Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus gimdymo namai (VGN)

QUOTE(Lenocka @ 2008 09 08, 11:44)
Sveikos, mamytės. 4u.gif
Planuoju ir aš gimdyti VGN. Gal kas gimdė pas akušerę Lilija?  g.gif Nes man ją rekomendavo. Kokie atsiliepimai? Ar ji "mėgsta $"? unsure.gif

man rodos ji buvo per mano gimdyma g.gif tokia mazute rudais plaukais. Jei cia ta pati, tai superine akusere thumbup.gif pries gimdyma, kai tik atejomi gimdykla, mums su MB atnese zurnalu paskaityti apie vaiko auginima lotuliukas.gif kas liecia pinigelius, tai ji labai santuriai ir mandagiai padekojo, kai davem 200 Lt, bet is veido nesimate jokio reikalavimo duoti pinigu rolleyes.gif nu tikiuosi cia ta pati doh.gif blush2.gif
Atsakyti
AČIŪ, Tomassella. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Juna08 @ 2008 09 15, 13:24)
Oficialiai už epidūrą nereikėjo mokėti.

O ne oficialiai?Nes tikrai kitoms reik susimoket blush2.gif .Nesuprasi kaip is tikruju turi buti. doh.gif.Draugei gydytoja pasake,kad nemokamai daro epidura tik esant butinybei,o gimdyt galima ir be jo,tipo tai nera butinoji pagalba,pakentesi ir pagimdysi doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liutukeee: 15 rugsėjo 2008 - 13:51
O as net nezinau ar tartis su kokia nors gydytoja arba akušere doh.gif gal kai jau nuvez gimdyti tada ir duos vyras tai akušeriai kuria priims gimdymą unsure.gif Ir nežinau ar prašyti,kad įleistu epiduros ar kažko panasaus unsure.gif Ką jus galit patarti tartis ar ne ir del epiduros? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamyte-Julia @ 2008 09 15, 14:48)
O as net  nezinau ar tartis su kokia nors gydytoja arba  akušere  doh.gif  gal kai jau nuvez gimdyti tada ir duos vyras tai akušeriai kuria priims gimdymą  unsure.gif Ir nežinau ar prašyti,kad įleistu epiduros ar kažko panasaus  unsure.gif    Ką jus galit  patarti tartis ar ne ir del epiduros?  ax.gif

Visos mes skirtingos ,visi gimdymai skirtingi,skausmai irgi.Gal tau net neskaudes(juk buna ir taip),gal pagimdysi labai greitai-tai ir nereiks epiduro.Matysi pagal situacija mirksiukas.gif .Nieko negali zinot is anksto.
Atsakyti
Mergaitės, ar Tizengauzų ir Kovo 8 yra tos pačios lygoninės? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lenocka @ 2008 09 08, 12:44)
Sveikos, mamytės. 4u.gif
Planuoju ir aš gimdyti VGN. Gal kas gimdė pas akušerę Lilija?  g.gif Nes man ją rekomendavo. Kokie atsiliepimai? Ar ji "mėgsta $"? unsure.gif

QUOTE(Lenocka @ 2008 09 12, 11:41)
Tai ar gimdė kas nors pas Lilią? g.gif

Aš prieš mėnesiuką gimdžiau su Lilija. Nesitarėm, tiesiog užtaikėm ant jos pamainos. Savo darbą atliko puikiai. Beje, ji - vidutinio ūgio, šviesintais plaukais, simpatiška moteris. Ar "mėgsta $" - nežinau. Gal ir tikėjosi po visko tos padėkos finansine išraiška, bet kad mes tokie neduodantys, tai ir nedavėm nieko ax.gif Jokių užuominų iš jos pusės nesulaukėm, jeigu ką mirksiukas.gif Arba buvom tokie nesupratlyvi ir nepastebėjom lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lenocka @ 2008 09 15, 16:32)
Mergaitės, ar Tizengauzų ir Kovo 8 yra tos pačios lygoninės? g.gif

