QUOTE(Jofky @ 2008 05 27, 14:03)
Teko pabūvot šiame viešbutyje. Aš viešbučių nesureikšminu. Man svarbu kad būtu lova, kur nusiprausti ir bent porą kartų per parą duotų valgyt

Ten žinoma maitinimas vyksta ištisai, daugumas užsieniečiu ten tik ir atvažiuoja pavalgyti ir pamiegot prie baseino

Maistas ten kaip ir visur, vienodas ir kiekvieną dieną beveik tas pats. Žinoma desertų pasirinkimas platesnis nei 3* viešbučiuose ir kiekvieną vakarą būdavo po tortą. Labai gražiai ten kiek pamenu ketvirtadieniais Turkiška naktis organizuojama. Kas man ten labai patiko, tai kad kiekvieną vakarą vakarienė valgoma kieme, o per kitus maitinimus gali pasirinkti kur valgyti ar viduje ar kieme

Į pliažą veža autobusiukas. Pliažas mokomas. DJ ten nekoks buvo, bet ir viešbutis ne jaunimui skirtas, ramus, pilnas vidutinio amžiaus flegmatiškų užsieniečių

Kambariams ir personalui priekaištų jokių neturiu
Nuvažiuosit ir įvertinsit viską patys
Na, ir aš tikrai nesu išranki

Ne viešbutis man kelionėj svarbiausia - jei būtų taip, tai ir arčiau kokį super-duper rast galima

Tiesiog spirgu iš nekantrumo ir smalsumo - kas, kur, kaip, kodėl? Todėl ir labai įdomu, į kokį viešbutį papulsiu

Ir, be to, kažkaip nesinori sumokėt už 4* viešbutį, o patekt į lygio kaip 2*
Šiaip ar taip, didžiulis dėkui už įspūdžius!

Kaip supratau, gresia nutukimas

Beje, kad jau tukt, tai nor4jau paklaust, o gal ten ir ledus dalina? Nes pvz Egipte, tai nebuvo šito gėrio, o mums ledai už bet kokius tortus skanesni
Ir dar vienas klausimėlis, gal prisimeni, kiek tas paplūdimys kainuoja? Kokia ten sistema? Susimoki už valandas ar už visą dieną? Nepatyrus aš dar daug kelionėse, tai nesinori varnas šaudyt