Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija (XI tema):

QUOTE(Buzyte @ 2008 05 19, 16:30)
iskilo toks klausimas, Egipte buvau viena ausim apie tai girdejusi  blush2.gif
Kad kai isvaziuoji i kelione kurnors, pranest reikia viesbutyje, tai lauksneseli duoda su maistu  4u.gif
Gal zinote ka nors apie tai? g.gif

nežinau ar visuose, bet pas mus apačioje buvo toks šaldiklis, ten pyragėliai, sūriai, mėsytė, bandelės sudėta, pasiimi šalia padėtą pusryčių dėžutę, įsidedi, ką nori, gali pasitaisyt kavos, arbatos mirksiukas.gif nieko pranešt nereikia, šaldiklis įnešamas po vidurnakčio iki pat ryto ten būna mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Buzyte @ 2008 05 19, 16:30)
iskilo toks klausimas, Egipte buvau viena ausim apie tai girdejusi  blush2.gif
Kad kai isvaziuoji i kelione kurnors, pranest reikia viesbutyje, tai lauksneseli duoda su maistu  4u.gif
Gal zinote ka nors apie tai? g.gif

mes perni buvom 4*, tai reikėjo paprašyti iš vakaro, o ryte registratūroj atidavė mums tuos lauknešėlius bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2008 05 19, 17:00)
Buvau Marmary. Ką dar nori sužinot/ biggrin.gif

o kaip pirma karta vaziuojant normaliai marmaris?nei kemeras ka?kur apsistojus buvai,uj turiu daug klausimu bet nekankinsiu kad is kantrybes nevest lotuliukas.gif doh.gif blush2.gif minimaliai bandau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gi2lux @ 2008 05 19, 18:01)
mes ėmėm išskrendant namo  4u.gif

mes ėmė į ekskursiją, kai išvažiavome į ekskursiją 6 ryto ir išskrendant namo. Kai kita ekskursija buvo vėliau (berods 8 ryto atvažiavo autikas), tada pusryčiavome viešbutyje ir pusryčių neužsisakinėjome.
Atsakyti
QUOTE(gi2lux @ 2008 05 19, 17:01)
mes ėmėm išskrendant namo  4u.gif

tai tipo registraturoj pasaket, kad rytdienai paruoskite ir viskas, ar ten jiems aiskint kas prie ko reikia? blush2.gif
reik zinot smulkmenas, kad neapsizioplint ir gedos neturet ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gucis @ 2008 05 19, 16:05)
o kaip pirma karta vaziuojant normaliai marmaris?nei kemeras ka?kur apsistojus buvai,uj turiu daug klausimu bet nekankinsiu kad is kantrybes nevest lotuliukas.gif  doh.gif  blush2.gif minimaliai bandau blush2.gif

Tai visai nesvarbu, kur važiuot. kurortas ir Afrikoj kurortas biggrin.gif Marmaryje mažiau rusų (nors yra ten jų, bet mažiau nei Antalijos regione), kainos šiek tiek aukštesnės. Marmaris labai tinkamas aktyvesnio poilsio mėgėjams, yra ta garsioji barų gatvė, kurioje pilna klubų įvariausiam skoniui.
Atsakyti
QUOTE(Buzyte @ 2008 05 19, 17:06)
tai tipo registraturoj pasaket, kad rytdienai paruoskite ir viskas, ar ten jiems aiskint kas prie ko reikia? blush2.gif
reik zinot smulkmenas, kad neapsizioplint  ir gedos neturet ax.gif

