QUOTE(XVXVX @ 2013 03 19, 09:50)
Sveika, mano pacios sunus 4,5m tai domiuosi ta sistema, tai va pas juos skaiciuojasi taip 5m eina i junior infant klase, 6m eina i senior infant klase, o paskui jau skaiciuojasi normaliai, 7m first class, 8m second ir taip dideja.. pas juos jau 5m kazkaip butina pradeti leisti i mokykla, ir ne visi rugseji jau yra sulauke tu 5m. kai jau pradeda lankyti mokykla, yra tokiu kur yra 4,5m. buna, tai tas vaikas 7,5 eitu i second clase, o jau 8,5 eitu i third clase, tai va pasiskaiciuokit kiek jusu vaikui tiksliai yra. Siaip atvyke man atrodo laiko testa, kad matyt i kuria klase jam priklauso eiti... bet cia reiktu skambintis i pacia mokykla 

Man kazkaip atrodo, kad tik ka atvaziavusiems is LT vaikams tas negalioja. Mokykla sprendzia i kokia klase priimti pagal atlikta testa. Aisku, nuo mokyklos daug kas priklauso. Bet pvz. teko girdeti, kad atvaziavusia 7-ete prieme i pacia zemiausia klase, nes angliskai nekalbejo visai. Mano pacios dukra atvyko cia 13-os metu, tai pagal ju metus turejo eiti bent jau i 2nd year vidurineje mokykloje, o priememe i 1st year. Iki dabar pyksta, kad metus prarado