Įkraunama...
Įkraunama...

Darželiai, mokyklos Airijoje

QUOTE(#ANDROMEDA# @ 2011 10 16, 21:22)
sakykit o koks laikas buna, ar nustatytas ar renkies pats? na ta prasme ar buna nuo 9 iki 12, ar nuo 12 iki 15 val ar kaip ten, ar renkies kaip pats nori? g.gif
aciu uz ats..

Man atrodo kuriuo metu yra laisvu vietu tada ir siulo, jei abejais tada gal duoda rinktis kas tau patogiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(#ANDROMEDA# @ 2011 10 16, 18:22)
sakykit o koks laikas buna, ar nustatytas ar renkies pats? na ta prasme ar buna nuo 9 iki 12, ar nuo 12 iki 15 val ar kaip ten, ar renkies kaip pats nori? g.gif
aciu uz ats..

QUOTE(XVXVX @ 2011 10 16, 19:01)
Man atrodo kuriuo metu yra laisvu vietu tada ir siulo, jei abejais tada gal duoda rinktis kas tau patogiau g.gif

drinks_cheers.gif , ne visi darzeliai ir daro abiem laikais, daugiausia daro tik rytais, bet jai yra dvi pamainos, tai kur bus vieta ten ir eisit, o jai bus abiejose tai leis pasirinkti.
Atsakyti
is musu irgi eme depozita,atidave siais metais,pradejus lankyti...o laika leido pasirinkti,turbut buvo vietu like ax.gif
Atsakyti
QUOTE(#ANDROMEDA# @ 2011 10 16, 19:22)
aciu uz ats..

Priklauso nuo darželio ir nuo vietos. Pas mus baisiai populiarus jis, tad gavom vietas tik į popietinę grupę, nuo 2pm iki 5pm.
Atsakyti
Mielos mamytes,pasidalinkit patirtimi,ka dedate vaikams i pietu dezute mokyklon? Jau nebeliko ismones sitame reikale,vis tas pats per ta pati... doh.gif
Atsakyti
Gal yra mamyciu is Lucano blush2.gif . Mes neperseniausiai persikelem,zalia viskame blush2.gif .
Atsakyti
QUOTE(Mabel @ 2011 10 19, 23:28)
Mielos mamytes,pasidalinkit patirtimi,ka dedate vaikams i pietu dezute mokyklon? Jau nebeliko ismones sitame reikale,vis tas pats per ta pati... doh.gif

vat vat, pasidalinkite mamytes...
pas mane vos ne kas diena tas pats - surio lazdele, bandele, ir sultys... Sumustiniu nevalgo, vaisiu jokiu nevalgo, is darzoviu tik agurka - jo kaip ir neidesi mokyklon... Tai taip sausu daviniu kas diena ir maitinasi blink.gif - dedu obuoli ar banana kas diena vis tikedamasi kad prades valgyti, tempia atgal viska. jogurtu negalima, jogurtu geriamu irgi negalima. schmoll.gif kartais taip nervina
Atsakyti
kelis kartus esu dejusi vaikams pietus i mokykla,po ju nutariau ,kad nei velnio neapsimoka... nevalgo jie.. mokykloj tu paciu sumustiniu daugiau suvalgo nei is namu sudetu (mat daugiau priziuri,kad mokyklos maista valgytu, dar ziurek kokia nauja darzove isiulo pabandyti, aisku po to reikia vaziuoti pirkti, gi taip skanu mokykloj) ..mokykloj gauna bent silto maisto, dar ir sveika koki deserta, aisku buna ir ledu duoda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dawija @ 2011 11 27, 19:58)
jogurtu negalima, jogurtu geriamu irgi negalima. 

kodel negalima? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(mammka @ 2011 11 18, 02:19)
Gal yra mamyciu is Lucano  blush2.gif . Mes neperseniausiai persikelem,zalia viskame  blush2.gif .

Labas,as is Lucano mirksiukas.gif

O kalbant apie pietus mokykloj,tai tikrai jau ,,stoga rauna,, mano meniu,kartais is lidlo nuperku tokiu mazu piciukiu,na vietoj sumustinio,nes abu vaikai jas megsta,kartais sumustini,kartais kokia paprasta bandele uztepu varskes sureliu,dar abu labai megsta krabu lazdeles tesloje,tai retai bet idedu,nes labai issitaukuoja ypac mazasis,aisku kokia bandele,tik be jokio sokolado,nes draudziama visiskai,surio ladele,va dar radau pirkti tokias vaisiu tyreles labai patogus ipakavimas,suspaudi i burna ir viskas,uzsisuka su kamsteliu,jogurtus irgi dedu tuos vienkartinius,kuriems nereikia saukstelio,koki vaisiu dar,retkarciais varskes sureli,bet pati ejau pas mokytoja,prasiau kad leistu valgyti,nes jie mano kad cia sokoladas,nezinau sunku labai ka ir ismastyti kiekviena diena.
Atsakyti
QUOTE(dosa @ 2011 11 27, 23:00)
kodel negalima?  blink.gif

nuskambes juokingai, bet visose klasese kilimine danga ir vaikai uztasko daznai, tai as supratau kad del to. Nors sako kad HEALTHY FOOD POLICY blink.gif , idomu man nuo kada jogurtai nebe healthy food unsure.gif . nors nepasigincysi... taisykles nusistate ir viskas
Atsakyti
QUOTE(Dawija @ 2011 11 28, 19:56)
nuskambes juokingai, bet visose klasese kilimine danga ir vaikai uztasko daznai, tai as supratau kad del to. Nors sako kad HEALTHY FOOD POLICY  blink.gif , idomu man nuo kada jogurtai nebe healthy food  unsure.gif . nors nepasigincysi... taisykles nusistate ir viskas

na cia gal del to, kad jogurtas butu visa diena ne saldytuve, tai kas is jo beliktu dienos pabaigoj g.gif
Atsakyti