Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus gimdymo namai (VGN)

QUOTE(Kipsiuke @ 2008 10 03, 21:45)
Man idomu su tais iklotais ir triusikeliais su gumom, ka geriau rinktis, kiek reiktu tureti, kas patogiau, o gal reik ir to ir to? kazkaip net nelabai prisimenu, bet berods smarkiai kraujavau tik pirma diena ir su vienu, ir su antru g.gif
Beje, kaip po gimdymo su tom nuskausminamom zvakutem sioje ligonineje (ar duoda), nes bent jau man labai skaudejo, kai gimda traukesi, net asaros savaime akyse pasirodydavo  verysad.gif  o gal ju pirkt vaistinese yra, ir kaip jos vadinasi gal zinot ax.gif

Tarakonų nemačiau unsure.gif blink.gif
aš buvau nusipirkus ir sunaudojau 2 Diclofenak-ratiopharm 100
Atsakyti
merginos, o kiek ten tu pagerintu palatu yra? kai psuprantu, ju uzsibookinti neimanoma? smile.gif ar tikrai gali ir tevelis nakvoti kartu? tik pirma para ar ir dar po to?
Atsakyti
QUOTE(kitisan @ 2008 10 04, 20:46)
merginos, o kiek ten tu pagerintu palatu yra? kai psuprantu, ju uzsibookinti neimanoma? smile.gif ar tikrai gali ir tevelis nakvoti kartu? tik pirma para ar ir dar po to?

Kiek as zinau negali rezervuoti is anksto schmoll.gif ir tikrai gali vyras nakvoti ir ne viena nakti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kitisan @ 2008 10 04, 19:46)

Jei tiksliai žinai kada vaikelis pasibels g.gif gali rezervuotis tongue.gif lotuliukas.gif

Jei nebus daug gimdyvių ir bus laisva pagerinta palata, gali tikėtis , kad tėvelis galės nakvoti kartu wub.gif
Atsakyti
Man kilo toks klausymas gal ne į tema bet manau patarsit. Ką daryti jeigu vandenis arba sąrėmiai prasidės namie o to metu busiu viena,nes vyras dirba kartais iki vakaro o kartais anksti grista.Tai klausimas toks: kviestis taxį ir varyt į VGN ar ka daryt? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamyte-Julia @ 2008 10 05, 17:24)
Man kilo toks klausymas gal ne į tema bet manau patarsit. Ką daryti jeigu vandenis arba sąrėmiai prasidės namie o to metu busiu viena,nes vyras dirba kartais iki vakaro o kartais anksti grista.Tai klausimas toks: kviestis taxį ir varyt į VGN ar ka daryt?  4u.gif

Kvieskis greitaja pagalba mirksiukas.gif ,jie irgi turi nuvezti.
Atsakyti
Man kilo toks klausymas gal ne į tema bet manau patarsit. Ką daryti jeigu vandenis arba sąrėmiai prasidės namie o to metu busiu viena,nes vyras dirba kartais iki vakaro o kartais anksti grista.Tai klausimas toks: kviestis taxį ir varyt į VGN ar ka daryt?  4u.gif

butinai greitaja kviesk.. jie privalo tave nugabent i gimdykla.. tik klausima, kur gabens.. ar i tavo pasirinkta, tai nzn...

as irgi turiu viena klausima nelb i tema. kaip manot, ar imanoma, tartis gimdyti VGne, bet "pasikviesti" gimdymo priimti savo gydytoja, kuris dirba antakalny? gal taip jau yra kam buve? nes antakalnio gimdyklose man pasidare svelniai tariant baisoka.. be to remontai visokie..
Atsakyti
QUOTE(kitisan @ 2008 10 05, 22:02)
butinai greitaja kviesk.. jie privalo tave nugabent i gimdykla.. tik klausima, kur gabens.. ar i tavo pasirinkta, tai nzn...

as irgi turiu viena klausima nelb i tema. kaip manot, ar imanoma, tartis gimdyti VGne, bet "pasikviesti" gimdymo priimti savo gydytoja, kuris dirba antakalny? gal taip jau yra kam buve? nes antakalnio gimdyklose man pasidare svelniai tariant baisoka.. be to remontai visokie..

Sveikutes 4u.gif

O tu gal tiesiai sviesiai pasikalbek su savo gydytoja. Juk jos ,,verda" toje aplinkoje ir tikrai geriau uz bet ka zino kas kaip ir kur 4u.gif
Papildyta:

Tokiu atveju kviesk tik greitaja, nes taksistas gali ir pabegti, pamates tave... 4u.gif 4u.gif O greitoji ir saugiau, ir ramiau tau paciai bus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Liutukeee @ 2008 10 05, 21:35)
Kvieskis greitaja pagalba  mirksiukas.gif ,jie irgi turi nuvezti.

Tik įdomu ar jie nuvež mane į VNG, man kilo mintys paskambint į greitąją ir paklaust ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamyte-Julia @ 2008 10 06, 08:18)
Tik įdomu ar jie nuvež mane į VNG, man kilo mintys paskambint į greitąją ir paklaust  ax.gif

Kai mano drauge gimde, tai greitosios medike paklause kur ji nori gimdyti. Manau jei pasakysi, kad gimdysi VGN ten ir nuves 4u.gif

As tai buciau vyra kvietus, jei butu namie nubege vandenys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kitisan @ 2008 10 05, 21:02)

Tikrai negalima schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(svikte @ 2008 10 06, 11:58)
Kai mano drauge gimde, tai greitosios medike paklause kur ji nori gimdyti. Manau jei pasakysi, kad gimdysi VGN ten ir nuves  4u.gif

As tai buciau vyra kvietus, jei butu namie nubege vandenys  biggrin.gif

na as is pirmo vyrui skambinsiu lotuliukas.gif jeigu gales atvarys ir pats nuvez o jeigu negales doh.gif bet manau gales nes visgi jo nestuke.gif prasysis i gimdykla lotuliukas.gif
Atsakyti