Ačiū

nuotraukas ir atsi;iepimus dedu ne dėl to, kad pasigirt ar pan, bet todėl, kad galbūt kažkam padės apsispręsti

nes mes važiavom primąkart ir norėjosi, kad tie sunkiai uždirbti pinigai nebūtų sumokėtu už š****, bet aš, sakyčiau, viskas atsipirko su kaupu

per tą savaitę nė karto nepagalvojau apie Lietuvą, darbą, namus, nerūpėjo indai, skalbiniai, maisto darymas, kambarių tvarkymas. Pabuvau ponia, kad ir savaitę, bet vistiek

be to, pasidarėme dvi keliones, taigi poilsis nebuvo visiškai pasyvus
QUOTE(ErnestaKaunas @ 2008 05 18, 13:19)
Cikadele, prašom dar

Aš irgi manau, kad ten kitais metais reiktų keliauti

O kaip su tais rusais ten? Nes sako, kad ten daug rusų

Aš aišku ne prieš juos, bet kaip jie save veda? Nes nuomonės skirtingos.
pagrindiniai klientai- vokiečiai ir rusai. Visgi atvažiuojančių vokiečių skaičius dvigubai viršija rusų skaičių, taigi viskas orientuota į juos

tiesa, kartais užknisadvo, nes net vaidinimų metu būdavo papliurpia kažką vokiškai ir viskas

bet gal čia todėl, kad pati vokiškai nemoku

rusų tauta yra savita, esu keliavusi šiek tiek, tai man rusai visada ,,artima dūšia", tik yra keli niunsai, kurie man nepatinka. Patekę į šį viešbutį ir patys rusai ,,priversti" elgtis gražiau ir kultūringiau. Man patiko- prie įėjimo į restoraną kabėjo tokia lentelė- nufotografuotas vyras su nusmukusia maike ir šortais ir perbraukta raudonu brūkšniu, o šalia įdėta dailiai apsirengusi šeima ir nupieštas iškeltas nykštys. Taip žaismingai parodyta, kad taip apsirengę nepageidaujami, o pasakojo, kad kituose viešbučiuose rusai, deja, net ir lietuviai ateina su maudymosi kostiumėliais ir net šlapi, ką tik išlipę iš baseino

pati esu klaipėdietė, tad vokiečių turistai man įprasti, tačiau pamačiau, kad į tą viešbutį susirinkę vokiečiai yra kitos ,,klasės"- jokių apsmukusių maikių, šortų, vakare visi ,,lengvai" pasipuošdavo, pasidažydavo ir yai suteikdavo išskirtinumo įspūdį, kas man patiko
QUOTE(Gucis @ 2008 05 18, 13:20)
o tai visa ta maista visus skanestus valgai kiek nori jokio papildomo mokescio nera

kiek girdejau kitur net ant gultu gulint turi kazka nusipirkti kad galetum guleti

na bet ir jusu pabuvotas viesbutis vertas viso sito

nemanau kad turejo nuvilti,labai grazu ziureti i fotkes

viskas nemokamai pirkti reikia tik tai, ko nori išėjęs už viešbučio

na ir dar pvz cigarų baras mokamas, papildomi užsakymai kažkokie mandresni, bet ištikrųjų nieko mandriau nereikia, nes ir taip jau viskas įpūdinga
p.s mokama yra masažai, visokie įvyniojimai ir pan, o turkiška sauna nemokamai

beje, turkai švenčia motinos dieną antrą gegužės sekmadienį, tad tą dieną moterys gavo po raudoną gvazdiką ir 25 proc. nuolaidą visoms procedūroms
Papildyta:tuo metu viešbutyje gyveno apie 100 lietuvių (įskaitant vaikus), dažniausiai su vaikais ir buvo, bet tokiais daugiau vyresniais, mūsiškė buvo beveik mažiausia, o va vokiečiai nevengia ir visai mažiukus atsivežti, berods šalia gulėjo ant gultų moteris, jos sūneliui buvo 25 dienos

atrodo
Standartinio kambario pavyzdys

nesimato priešais lovą tokių spintelių su dideliu veidrodžiu, televizorius, apačioje šaldytuvas (su pilnu baru), kairėje dar viena viengulė lova vaikui. Jei reikia, paršot registratūroj vaikiškos lovytės, puoduko- duos

seifas nemokamai- kas yra super super

nebuvo baimės dėl dokumentų, pinigų