tas vynas..... galvojam jeigu jau nupirks tai kur bedes atiduos mums ta vyna...... kadangi mes mobiliu nei vienas neturejome jis isleke is kazkokio draugo paskambinti... drauge atsiliepe.... na ir pokalbis buvo elementarus, jo radau, kaip jums grazinti, o radybos ar bus, megstu toki vyna ir t.t. ax.gif ax.gif ..... atrodo viskas paprasta, po pietu vyna gersime jau... atleke laimingas pazystamas kad atsiras telefona, sako lekiu vyno nupirkti tai senei g.gif g.gif .... mislijam kokiai dar senei (draugei buvo apie 22 metus)... o tas tiek isijautes pasakoja jo, jo senei.... pamate kad susidomejome kad prades pasakoti "sakau ar girdi atiduodi man telefona greitai, paskui pats pasimeciau bliauti pradejo isigandusi i rageli"...... vo tada as ir neisturejau uzsizvengiau... galvojau sugadinau viska, ale jis galvoja kad labau jau juokingai pasakoja tai kad prikure doh.gif doh.gif ....... labai nepatogiai pasijuto teisybe suzinojes... beje vyno negavome ax.gif
Atsakyti