Įkraunama...
Įkraunama...

Leukocitai tepinelyje

Laba diena,

Esu 26 sav. nescia. Pries savaite pajutau niezuly lytiniuose organuose, tarsi buciau pasigavus koki grybeli ar dar kokia "zaraza". Mane priziurinti akusere paeme tepineli ir siandien gavau atsakyma, kad grybelio nei kitokios bacilos nera, taciau yra daug leukocitu. Aisku nieko "tolkom" nepaaiskino (tipo nesciosioms kartais pasitaiko), tik dave siuntima pas ginekologe. O pas ja taloneli gavau tik po 10d. doh.gif

Tai dabar ir nezinau, ar cia kas nors pavojingo (gal eiti kur privaciai?) ar ramiai laukti tas 10 dienu g.gif

Gal kam buvo tokiu bedu? Pasidalinkit patirtim 4u.gif

Is anksto dekoju uz atsakymus
Atsakyti
Man nėštumo pradžioje jau rado daugiau leukocitų,tai teko vartoti žvakučių. Manau tai rodo kažkokią infekciją. Jei būtų labai blogai nusiųstų manau tiesiai pas gydytoją.
Atsakyti
Aciu uz pirmaji atsakyma 4u.gif

Vakar pati kiek radau info, tai tie leukocitai lyg turetu rodyt kad yra kazkoks uzdegimas blink.gif Siaip tai man jau nuo 11sav. atsirado diegliuku kiausidziu srityje, bet gine sake nieko baisaus, taip gali buti. Taciau paskutines pora dienu tie diegliukai tapo tokie ilgiau uzsitesiantys ir labiau maudziantys nei diegiantys doh.gif
Turbut pirmadieni reiks pasiskambint ginei tiesiogiai ir pasiklaust ka daryt. Jei jau cia kas nors negerai, tai gal ir be talonelio priims g.gif
Atsakyti
QUOTE(Brigitte @ 2008 05 17, 10:25)
Aciu uz pirmaji atsakyma  4u.gif

Vakar pati kiek radau info, tai tie leukocitai lyg turetu rodyt kad yra kazkoks uzdegimas  blink.gif Siaip tai man jau nuo 11sav. atsirado diegliuku kiausidziu srityje, bet gine sake nieko baisaus, taip gali buti. Taciau paskutines pora dienu tie diegliukai tapo tokie ilgiau uzsitesiantys ir labiau maudziantys nei diegiantys  doh.gif
Turbut pirmadieni reiks pasiskambint ginei tiesiogiai ir pasiklaust ka daryt. Jei jau cia kas nors negerai, tai gal ir be talonelio priims  g.gif

Patarciau kreiptis konsutacijos. Ir butina pakartoti tyrima- kartais leukocitu padideja nes jie tiesiog patenka su isskyromis - o cia buna kai netvarkingai paimtas slapimo meginys.
Atsakyti
s prisiprasiau pati kad paimtu tepineli is maksties mokamai, tai rado leukocitu, sake dengia visa regejimo lauka, klausiau ka riskia, pasake kad uzdegima, israse zvakuciu macmiror 500, tikiuosi praeis tas uzdegimas, siaip kazkokio blogumo nejauciau, bet kiausides gal truputi paskaudena ir tokie lyg diegliukai buna g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jureka @ 2008 06 14, 14:19)
s prisiprasiau pati kad paimtu tepineli is maksties mokamai, tai rado leukocitu, sake dengia visa regejimo lauka, klausiau ka riskia, pasake kad uzdegima, israse zvakuciu macmiror 500, tikiuosi praeis tas uzdegimas, siaip kazkokio blogumo nejauciau, bet kiausides gal truputi paskaudena ir tokie lyg diegliukai buna  g.gif

