Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(Zhuvycia @ 2008 05 26, 10:25)
Va va, aš irgi jau 11 dienų laukiu, bet ne užsakymo patvirtinimo, o pačio siuntinio, sakė, kad nėra vienos prekės, bus tik kitos savaitės pradžioje  doh.gif  Tai siuntinį gausiu tik kitos savaitės pabaigoje  doh.gif  doh.gif  doh.gif  Taigi numirsiu belaukdama  blink.gif

Iš kaSiūlai.lt esu gavusi siuntinį nuo apmokėjimo dienos kažkur per 5 dienas. Reikėtų Jums pasiaiškinti, kame ten reikalas, kad taip ilgai siunčia.
O iš auksarankės vieną kartą po apmokėjimo atsiuntė per po rą dienų biggrin.gif , kitą kartą teko kažkur 5 dienas palaukti. Bet vis ne 11 dienų... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(cacukas @ 2008 05 26, 10:46)
Iš kaSiūlai.lt esu gavusi siuntinį nuo apmokėjimo dienos kažkur per 5 dienas. Reikėtų Jums pasiaiškinti, kame ten reikalas, kad taip ilgai siunčia.
O iš auksarankės vieną kartą po apmokėjimo atsiuntė per po rą dienų  biggrin.gif , kitą kartą teko kažkur 5 dienas palaukti. Bet vis ne 11 dienų...  blink.gif

Viskas cia suprantama auksaranke.net parduoda tik tai ka turi jau parsisiunte arba parsiveze, o kasiulai.lt pardavineja, tai ka gali parsisiusti ir jeigu uzsakai ka nors neeilinio, tai jie patys uzsisakineja, veliau tau atsiuncia. Na cia as neesu garantuota del to, bet tokiu internetiniu parduotuviu begales, manau si viena is ju 4u.gif
Atsakyti
Gal auksarankės atstovybė Klaipėdoje ir galima be siuntimo atsiimti?
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2008 05 26, 11:19)

Mačiau, kažkas minėjo, kad yra siuvinėjęs Kalėdinę kojinę. Esu radusi daug met mokamų schemų, gal kas kur matėte ir darmai blush2.gif ? Ir jei kuri siuvinėjote, kaip po to kojines siuvote, ar dėjot pamušalą papildomą, ar tiktai kanvą, papasakokit, jei darėt, ačiū labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2008 05 24, 17:38)
Na man irgi ilgai neatejo, labai pykau, nes labai skubejau darba uzbaigti, bet po to tiesiai i namus atveze, tai kaip ir likau patenkinta, nes bent jau i pasta nereikejo eiti  rolleyes.gif Man labiau patinka auksaranke.net, bet ju pasiula mazesne  verysad.gif

Jo man auksaranke labai patinka,as jau prekes gaunu kita diena po uzsakymo thumbup.gif (pasiimu asmeniskai).Tik gaila,kad su medziagom ten visai nekas... verysad.gif

QUOTE(laisveja @ 2008 05 25, 05:07)
Ir dar - gal yra čia klaipėdiečių ir gal žinote, kur Klaipėdoj pigiausia pirkti siūlus? 

Jei esi Klaipediete gali uzsisakinet is auksaranke.net.Pasiimsi asmeniskai ir nereikes moket uz siuntima.Beja ten siuliukai dmc po 1,70 thumbup.gif

QUOTE(sypsenelex @ 2008 05 25, 06:57)
Poto dar prie senojo turgaus kitoj gatves pusej burda parduotuve, ten jei neklystu taip pat 1.80lt.

Ten tik Anchor firmos jei ka mirksiukas.gif

QUOTE(paukščiukas @ 2008 05 26, 08:19)

Galima,as visad taip atsiimu.
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2008 05 26, 11:19)

jo ten uzsakinejant nurodai ar pasiimi atstovybeje arba atsiusti pastu. O as pvz. nelabai suprantu kasiulai. lt kiek zinau jie Kaune, bet atsiimti neina pas juos, reikia siustis. As mieliau pati nuvaziuociau apsiziureciau audinius ir t.t. bet kiek zinau tokios galimybes nera.
Atsakyti
Klajokle gal gali parašyti kurioj vietoj reikia eiti atsiimti?
Atsakyti
QUOTE(toli @ 2008 05 25, 23:27)
1. Kriause-skaniai atrodo.
2.Ziedukas-trapiai kaip pridera
3.Lapukai-lapiskai.
Saunuole!

aciuks.gif
Atsakyti
Truputėlį nesuprantu jūsų skundų dėl www.kasiulai.lt. Aš kai užsisakinėjau siuvinėjimui liną, tai prie prekės buvo aiškiai parašyta - prekės pristatymo terminas 4-8 savaitės. Tai jau taip ir nusiteikiau laukti, o ką daryti, kai reikiamos spalvos lino parduotuvėj nėra (apskritai lino parduotuvėj nelabai yra) unsure.gif o vat gavau už 4-5 dienų, nelabai tiksliai atsimenu nes tomis dienomis buvo išpuolę šventinės dienos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Klajokle @ 2008 05 26, 11:55)
Ten tik Anchor firmos jei ka mirksiukas.gif
Galima,as visad taip atsiimu.

Aha rimtai, juk tada anchor ir pirkau blush2.gif vienbintelis kartas buvo ir to susimaiseu biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
Man tai ta jūsų antireklama įtakos neturi ax.gif
Renkuosi kasiulai.lt nes nė karto nepavedė, ir tokio aptarnavimo dar paieškot reiktų. tongue.gif

Dėl atėjimo pažiūrėti audinių , tai manau internetinė parduotuvė tuom ir skiriasi nuo kitų, kad prekę renkiesi nežiūrėjęs, jei norisi čiupinti, tai yra normalios parduotuvės, kur galima kažko ieškot.
Juk yra begalės įvairių sričių internetinių parduotuvių, kur daugybė žmonių perka nečiupinę ir gerai ax.gif (kalba eina ir apie drabužius, avalynę, netgi baldus, tai ką jau ten medžiagos).

Pasiūla pas mus ne itin didelė siuvinėjimo prekių (kalba eina apie kokybiškas prekes) , tad jei nepatinka lietuviškas aptarnavimas siųskitės iš sewandsaw ir pan.

Vat ateinat čia pasiskundžiat, o ar nereikėjo pirma, kasiulai.lt meilą parašyt, ir išsakyt savo pastabas? g.gif Juk kad čia ką parašysit, tai nieks nuo to nepasikeis.
Skųstis mes visi lietuviai mokam, bet kažkaip problemas spręst civilizuotu būdu dažnai pamiršta rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Little angel @ 2008 05 26, 14:41)
Man tai ta jūsų antireklama įtakos neturi ax.gif
Renkuosi kasiulai.lt nes nė karto nepavedė, ir tokio aptarnavimo dar paieškot reiktų.  tongue.gif 

Pilnai sutinku drinks_cheers.gif
Aš irgi jokių nusiskundimų neturiu, be to aptarnavimas (gal geriau sakyti informavimas) man patiko, nes į e-mail'ą buvo pranesta:
1. kad užsakymas priimtas, informuota koks prekės pristatymo terminas,
2. kada gautas apmokėjimas ir kad užsakymas komplektuojamas,
3. pranešta kada prekė išsiųsta
thumbup.gif

Papildyta:
Dar specialiai pažiūrėjau į savo el.paštą - prekę užsisakiau balandžio 29, o ji buvo išsiųsta 30 d. Gavau gegužės 6 d. tiesiai į namus (gegužės 1 - 5 buvo nedarbo dienos). Tai sakyčiau pristatymas thumbup.gif
Atsakyti