Taip tos pacios.
Papildyta:
Iškilo dar toks klausymas jeigu įleidžia epidura nejauti visu skausmu,o kaip gi po to kai praeina vaistu poveikis gal skausmai kokie nors atsiranda? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamyte-Julia @ 2008 09 15, 16:56)
Taip tos pacios.
Papildyta:
Iškilo dar toks klausymas jeigu įleidžia epidura nejauti visu skausmu,o kaip gi po to kai praeina vaistu poveikis gal skausmai kokie nors atsiranda?  ax.gif

Savo tris vaikus gimdžiau be jokių nuskausminamųjų, bet kiek teko girdėt, likus porai cm iki visiško atsidarymo, epidūro nebenaudoja, o tuomet ir pajauti visą "smagumą". Iš patirties žinau, kad paskutinis pusvalandis/valanda - skausmingiausi. Tad ar verta tą epidūrą naudot? Na, nebent skatina oksitocino pagalba...
Atsakyti
QUOTE(Ninna_Ricci @ 2008 09 15, 18:07)
Savo tris vaikus gimdžiau be jokių nuskausminamųjų, bet kiek teko girdėt, likus porai cm iki visiško atsidarymo, epidūro nebenaudoja, o tuomet ir pajauti visą "smagumą". Iš patirties žinau, kad paskutinis pusvalandis/valanda - skausmingiausi. Tad ar verta tą epidūrą naudot? Na, nebent skatina oksitocino pagalba...

Tai o daktarai patys siūlo nuskausminamus ar reikia prašyti? Nes kai gulėjau VGN merginai labai skaudėjo nugara 3 naktis kankinosi ir niekas nepasiūlę jai nuskausminamųjų blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamyte-Julia @ 2008 09 15, 18:43)
Tai o daktarai patys siūlo nuskausminamus ar reikia prašyti? Nes kai gulėjau VGN merginai labai skaudėjo nugara 3 naktis kankinosi ir niekas nepasiūlę  jai nuskausminamųjų  blink.gif

Kai atvykau į GN gimdyt trečią vaikutį, manęs gimdykloj akušerė paklausė, ar norėsiu nuskausminimo. Bet prieš tai abu kartus nieks neklausė, o aš neprašiau.
Kiek žinau, tai yra ribos nuo kiek iki kiek kaklelio atsidarymo galima naudot epidūrą pavyzdžiui. Jei neklystu, nuo 5 iki 8 cm... Tai čia gimdant. O kitais atvejais, pvz po gimdymo, man buvo pasiūlytos žvakutės diclofenac nuo skausmo, jei labai skausmingai trauktųsi gimda. Ir siuvant po dukros gimimo buvo kažkokia vietinė nejautra panaudota. Žodžiu, nuskausmina paprastai, jei reikia.
O ta mergina gal niekam nieko nesakė? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ninna_Ricci @ 2008 09 15, 19:13)
Kai atvykau į GN gimdyt trečią vaikutį, manęs gimdykloj akušerė paklausė, ar norėsiu nuskausminimo. Bet prieš tai abu kartus nieks neklausė, o aš neprašiau.
Kiek žinau, tai yra ribos nuo kiek iki kiek kaklelio atsidarymo galima naudot epidūrą pavyzdžiui. Jei neklystu, nuo 5 iki 8 cm... Tai čia gimdant. O kitais atvejais, pvz po gimdymo, man buvo pasiūlytos žvakutės diclofenac nuo skausmo, jei labai skausmingai trauktųsi gimda. Ir siuvant po dukros gimimo buvo kažkokia vietinė nejautra panaudota. Žodžiu, nuskausmina paprastai, jei reikia.
O ta mergina gal niekam nieko nesakė? g.gif

Sake bet vaistuku juokiu nadave.
Atsakyti