laba, na man apie leukocitus nieko nesake kai eme tepineli, tik, kad infekcija-grybelis yra .. israse zvakute nusipirkt ir sako praes, bet jau 2 dienos po zvakutes panaudojimo ir diegliukas nepraeina verysad.gif nors isskyru lyg ir sumazejo, nes pries taibuvo laaaaaabai daug blink.gif ....as galvoju gal geriau dar koki slapimo tyrima pasidaryt reikia nueit, gal koks slapimo taku uzdegimas yra .. nes man tie diegliukai nepatinka g.gif .. pvz buna kad nakti labai kietai miegu rolleyes.gif ir nenueinu i tualeta, tai ryte jau begu tada doh.gif sakau va tas uzlaikymas gal ir nera gerai, gal kokia slapimo takuose infekcija atirado g.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės,
man vakar šlapime rado labai daug leukocitų g.gif . Mano ginė atostogauja, o šita kuri vietoj jos nugąsdino verysad.gif , kad čia gali būti blogai su inkstais. Liepė pasikartoti šlapimo tyrimą ir tada jau eiti pas šeimos gydytoją ir vis klausinėjo ar nepagausėjo išskyru ir ar jaučiu mažiuko judesius. Bet man išskyrų nepagausėjo, mažiukas irgi juda kaip ir anksčiau. Kai pasidariau pakartotinai tyrimą tai jau jokių leukocitų nebebuvo. Kai nuėjau pas teurapeutą tai išrašė ehoskopiją inkstam ir skydliaukei unsure.gif. Pati aš jaučiuosi gerai, gal kam panašiai buvo ir kaip manot ar nepakenks mažiukui tokios dažnos ehoskopijos doh.gif.
Atsakyti
QUOTE(Irmutė @ 2008 08 21, 10:26)
Sveikos mamytės,
man vakar šlapime rado labai daug leukocitų  g.gif . Mano ginė atostogauja, o šita kuri vietoj jos nugąsdino  verysad.gif , kad čia gali būti blogai su inkstais. Liepė pasikartoti šlapimo tyrimą ir tada jau eiti pas šeimos gydytoją ir vis klausinėjo ar nepagausėjo išskyru ir ar jaučiu mažiuko judesius. Bet man išskyrų nepagausėjo, mažiukas irgi juda kaip ir anksčiau. Kai pasidariau pakartotinai tyrimą tai jau jokių leukocitų nebebuvo. Kai nuėjau pas teurapeutą tai išrašė ehoskopiją inkstam ir skydliaukei  unsure.gif. Pati aš jaučiuosi gerai, gal kam panašiai buvo ir kaip manot ar nepakenks mažiukui tokios dažnos ehoskopijos  doh.gif.

Echoskopijos tai, kiek zinau, tikrai nepakenks smile.gif Man pries pora savaiciu irgi rado slapime leukocitu, po tyrimu pasirode, kad tai del nedideles maksties infekcijos: gardnerela, ar kaip ten vadinasi. Dave kremo, sake, kad nieko baisaus.
Atsakyti
4u.gif Labutis,o sakykit kaip man suprast tai kad ir man rasta leukocitu slapime,bet nedaug,bet tuo paciu metu yra uzdegimas maksties.Tai gal kaip nors papuole tie leukacitai i slapima butent is maksties? g.gif g.gif Dar nesupratau kai pasake kad gydit maksties uzdegima tik nuo 12tos savaites g.gif Tai ta laika ir rodys slapime yuos leukocitus?Dieve kaip sunku perprast viska,man ti tikrai neaisku blush2.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(treks @ 2008 08 27, 10:46)
4u.gif Labutis,o sakykit kaip man suprast tai kad ir man rasta leukocitu slapime,bet nedaug,bet tuo paciu metu yra uzdegimas maksties.Tai gal kaip nors papuole tie leukacitai i slapima butent is maksties? g.gif  g.gif Dar nesupratau kai pasake kad gydit maksties uzdegima tik nuo 12tos savaites g.gif Tai ta laika ir rodys slapime yuos leukocitus?Dieve kaip sunku perprast viska,man ti tikrai neaisku blush2.gif  g.gif

man irgi slapime rado per daug leukocitu, bet tai susije su tuo, kad man diagnozavo pienlige, ir matyt pateko siek tiek isskyru i slapima, todel ir rodo mirksiukas.gif bent man taip gydytoja aiskino
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iewuzze: 27 rugpjūčio 2008 - 09:54
Man ir taip buvo. Išrašė kažkokių žvakučių ir viskas susitvarkė.
Atsakyti
mamytes kai slapime daug leikocitu ar is vis ju yra prasikit daryti slapimo pasieli. mano gyd., i tai nekreipe demesio mano mazite uzsikrete per nestuma sepsiu ir antra gyvenimo para mire nuo jo. bash.gif nekenciu dabar sios gyd., kad pro pirstus ziurejo i mano tyrimus
Atsakyti