noriu tokios parduotuves vilniuje

QUOTE(Dorija @ 2008 07 11, 08:26)
40 lt

Papildyta:
QUOTE(lina86 @ 2008 07 13, 11:20)
na va vakar isbandziau pudryte,tai tikrai esu labai patenkinta
visu pirma,tai del atspalvio,pardaveja,tiksliai parinko pagal mano odos spalvyte.Ir iki pat vakaro gerai issilaike,tik mano oda rieboka(T zona)tai dar sutvirtinau su kompaktine,bet is esmes 

nes mes visos vizažistės :)tad stengiamės ,kad Jums būtų kuo geriau.Esmė ir yra - padėti žmogui išsirinkti tinkamas spalvas,parodyt įvairių gudrybių,ir padėt žmogui atrodyt maksimaliai gražiai .

Ačiū labai už malonius žodelius

Papildyta:
QUOTE(Glamor @ 2008 07 13, 19:24)
Bus ir Vln,tik vėliau.Teks palaukt.
O kolkas mielai laukiam KLaipėdoje

O kokie pavadinimai yra tų nudę blizgesiukų be blizgučių? Neradau
...

QUOTE(Saulės-Siela @ 2008 07 13, 23:33)
beje, kada planuojamas tokios parduotuves atidarymas vln? kazkur pries tai saket, kad uz puses metu? gal kas pasikeite?

QUOTE(Glamor @ 2008 07 14, 08:09)
beje, kada planuojamas tokios parduotuves atidarymas vln? kazkur pries tai saket, kad uz puses metu? gal kas pasikeite? 

Taip,maždaug už pusės metelių

QUOTE(innuendo @ 2008 07 13, 22:35)
tūtelėse - "Yoga","Aura"

QUOTE(Saulės-Siela @ 2008 07 14, 23:35)
kaip laikosi?

Papildyta:
internete nuotraukose atrodo, kad jie su blizgučiais

QUOTE(Baltija @ 2008 07 14, 22:41)
kaip laikosi?
ir kokia kaina? 
Papildyta:

Papildyta:

Neblogai išsilaiko,kainytė 42 lt.
o dėl blizgučių,tai nėra juose. Vakar darbelyje kaiptik pažiūrėjau

Saulės - Siela,
turiu porą klausimėlių
:
- vis ne duoda ramybės tas cake eyeliner, kaip ir susidraugavus su juo esu, tik įsitikinau, kad reiktų jam gero šepetėlio, ar tiktų tokio tipo

- šiuo metu baiginėju jautrių akių tušą, iš pradžių kaip ir nlb jis man, bet poto tikrai neblogas ir gan neblogai padažo blakstienas. Dabar labai norėčiau išbandyt tankinantį tušą, bet kadangi jis nėra spec.jautrioms akims, tai kažkaip bijau rizikuot
o pats pravedimas patiko tuo, kad išsilaiko beveik visą dieną ir nenubėga, kas man būdavo su visais piestukais ir pan., taip pat ir tušas netepa paakių
turiu porą klausimėlių

- vis ne duoda ramybės tas cake eyeliner, kaip ir susidraugavus su juo esu, tik įsitikinau, kad reiktų jam gero šepetėlio, ar tiktų tokio tipo

- šiuo metu baiginėju jautrių akių tušą, iš pradžių kaip ir nlb jis man, bet poto tikrai neblogas ir gan neblogai padažo blakstienas. Dabar labai norėčiau išbandyt tankinantį tušą, bet kadangi jis nėra spec.jautrioms akims, tai kažkaip bijau rizikuot

o pats pravedimas patiko tuo, kad išsilaiko beveik visą dieną ir nenubėga, kas man būdavo su visais piestukais ir pan., taip pat ir tušas netepa paakių

whatever, o tą cake eyeliner tepoi tik ant palei viršutines blakstienas? man įdomu ar jis gerai laiko ir ant tos šlapios linijos virš apatinių blakstienų

QUOTE(...whatever... @ 2008 07 22, 23:22)
Saulės - Siela,
turiu porą klausimėlių
:

turiu porą klausimėlių

Taip,tas šepetėlis tiktų,tik nepamirškite visad pamirkyt į vandenuką,nes cake eyelineriui reikia drėgmės,kitaip brėž blankiai.
Max lashes - superinis tušiukas,pati tokį turiu.O dėl alergijos,tai iš tiesų ir pati domėjaus šiuo klausimu,tik seniau,prieš bene 4 mėnėsius kai buvau Make Up store komandiruotėje Švedijoje,užklausiau to prof.vizažistės kuri su MAKE UP STORE dirba 10 metų.Tai minėjo,kad per 10 metų praktiką,dar nepasitaikė alergijos nei vienam. (pfu pfu pfu)

Papildyta:
QUOTE(Baltija @ 2008 07 23, 08:10)
whatever, o tą cake eyeliner tepoi tik ant palei viršutines blakstienas? man įdomu ar jis gerai laiko ir ant tos šlapios linijos virš apatinių blakstienų 

p.s. Jei norit ,kad laikytų idealiai,tuomet galima nusipirkt produktėlį kuris tiek lūpų dažus,tiek šešėlius,tiek cake eye linerius padaro atsparius vandeniui.
Tiesiog reikia pamirkyt teptuką i MIXING LIQUID ,tuomet į šešėlius arba cake eyelinerius ir garantuotai galima eit net per lietų

p.p.s pati tokį daikčiuką jau irgi turiu :)dažniausiai naudoju su eye dustais (biriais tviskančiais šešėliais) tad įmanomos bet kokios spalvotos linijos,kurios virsta atsparios vandeniui,taip pat ant lūpdažiuku,jei norit,kad laikytūsi ilgai ilgai

o blizgiams jis tiktu?