siandiena atsiverciau nauja panele ir pamaciau jog kalediniame konkurse galima laimeti make up store tuos whisper kvepalus sur ankinuku..
reikes bandyti laime
QUOTE(XxXShantiXxX @ 2008 12 05, 15:03)
siandiena atsiverciau nauja panele ir pamaciau jog kalediniame konkurse galima laimeti make up store tuos whisper kvepalus sur ankinuku..
reikes bandyti laime 
xixi,ir juos aš turiu
kvapas beprotiškai ilgai laikos.. verti dėmėsio tikrai
na pats kvapas tai man taip pat
tik kad stilius toks "kaukoliskas" ne mano..
bet ka nors sugalvociau
QUOTE(XxXShantiXxX @ 2008 12 05, 15:11)
na pats kvapas tai man taip pat
tik kad stilius toks "kaukoliskas" ne mano..
bet ka nors sugalvociau 
aha,kvapas beprotiškai geras,sudėtinės dalys taip pat gana ryškios.. į jį įeina rožės,jazminas,santalmedis,pačiuolė,apelsinas,mandarinas.. paskutinė nata tokia švelni švelni lieka,vos vos saldi..
o dėl kaukoliškumo pritariu,čia mergaičiukėms gotėms labiau sukurtas rankinukas,nes kaukokytės uždėtos,bet aš mastau,kad kažkaip jas nuimsiu ir užsidėsiu kokias saulytes
bet vat tas pakabukas kuri gavau per rengini tai
visi klausinejo kur cia toki radau ir dar su vardo raide.. bet tai palikau paslapty
QUOTE(XxXShantiXxX @ 2008 12 05, 15:46)
bet vat tas pakabukas kuri gavau per rengini tai
visi klausinejo kur cia toki radau ir dar su vardo raide.. bet tai palikau paslapty 
džiaugiuos,kad patinka.Ot būtų faina ,jei "Panelėje" laimėtum kvepaliukus,tai galetum tą pakabuko vidų įsipurkšt,aš tai taip ir darau,kaiptik "Whisper" įsipurškus nešioju,kur einu ten kvepiu,ir pačiai smagu,karts nuo karto tą bumbuliuką pauostyt
Tai as su tuo pakabuku jau skritis nebegaliu, greit jau ir priklausoma tapsiu
vis uostineju ir uostineju
QUOTE(XxXShantiXxX @ 2008 12 05, 15:52)
Tai as su tuo pakabuku jau skritis nebegaliu, greit jau ir priklausoma tapsiu
vis uostineju ir uostineju

mes visos nuo MAKE UP STORE priklausomos pasidarėm
Papildyta:
beje,kaip žurnaliukas?jau visą perskaitei?
vakar praverciau truputi.. kaip visada ir prisijuokiau ir pakraupus pasedejau..
na as esu tikrai priklausoma nuo dvieju dalyku nuo make up store ir nuo "paneles"
QUOTE(XxXShantiXxX @ 2008 12 05, 16:05)
vakar praverciau truputi.. kaip visada ir prisijuokiau ir pakraupus pasedejau..
na as esu tikrai priklausoma nuo dvieju dalyku nuo make up store ir nuo "paneles"

Man tai MAKE UP STORE vienas iš laukiamiausių žurnaliukų,uhhh kiek ten beprotiškai gražių makiažų būna,ir svarbiausia,kad su priemonėmis surašytomis kaip ir kas atlikta.
taip taip
ten net ne zurnalai o visi "zinynai"
labai tikiuosi ismoksiu bent jau grazu smokey eyes makiaza pasidaryti.. nes man vis ne vienodai akys gaunasi..
beje,žiemos sezono įvaizdis.. :