Įkraunama...
Įkraunama...

Leukocitai tepinelyje

QUOTE(braske83 @ 2008 12 03, 23:09)
mamytes kai slapime daug leikocitu ar is vis ju yra prasikit daryti slapimo pasieli. mano gyd., i tai nekreipe demesio mano mazite uzsikrete per nestuma sepsiu ir antra gyvenimo para mire nuo jo. bash.gif  nekenciu dabar sios gyd., kad pro pirstus ziurejo i mano tyrimus

siaubas, uzjauciu.na ir gydytojai. pas mane rado daug leukocitu, israse zvakuciu. zvakutes nepadeda. dabar toks niezulys atsirado, kad isprotet galima. o sako cia nuo depiliacijos matyt. savo iniciatyva kita sav uzsirasiau i santariskiu dermo skyriu kad paimtu visus paselius ir tepinelius. nes tikrai baisu darosi....
Atsakyti
o tai cia ta niezejima turbut labai lengvai galima su pienlige sumaistyti? unsure.gif
as kazkaip pajauciau, kad prasidejo kazkoks nipratsas niezulys, prisiskaiciusi apie pinlige pasiskambinau gydytojai (nes iki vizito dar buvo ohoho kiek laiko) pasisakiau, kad itariu pienlige tai israse zvakuciu...
niezulys dingo....
o kaip zinot dabar ar tikrai visas gerai?
cia pastebejau, kad velesniame nestume taip buna ar gali ir pradzioje buti?
g.gif
Atsakyti
Sveikutes man irgi rado leukopcitu slapime. Israse zvakuciu Macmiror bet kadangi as pati jauciuosi gerai jokiu pakitimu nepastebiu tai tikriausiai nesidesiu tu zvakuciu. Siaip pasikonsultavusi su kitais gydytojais paaiskino kad galima naudoti galima ir nenaudoti kadangi vaisiui tai nekenkia. O kadangi man jau paskutines savaites tai manau kam ten detis viska kas reikia ir ko nereikia doh.gif
Atsakyti
man ir rado liaukocitu tepinelyje, bet nei grybelio, nei dar kokio blogio nebuvo,tai gydytoja sako, kad nereikia nieko naudoti, tai ir nusiraminau smile.gif
Atsakyti
man taip pat paimė tepinėlį, dabar gavau rezultatus.
ir galvoju
leukocitų rašo norma iki 10 regimajam lauke, o pas mane 10-15-20 , parašyta prie rezultatų.
epitelio ląstelės 3 , nors norma iki 2
ir kita - lactobacilus 2b.

nežinau ką daryi, pas gydytoją einu tik už 2 sav.
esu 6 sav. neščia.
Atsakyti
QUOTE(dangerele @ 2013 01 29, 12:56)
man taip pat paimė tepinėlį, dabar gavau rezultatus.
ir galvoju
leukocitų rašo norma iki 10 regimajam lauke, o pas mane 10-15-20 , parašyta prie rezultatų.
epitelio  ląstelės 3 , nors norma iki 2
ir kita - lactobacilus 2b.

nežinau ką daryi, pas gydytoją einu tik už 2 sav.
esu 6 sav. neščia.

*eit privačiai
*eit be eilės, į gydytojos darbo laiko pabaigą
Atsakyti
Gal galite kas pakomentuoti kraujo tyrimo rezultatus:
WBC-13,9
GRA-11,2
LYM%-14.7
GRA%-80.9

Laukiuosi 20 savaite.
Atsakyti