Įkraunama...
Įkraunama...

Ciklamenai

Su moters diena 4u.gif , kad šitas vaizdas kada nors taptu realybe ax.gif iš kurio gryžtume pilnomis rankomis ciklamenu 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Labai grazios geles, padovanojom mamai baltai zydincia, dabar ir pati dairausi tokios
Atsakyti
Viskas,numire mano abu ciklamenai blink.gif verysad.gif Dar paliksiu,bet nelabai panasu,kad kada atsigaus verysad.gif verysad.gif Negi jie dabar miegos?
Atsakyti
QUOTE(daugvaikuciu @ 2009 03 22, 01:27)
Viskas,numire mano abu ciklamenai blink.gif  verysad.gif Dar paliksiu,bet nelabai panasu,kad kada atsigaus verysad.gif  verysad.gif Negi jie dabar miegos?

Užuojauta. Didžiuosius sunku išsaugoti.
Mažieji mini atsparesni. Pas mane jau brandina ivairių spalvų sėklytes (raudonas, baltas, violetinis). Galėsiu pasiūlyti norinčioms.
Atsakyti
Skaičiau,kad jūs laistot savo ciklamenus į lėkštelę.Bet aš prisiklausius vienos gėlininkės patarimų į vazono dugną persodindama įdėjau jūros putos.Ir jei lieju į lėkštelę,tai vanduo nesusigeria.O kai lieju tiesiai į vazoną .po kiek laiko taip gražiai visi nusvirę žiedeliai pakyla. thumbup.gif thumbup.gif .Ar visgi yra didelis pavojus,kad supus mano svogūnas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(milereta @ 2009 03 22, 09:42)
Užuojauta. Didžiuosius sunku išsaugoti.
Mažieji mini atsparesni. Pas mane jau brandina ivairių spalvų sėklytes (raudonas, baltas, violetinis). Galėsiu pasiūlyti norinčioms.

as tikrai noresiu seklyciu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(emma @ 2009 03 22, 13:49)
Skaičiau,kad jūs laistot savo ciklamenus į lėkštelę.Bet aš prisiklausius vienos gėlininkės patarimų į vazono dugną persodindama įdėjau jūros putos.Ir jei lieju į lėkštelę,tai vanduo nesusigeria.O kai lieju tiesiai į vazoną .po kiek laiko taip gražiai visi nusvirę žiedeliai pakyla. thumbup.gif  thumbup.gif .Ar visgi yra didelis pavojus,kad supus mano svogūnas? g.gif

o kokia funkcija atlieka ta juros puta? g.gif
Atsakyti
Sakė,kad jūros puta labai gerai,kaip drenažas.
Atsakyti
QUOTE(emma @ 2009 03 22, 14:49)
Skaičiau,kad jūs laistot savo ciklamenus į lėkštelę.Bet aš prisiklausius vienos gėlininkės patarimų į vazono dugną persodindama įdėjau jūros putos.Ir jei lieju į lėkštelę,tai vanduo nesusigeria.O kai lieju tiesiai į vazoną .po kiek laiko taip gražiai visi nusvirę žiedeliai pakyla. thumbup.gif  thumbup.gif .Ar visgi yra didelis pavojus,kad supus mano svogūnas? g.gif

Manau ne. Didiesiems ciklamenams gal ir geriau taip - pabandysiu ir as taip padaryti su vienu.
Atsakyti
Siandien man svente - mano ciklamenas, kuri jau buvau apraudojus, lapeli isleido 4u.gif Daugiau kaip pries menesi maniau, kad jau baigesi. Net kita nusipirkau... O siandien - stebuklas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rsc @ 2009 03 28, 17:30)
Siandien man svente - mano ciklamenas, kuri jau buvau apraudojus, lapeli isleido 4u.gif  Daugiau kaip pries menesi maniau, kad jau baigesi. Net kita nusipirkau... O siandien - stebuklas bigsmile.gif

Labai smagu sulaukus gyvybes kurios nesitikejai thumbup.gif
Prasom parodyti naujaja gelyte mirksiukas.gif
Vakar kaune savanoriu maximoj visi ciklameni buvo po 5.99 thumbup.gif , tai viena sau pasidovanojau ax.gif . Ryt ikelsiu nuotraukyte.
Atsakyti
Noriu jūsų patarimo.Maniškio ciklameno kai kurie lapai pamažu gelsta.Bet mažiukai ,kur ataugdinėja iš apačios -žali.Tai čia viskas normalu,ar pūna mano ciklamenas? Auginu pirmą ciklameną,tai dar nelabai susigaudau. 4u.gif
Atsakyti
Manau nepūna. Viskas taip ir turi buti. Pas maniškius ir tas pat.
Atsakyti