QUOTE(renatyte.r @ 2009 01 05, 11:26)
Aš esu patenkinta daugkartinėmis sauskelnėmis, bet, manau, kad jas atidėsiu į šoną. Vaikutis storai suvystomas, žiūriu, kad dar nesivarto, nors jau 4.5 mėn.

.
Savaitę panaudojau vienkartines sauskelnes, tai kaip kitas vaikas - laisvę gavo: labiau kojas kilnoja, daug aktyvesnė, ne tokia sukaustyta.
Mano irgi vėlai pradėjo vartytis, gal 5mėn, o visa kita raida kaip iš vadovėlio. Jei neramu, galit palaukt iki 6 mėn, tada jau ne tik vartysis, bet ir sėdės. Nors verstis šiaip ar taip išmoks, čia tik laiko klausimas, nepergyvenkit
QUOTE(Monika @ 2009 01 05, 11:28)
Nesuprantu, kas ne taip - tiek medvilninės, tiek bambukinės sauskelnės po vieno sysiuko kiaurai įkloto sušlampa, gaila vaiką šlapią laikyt. Gal dėl to, kad tik porą kart skalbtos? Neįsivaizduoju, kai tokias nakčiai dėt - ko gero, ryte net čiužinys peršlapęs būtų. Daug patogogiau su aprišamu vystyklu - įdedu medvilninį vystykliuką, po sysiuko pakeičiu.
Dar po poros skalbimų turėtų geriau sugerti. Jei nenorit kad vaikas jaustų drėgmę, galit įdėti įklotukus iš poliesterio, vaiko odelė bus sausa. Nors mum sauskelnės vistiek po kiekvieno pasišlapinimo kiaurai peršlama, tai man svarbiau, kad odai būtų sausa (dėl to poliesterinio įkloto) ir kad iš išorės nešlaptų - uždedu vilnones kelnytes.
QUOTE(Vaizele @ 2009 01 05, 16:35)
Beje, dėl tų ekologiškų moltex, niekas nieko nežinot dėl drėgmę sugeriančio želė?
Lietuvoj tik Tushies yra be želė.
Bet moltex vistiek dermatologų patikrintos, išvada - draugiškos odai, tai gal nepergyvenk

nors mum jos visai netinka, galiu tik vieną kart per dieną uždėt, kai į lauką vedu, jei dažniau, tai iškart raudonas užpakalis