Įkraunama...
Įkraunama...

Darželiai, mokyklos Airijoje

Jei kam reikia lietuvisko vaiku darzelio galway galiu pasiulyti viena.Rasykit i az atsiusiu nr ir darzelio numeriuka.Pati savo mazaji i ji leidziu ir tikrai juo patenkinta.Vyresnius vaikucius pedagoge net moko skaityti rasyti lietuviskai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo angelaite24: 06 rugsėjo 2008 - 23:47
Sveikos,norejau paklausti ar zinote koki darzeli knocklyon,ar salia?Ir kokios kainos?Man reiktu vakare,part time.Aciu uz bet kokia informacija. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(murzinyte @ 2008 09 05, 08:04)
Prieme prieme  thumbup.gif
Pirmadieni mazius keliaus i mokykla. Maste is pradziu leist pas 4-5 metu, nes nieko nemoka angliskai; bet pasitare nusprendem kad geriausia jam bus su bendraamziais ir prieme i "Senior" klase smile.gif
Labai malonus tiek mokytojai, tiek direktore. Mokys anglu papildomai. Taip pat surado berniuka 11meti is Lietuvos, kuris pradzioj bus Mato globejas smile.gif Pades gaudytis mokykloje, ateis ir i klase padeti. Kaip faina.
bet labai as jaudinuosi, atrodo gi siaubas, nieko vaikas pasakyt negali ... Prazilsiu as turbut kita savaite  cool.gif

O del pasalpos mokyklai, kiek supratau mes nepretenduojame. Jei as gyvenu su draugu, tai skaiciuojamos musu abieju pajamos,kaip seimos, ar ne ? Nes skaiciau tinklapi, kad jos turi nesiekti beveik 500eu i savaite. O jei sudet musu abieju, virsija...

Meya, Airijoj vaikai nuo 4iu eina i mokykla.

O ka mamos i priespieciu dezutes dedate ? smile.gif

o maniskiai jau antrus metus keliauja y mokykla, jiems ten labai patinka, mergaite mokosi puikiai, tik su sunumu bisky sunkoka, nors tarp ju yra metai skirtumas, bet abu jie toij pacioj klase smile.gif vakar man atejo jau cekis mokyklinems prekems. priespieciam viska ka jie valgo, jogurtas, sultys, vaisiai, kartais suymustiny dar ydedu.
o gal kas zinot apie darzelius, kiek jie kainuoja, nuo kiek priima ir ar daromos, kam nuolaidos?
Atsakyti
Nu va savaite jau atlankem mokykla smile.gif Neapsakomas dziaugsmas, kad sunui ten labai patinka, labai patenkintas, tai man didelis palengvejimas.
Kas mane labai nustebino, tai nerealiai isskirtinis demesys vaikui, nesvarbu kad kitatauciui. Bet toks jausmas kad visa mokykla ant ausu pastatyta, kad tik jam ten butu gerai.
Esu suzaveta bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(elitarai @ 2008 07 08, 02:54)
sveikutes smile.gif .y kaikuriuos darzelius priima tam tikro amziaus.vat prie mano namu monaghane nuo 3m.ir kad moketu y toleta savarankiskai nueit.......o del kalbos tai baika,mano sunelis po 2 men,beria zodzius kaip tikras airis biggrin.gif  biggrin.gif  thumbup.gif

i musiski priima nuo 4 menesiu iki 12 metu smile.gif nieko specialiai mokyti nereik smile.gif
Atsakyti
Labas mamytes 4u.gif
kaip smagu , kad tokia temele atradau smile.gif ... as tai apie Navano darzelius noreciau suzinot , nes pupai mano 2m. tai galvoju nuo kokiu 3m ar biski anksciau pradet leisti pas airiukus , nes dabar su lietuve auklyte buna . Gal yra mamyciu is Navano kurios galetu koki nors parekomenduot ?
Aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bulia @ 2008 09 14, 20:20)
Labas mamytes  4u.gif
kaip smagu , kad tokia temele atradau smile.gif ... as tai apie Navano darzelius noreciau suzinot , nes pupai mano 2m. tai galvoju nuo kokiu 3m ar biski anksciau pradet leisti pas airiukus , nes dabar su lietuve auklyte buna . Gal yra mamyciu is Navano kurios galetu koki nors parekomenduot ?
Aciu smile.gif

O tu full time į darželį nori leist ar tik į mokyklėlę- kur 2.5-3val būna vaikai??? šiaip darželių yra. Turiu kažkur visą sarašiuką, tai jei reik, galėsiu vėliau į a.ž. permest wink.gif Kuriam Navan rajone gyvenat?
Atsakyti
Sveikos.
bulia, ar gavai a.ž. su darželių ir mokyklėlių sąrašu Navane???
Atsakyti
QUOTE(villu @ 2008 07 24, 11:50)
Ar yra lietuvisku darzeliu Dubline, gal zinote kur? Aciu  smile.gif

yra vienas blanchestaune,bet nezinau ne adreso ne kur jis tisliai,bet zinau kad yra....
www.1000sads.com pamegink surasti,yra skelbimas ten mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif keliu tema i virsu,nes ir mane domina darzeliai Airijoje(Tullamoreje),kas ka turite papasakoti? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(zirniuke @ 2009 03 21, 19:26)
Sveikos 4u.gif keliu tema i virsu,nes ir mane domina darzeliai Airijoje(Tullamoreje),kas ka turite papasakoti? rolleyes.gif

Labas, as ir gyvenu Tullamorej 4u.gif
Kaip tik sia savaite uzrasiau saviski sausio men. i viena darzeli, part-time.. Mes eisim kiekviena diena nuo 8.30-iki 12.30 val. Moketi reikes, kiek zinau, 25-30 euru i sav. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Domke @ 2009 03 21, 19:32)
Labas, as ir gyvenu Tullamorej  4u.gif
Kaip tik sia savaite uzrasiau saviski sausio men. i viena darzeli, part-time.. Mes eisim kiekviena diena nuo 8.30-iki 12.30 val. Moketi reikes, kiek zinau, 25-30 euru i sav.  ax.gif

o kurioj vietoj tas darzelis?jis airiskas ar lietuviskas?papsakok daugiau aciuks.gif
Atsakyti