Sausą davinį duoda jei išvažiuoji prieš pusryčius (ar į ekskursiją, ar namo išskrendi) Užsisakyti reikėjo iš vakro, tiksliau net iki pietų, nes jie matot kitaip nespės doh.gif lotuliukas.gif Registratūroj paprašai ir viskas. Bent jau pas mus taip buvo.
O sakykit Flylal dar duoda lėktuve valgyti? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meggem: 19 gegužės 2008 - 16:18
QUOTE(Smurka @ 2008 05 19, 17:07)
Tai visai nesvarbu, kur važiuot. kurortas ir Afrikoj kurortas biggrin.gif Marmaryje mažiau rusų (nors yra ten jų, bet mažiau nei Antalijos regione), kainos šiek tiek aukštesnės. Marmaris labai tinkamas aktyvesnio poilsio mėgėjams, yra ta garsioji barų gatvė, kurioje pilna klubų įvariausiam skoniui.

tongue.gif tongue.gif suprantu bet koks jau kurortas yra kurortas nu gi baik blush2.gif lotuliukas.gif tongue.gif
o tai kodel jus visos vis minit tuos rusus nesuprantu,ka jie bloga daro g.gif blink.gif
jo apie ta klubu baru gatve zinau,minejo man.pernai drauge buvo,siemet vel vaz nes sake patiko naktinis gyvenimas ten labai lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(meggem @ 2008 05 19, 17:15)
Sausą davinį duoda jei išvažiuoji prieš pusryčius (ar į ekskursiją, ar namo išskrendi) Užsisakyti reikėjo iš vakro, tiksliau net iki pietų, nes jie matot kitaip nespės  doh.gif  lotuliukas.gif Registratūroj paprašai ir viskas. Bent jau pas mus taip buvo.
O sakykit Flylal dar duoda lėktuve valgyti?  biggrin.gif

Flylal kai skridom i egipta gavom sausa davini, arbatos, kavos, sulciu, limonado 4u.gif I Egipta skridom 8 val, tai 2 kartus dave valgyt, tikiuosi si kelione bus labiau nusisekus, nei visur isgarsejes skrydis i Egipta doh.gif

O jei isvaziuoji namo ar i kelione iki piet, tai jau nebeduoda davinio viesbuty? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gucis @ 2008 05 19, 16:18)
tongue.gif  tongue.gif suprantu bet koks jau kurortas yra kurortas nu gi baik blush2.gif  lotuliukas.gif  tongue.gif
o tai kodel jus visos vis minit tuos rusus nesuprantu,ka jie bloga daro g.gif  blink.gif
jo apie ta klubu baru gatve zinau,minejo man.pernai drauge buvo,siemet vel vaz nes sake patiko naktinis gyvenimas ten labai lotuliukas.gif

Man jie nieko blogo nepadarė. Be daug kas skundėsi jų triukšmingumu ir kitais trūkumais biggrin.gif

Nebesivažinėju aš į tarptautinius kurortus. Noriu būt vienintelė blondinė visame mieste blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(audrajaz @ 2008 05 19, 14:23)
Aš pernai buvau mirksiukas.gif , žiurint, kas tave domina g.gif

o valio! drinks_cheers.gif nagi patark,ar verta si viesbuti rinktis?ar svarus ir neseno stovio kambariai,ar su balkonu,vaizdu i jura?ar geras ir ivairus maistas?ar gera vieta?ar "skaudus"pliazas?geri mano klausimukai,ka?nu bet cia tai,kas man idomu biggrin.gif aciu! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gucis @ 2008 05 19, 16:35)
blondine smurka tongue.gif  tongue.gif  biggrin.gif
o marmari kuriam viesbuty gyvenai 4u.gif jei pameni aisku mirksiukas.gif

Agean park su AI. Verta buvo važiuoti tik dėl to, kad buvo super paskutinės minutės pasiūlymas, mokėjom tik 840 litų už viską. Jei tektų mokėti tikrą kainą nevažiuočiau. Personalo požiūris į klientą - žemiau kritikos ribos, nors pats viešbutis normalus, o jo dislokacijos vieta - labai gera.

Viskas bus gerai, nesinervink mirksiukas.gif Kai tu važiuosi į Turkiją 11-tą kartą ir tu galėsi pasirinkt vietą, kur blondinių mažiausiai biggrin.gif
Atsakyti