Na, pasikartosiu gal koki trecia karta, bet labai skanus ir nebrangus yra berods viksrelio morku pyragas- jo receptas temoje naminiai pyragai-2 pirmame puslapyje.

Suprantu, kad gal but tingi eit i tema ieskot, bet as labai tingiu perrasinet.
Dar labai nebrangus yra kefyro pyragas! Reikes: 2 kiausiniu, nepilna stiklinaite cukraus (arba daugiau jei norisi), stikline kefyro, na miltu tiek, kad butu grietines tirstumo tesla (na, suprantu, kad norisi pakart uz toki pasakyma, bet cia toks "nereceptinis" pyragas, tai sunku pasakyt...

stiklines tikrai reikes, o paskui det po sauksta ir ziuret), saukstelio kepimo milteliu, as dedu dziovintu slyvu dar- laaabai man patinka, bet galima ir razinu arba ko kito, galima ir be nieko.
O gaminti labai paprasta- istrinti kiausus su cukrumi, supilti kefyra, ismaisyti. Suberti miltus sumaisytus su kepimo milteliais ir sudeti miltuose pavoliotas gerybes (jei dedate). Supilti i riebalais patepta ir miltais pabarstyta forma. Kepti ~180C orkaiteje, kokias 40 min. Jei reikia ir ilgiau. Bet po pusvalandzio rekomenduoju pasiziuret, nes nuo skardos formos priklausys kiek keps. (jei pavirsiaus plotas didelis ir pyragas nestoru sluoksniu supiltas, tai gan greitai)
Nu paaiskinau kaip mokejau, tikiuosi supratot!